СЕПТЕМВРИЙЧЕТО със радост чака подаръците под елхата!

• 78 820
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Да, мен честно казано ме е страх да поемам твърде голям риск, тъй като си имам едно наум от оная пневмония, дето я кара на 7 месеца дребната... нали се сещате. А ангината й определено не беше шега работа, ако я бяхте видяли в какво насипно състояние беше... Здраве да е... Не ми е от най-боледуващите, така че не се оплаквам като цяло.
Яд ме е само, че тука няма класически хомеопат, сигурно ако бяхме при такъв, по-голямо доверие щях да имам  Rolling Eyes

Желая ви прекрасен ден! От сега е изгряло едно слънчице тука, страхотно! Жалко, че трябва да отивам да се трудя  Mr. Green

П.с. Сега се сетих - споделете какво слънцезащитно ползвате/ще ползвате това лято? На плажа имам предвид...

# 76
  • София
Здравейте.
Мерси за подкрепата на Веч,Жужа,Сова,Ане,Моарейн,Петка- Hug-дано вече наистина да е последно ходене до спешното.Не е лесно да си мъжка майка,но пък с колко любов ме засипва това детенце-все ми вика,че ме обича,че съм добичка,миличка,сладка.
Петка-дано бързо да се оправиш от мастита.Помня нещо ,че зелеви листа си слагаха по гърдите и тиква.
Моарейн-ами аз ен взимам специално противоизгарящо за васко ами каквото е за нассега имам Нивея 20 фактор.Преди ползвах Делиал,но го спряха в Бг.

# 77
За слънцезащитен крем ви предлагам да си купите от ДМ ето този

Има го и с факор 30, което за нашите деца е ОК. Тук няколко години на тестовете е победител и е супер изгоден. Аз две години все това купувам.

МОмичета мерси а съветите за мастита. Да чукна на дърво съм по-добре. Вчера се беше разкарала гадната температура, само главата ме цепеше. Днес вече и тя е ОК и мисля, че и гърдата се поотпуши. Само да не дърпам дявола за опашката.

# 78
Моарейн, гнойните ангини май могат и без антибиотици да минат, но е трудна работа. Имам една позната, която често прави тежки гнойни ангини. Беше се разболяла, когато детето й беше още малко и беше само на кърма. Тогава тя реши, че няма да взема антибиотици. Действала е с физически методи - стъргане на налепите пред огледалото, после някакво мазане. Подейства, но каза, че е било доста неприятно и болезненео. Така че за малки деца е трудно приложимо. Явно обаче и от ангина до ангина си има разлика. Както вече казах, Виктор изкара една с много висока температура и с антибиотик, но без никаква болка в гърлото и със завиден апетит. На мен ми е старнно как може цялото ти гърло да е в гнойни налепи и да не те боли, но и лекарката тогава каза, че е напълно възможно.
Слънцезащитен крем за децата последно ползвах Eucerin 50 фактор, спрей. Сега съм купила един дестки спрей на Avon 30 фактор, но още си стои запечатан. Може би ще го ползваме обаче за нас, а ако ходим на море, за децата ще взема пак Eucerin. Аз предпочитам спрейовете, че са по лесни за нанасяне от кремовете. За съжаление повече предлагане има на кремове и ми е по-трудно да намирам подходящ спрей.

# 79
Aз така, малко лаишки... но ми казаха, че при силни болки в гърлото апетита може да е силно увеличен дори. Преодолявала се болката или нещо такова. Съжалявам, че не помня точната формулировка. Когато Маги беше с херп-ангина апетите й беше увеличен (всъщност само тогава се  е хранила добре Crazy) и така ми обясниха.

# 80
Петка, аz само това слънцеzащитно вzимам също  Peace .
За мастита, дано се оправяш, друго не мога да ти кажа  Wink

Оф, Веч вие ли пък сега..... малее.... добре ли са сега нещата, поне до колкото е въzможно?

