СЕПТЕМВРИЙЧЕТО със радост чака подаръците под елхата!

• 78 821
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Браво Григ, много се радвам за теб, лека бременност и накрая един хубав момък да го обгрижват двете ти моми Hug И аз понякога мисля ей така хипотетично за трето, но ...на мен майчинството много не ми се отдава с лекота, така че А и съм толкова затрупана с тая пуста работа, хей и сега работя, да наваксам после за морето - след 12 дни...
Честити рождени и имени дни, момичета и вашите близки  bouquet

# 91
  • София
Привет, мами! Hug Нямаше ме известно време- бяхме за 10 дни в Истанбул.....за концерти, разбира се. Wink Днес се прибрахме и гушнахме голямото и малкото дете, Зори от две седмици е вече при баба си за ваканцията. Галя щастлива и весела, и за наша радост спокойна, докато ни е нямало. Сега тепърва отново ще привиквам към ежедневието след тази чудесна съпружеска музикална ваканция. Grinning

Григ, много ме развълнува твоята новина, много се радвам, че сте се решили на трето дете!  bouquet Кога пътувате всъщност?

Ане, преборихте ли болестите? Rolling Eyes

Виждам, че моренцето вече вълнува всички. Wink Ние ще работим до 10 юли. Смятаме тази година да изкараме морето изцяло в Бургас. Твърде много конфликти възникват със свекърва ми и решихме, че ще е най-добре да сме отделно.

# 92
  • София
Григ, браво! Честито. Лека и безпроблемна!  Heart Eyes Hug
Между другото, от утре и в София никак няма да е топло. Следващите дни го дават да слезе до 24, после 22 и т.н...та чак до 18 градуса макс.
Миленче, и аз се отказах от излишната битка като теб. В нашия случай за съжаление просто спряхме да ходим в Бургас. Свекърва ми, че и майка й, вече ми идваха твърде, твърде в повече.
И ние пътувахме малко. Бяхме за 10-ина дни в Италия, района на Верона, даже ходихме на Сафари. С малките, естествено. Сега мислим за море, ама още нищо не сме решили.
Снощи с Ради срещнахме Сончето и Алекс на градинката на ритуална зала. Не ги бях виждала от ужасно отдавна /както и никого другиго/.  Rolling Eyes

# 93
Григи, честитоооооо   bouquet

# 94
Григ, честита бременност   bouquet ! Чудесна новина. И аз стягам багаж, ние тръгваме на 03.07. Лек път.

# 95
Здравейте, момичета!
Григчо, страхотна новина! Много се радвам за вас! Ще бъдете голямо щастливо семейство!  Hug Мъжът ми също иска три деца, но да видим Simple Smile
Лек път на всички! Сега четох във фейса, че и Веч стяга багажите  Heart Eyes
Аз се загубих, защото си бях у дома, а там нет няма. Прецака ни се буксата на лаптопа и сега трябва или нея да оправим или да си купим рутер, но каквото и да е ще е на заплата. Елинка беше болна, гадната кашлица така и не мина и си останахме у дома. Сменихме лечението и от днес е на градинка. Много ни беше хубаво заедно - спахме, гушкахме се, готвих, починах си доколкото можах. Вчера например ходихме на Мтел Бийч Мастърс и много й хареса. Не искаше да си тръгва. Сдоби се с две гумени надуваеми рекламни ръкавици и голяма игра падна.

# 96
Хей Григ супер новина. Да е лека и безпроблемна бремеността ти и да се радвате на края на здраво бебче.
Ох аз още Яна не мога да вкарам в релсите, а не знам с 3 как би било.

Иринче да не би да сте ходили на езерото Гарда? Че това, за което пишеш много ми прилича на там. Ние бяхме там последните 4ри дена, че тук пшри нас имаше празници. Супер си изкарахме, само дето Яна още първия ден се спъна и се прасна в едно стъпало и си разцепи челото, та имахме бързо посещение в местната болница за шеф и кройка. Но това не и попречи още в болницата докто чакахме да почне да си дивее с пълна сила. Сега с тази лепенка на челото съвсем е като разбойник.  Mr. Green
Аз лично последно време адски съм скапана. Времето в денонощието нещо не ми стига  Confused И сега трябва да спирам, че имам бая работа. Хайде лека и спокойна нощ

# 97
  • София
Петка, точно там бяхме. Ходихме в Парко натура вива, Гардаленд, Акваленд, Мувиленд, Аквариума, както и на термалните бани. Изобщо този район се оказа пълен с атракции. На децата много им хареса.
Неприятности сте имали с Яна, важното е, че се е разминало леко.  Hug

# 98
Григ   bouquet Heart Eyes

# 99
  • София
Лелее, Стел. То не останало.  Heart Eyes Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 100

Аха  Mr. Green  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Как е зетя Иринка?

# 101
  • София
Екстра е, да чукна на дърво. Днес му взехме колело цели 16 цола.  Mr. Green Той мъж ли е или лукова глава?  Joy
Снахата слушаш ли ми я?  Crossing Arms

# 102
  • София
  Днес му взехме колело цели 16 цола.  Mr. Green Той мъж ли е или лукова глава?  Joy

По мярка ли му е колелото? Rolling Eyes Ние имаме такова от Зори, но си мислех, че доста време ще мине, преди да става за нея.... newsm78

# 103
  • София
  Днес му взехме колело цели 16 цола.  Mr. Green Той мъж ли е или лукова глава?  Joy

По мярка ли му е колелото? Rolling Eyes Ние имаме такова от Зори, но си мислех, че доста време ще мине, преди да става за нея.... newsm78
О, да, Миленче. Тази вечер го пробвахме. Идеално си стига педалите. Но още не може да схване идеята да ги върти. Вярвам, че и това ще стане тези дни. Ще пиша.  Peace

# 104
Григ, честито! Лека и безпроблемна да е! Много се радвам на тези от нас, които повтарят и потретват  Flutter
Иринка, уау! Голям мъж с голямо колело  Heart Eyes Мойта не си ще вече триколката, иска от тези с помощните колелета отстрани, идеално го кара. Може би за РД ще й вземем.
Аз съм в предстартова треска, още една седмица до отпуск ми остава, имам толкова много планове за почивка, а толкова малко време...  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт