Стел,

Стел, да е честита, здрава и много да ви радва! На теб бързо възстановяване! 

Миналия месец направи остър бронхит, обезводни се, криеше се от мен само като ме видеше с водата. Малко ни поизплаши, но се справихме. Зимата пак направи бронхит, препоръчаха ни смяна на климата. Нашата ваканция ще е август живот и здраве. Дотогава.......... ще потърпим
И се надявам да се отрази добре на Калоян. От септември ще е на градина и дано адаптацията с новите госпожи и деца да премине леко.

Чудесно едричко бебе! 

Колко време ще можете да прекарате на морето? Укрепват дечицата от морската вода и слънцето.
Дано Калоян да събере достатъчно слънчеви лъчи, да не боледува през зимата!
Вчера се събуди през нощта- горещо й е. Под памперса- спарено, запотено....Не си е работа в жегите. Махнах й го и до сутринта спа по гащи. Суха беше, ама преди това беше пишкала в памперса. Тази вечер сложих от т.нар. "подлогани", позиционирали сме гърнето в близост до леглото, пък да видим. 
Много хубави филмчета, особено тези с малките барбарончета.

Бавно се въстановява,не яде,за капак се разви и някакво въспаление на гърлото и сме на антибиотик и тепературо понижаващи-за три години не е изпила толкова боклуци колкото тази седмица
Лошото е че почти е сигурно че ще загуби тези зъбки.
до тогава.
Ужаст, горкичката Мони. Дано по-бързо да се оправи. А за зъбките до колкото знам е по-важно да не са наранени зародишите на основните зъби. Не, че съм спецялист, но една съседка ми разказа за детенцето и, което така се ударило и че дори зъболекарят искал веднага да извади предните зъби, но тя не се е съгласила.
НАдявам се да успеете да отидете на море и да си отпочините добре.
Ще видим. Ох направих темата много лай...а

Като я погледнах и се втрещих
Цялата и уста в кръв.сигурно 15 минути не спря.Буквално като вода се лееше.Добре,е не бее сериозно,но така се стреснахме с татко и
/ а други като мен не могат да се преборят с дневния още
Бре осъзнай се човече.Как три годишно дете с памперс ще ми ходи.Купили сме 5 чифта бански,че на плажа не може да е опакована.5 чифта само заради акане и пишкане.Аз нямам толкова.
Миналата година леко се разминахме само с две инцидентни повръщания без нищо друго, дано да имаме късмет и това лято! 
Такава травма като нищо отключва и други проблеми- гърло и прочие. Ще мине, но ще е жалко за зъбките. Много ли се клатят?