# 81
Здравейте, момичета  Hug
Веч, скорошно оздравяване на смелият ти мъж! Дано бързо забрави случилото се  Hug
Момичета, аз нали следя системата за градините и сега са качили 4 места в Младост за нашия набор - в 23-то ЦДГ Шарл Перо, ако на някой ще му е от полза! Все в последния момент в петък качват бройките тези директорки, та съветът ми е винаги в 17ч в петък да сте пред компютрите и да проверявате  Peace
Елинка ми продължава с кашлицата, по-слаба е, но я има.
Бебо е станал много активен - постоянно ме подритва и напомня за себе си Simple Smile Съответно малката вече е в "бебешкия си период" - започва да говори като бебе, да се гуши, преструва се. Аз не й се карам - откликвам на желанията й, гушкам я като бебе и така. Има още 4 месеца ЖЗ до раждането, та дано дотогава мине този етап и спокойно да приеме братчето си.
Петка, и аз ще купя от това слънчезащитно мляко. И без това се чудих какво да купувам тази година. Вече е сигурно, че ще сме на виличките Ропотамо като миналата година - дадоха карта на мъжа ми от 31.07. до 09.08.  Heart Eyes

# 82
Вече е сигурно, че ще сме на виличките Ропотамо като миналата година - дадоха карта на мъжа ми от 31.07. до 09.08.  Heart Eyes

Бравоо!

Ние пък сме в периода 18.07 - 22.07 на Китен, резервирала съм едно семейно хотелче. Стая де, не цялото  Laughing Вече с нетърпение чакам, на 11.07 излизам отпуск и започвам да се настройвам психически за морето  Heart Eyes

# 83
Маги, да се обадиш  Heart Eyes  Hug

момичета, борим болести, хич не ми се говори, дано утре има развой, пих едно малко за успокоение,
че изтрещях последната седмица  Crazy

само ДМ, разбира се, най-добрата, а същевременно евтина козметика. окисбензона трябва да се избягва в състава.

Ели, намажи гърдите с олио, мисля че ще помогне.

Hug  Heart Eyes  Hug

# 84
Маги, да се обадиш  Heart Eyes  Hug

Непременно!  Hug
Мерси за файлчето, изчетох го с интерес, мисля днес да се разходя до ДМ.  Peace

# 85
  • София
Здравейте.
Вчера в Карфурският МОЛ срещнах Асето-праща Ви много поздрави.
Забравих да Ви кажа,че раните на Васко заздравяха за 5 дни-мазах го с мехлем за рани на Индийската фирма-Хималая.
Ние от 22 юни отиваме на почивка в  Ахтопол-дано тази година случиме на време.Купих плажно мляко немско на Дулгон.
Аз да Ви се оплача,че се деперсирам на тема килограми вече,защото дрехи,които ми ставаха на 1-ят ЧРД на Васко сега не мога да ги закопчая-ужас-2-3кг- съм отгоре.Март си бих едни костекороидни инжекции и май тогава напълнях трайно.Вместо да съм се стопила вече като детето ми ще сатва на 3,аз едрея ooooh!Почвам драстично намаление на храната за вечерите ,защото закуската и обяда ми са оскъдни.Но вечер ям по най-вредното време 22ч .

# 86
Голямо затишие тука бе... Къде миткосвате?  Sunglasses
Аз съм се отдала на работа (както обикновено  Tired), на Дарето и на снимане  Whistling Сега си мечтая, ама... краката ми отвити...  Crazy Ама ще дойде и моят миг...

# 87
Здравейте, мамчета!
Честит празник на всички именици.
Петка, честита ти именичка, да е жива и здрава!
Моята майка има рожден ден днес.Да ни е жива и здрава!

# 88
Жегите ви мъчат, а Wink
А при нас вали и е студено, ама няма да е задълго, в понеделник си идваме да се потим заедно Crazy
В момента е пълна лудница, аз се опитвам да подредя багажа, а Зоя доста ми "помага", та всичко правя по 3 пъти. Хриси най-накрая свърши училище (вчера) и я впрегнах да занимава малката, та сега имам време за компа Grinning
Имам леки притеснения за пътуването, защото по добрия пример на няколко от нашите мами си имам нова лентичка Wink
Суит, Веч, Ирина, Мариам, Шийла  bouquet Момичета, толкова сте положителни, така хубаво разказвате и разказвахте за децата, трудностите, радостите, че наистина, ако не ми бяхте за пример, не знам дали щях да се навия, а сега дори с мерак си го направихме Crazy Само наистина щуротията да не расте прогресивно със всяко следващо дете, че ... Laughing

Галина, честит празник на майка ти  bouquet

# 89
Гале, здраве и дълголетие за майка ти! Честит й празник.
Григ, лека, вълнуваща, успешна да е ти пожелавам. Изпълвате ме с възхита. Аз такава мселост нямам, а и желание за повече ми липсва вече. Blush

Общи условия

Активация на акаунт