СЕПТЕМВРИЙЧЕТО със радост чака подаръците под елхата!

• 79 155
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Да е жива и здрава принцеса Дария!  Hug
Стел,  Hug    bouquet

# 151
Добре дошла на Дария! Да расте здрава, щастлива и обгърната с много обич. Стел бързо възстановяване и да помага кака Ния.   bouquet
Ох аз вече съм в предстартова тряска за събиране на багажи. ТО има още една седмица до тръгването ни, но има още толкова много задачи за изпълнение.  ooooh!

Яна тази вечер нещо я мъчеше запек. Аз сега не мога да разбера кога е ходила за последно по голяма нужда, че тя и на яслата си върши работата и то без да вика някой да я бърше, та и възпитателките не мога да питам. Но тази вечер на няколко почва да реве и казва, че има ако и сяда на тоалетната и след 1 мин с рев пак вика, че няма и слиза  Confused И така няколко пъти. Та явно я боли дупето като се напъва.
Пратих ги с баща си да си купят свешичка, но се оказа, че аптеката дето уж трябваше да е дежурна на реботи и не им се обикаляло.
 Та дайте идеи как да изкараме акото по-лесно и безпроблемно навън  Wink

# 152
Ау! Дария!  Mr. Green  Heart Eyes  Стел, да е честита, здрава и много да ви радва! На теб бързо възстановяване!   bouquet

Петка, на моето Дари й се случи това веднъж, хванах я в поза, както я издържах за ЕБХ като малко бебче над тоалетната, крачетата свити до корема и така много бързо и безболезнено се изака. Пробвай  Peace

# 153
Стел  Hug  Heart Eyes
Честита Дария, здрава и с късмет Simple Smile
Фрнакофонката тя, на 14 юли празнува Франция.

Рафи, Елена, ЧРД и тук  Hug

На моя 12.10. - Испания, грам испански не знам.

# 154
  • София
Здравейте.
Ирина-мерси,радвам се,че ти харесва Васко. Hug
Честита дъщеричка на Стел-да е жива и здрава.
Васко оня ден в къщи си возил един рейс на пода и на една лайсна между стаите ,явно нещо се е била повдигнала си порязъл палеца-уплашил се много ,чак се разтреперил и му посинели устните-вече не знам защо само му се случват разни неща...жал ми е,махнахме и всички лайсни.

# 155
Хей, майчета! Позагубих се аз! Обаче не мога да не се нарадвам тук на двете малки госпожици на Нори и Стел! Живи и здрави да са и много да ви радват!

Калата е добре, дивее, щурее, всичко както си му е реда Simple Smile Миналия месец направи остър бронхит, обезводни се, криеше се от мен само като ме видеше с водата. Малко ни поизплаши, но се справихме. Зимата пак направи бронхит, препоръчаха ни смяна на климата. Нашата ваканция ще е август живот и здраве. Дотогава.......... ще потърпим Simple Smile И се надявам да се отрази добре на Калоян. От септември ще е на градина и дано адаптацията с новите госпожи и деца да премине леко.

Засега толкова, момичета, че трябва да бягам Simple Smile

# 156
  • Варна
Стел, честита ви Дария   bouquet Hug

Баба ми е родена на тази дата - много всеотдайна, силна и добра жена...

# 157
blagodarq vi mili4ki.Dobre sme.Dariq e kato velikan Simple Smile

# 158
  • София
blagodarq vi mili4ki.Dobre sme.Dariq e kato velikan Simple Smile
Heart Eyes

# 159
  • София
Стела, честита дъщеричка и тук!  bouquet Чудесно едричко бебе! Heart Eyes

Днес беше последният ден на Галя в яслата. Наесен вече ще е в първа група. Изниза се времето...почти две години беше яслениче. Хубавото е, че радостта да ги виждаш пораснали, все по-можещи и по-разбиращи, поглъща до голяма степен чувството на носталгия. Wink

neni78, такива летни бронхити са много неприятни. Sad Колко време ще можете да прекарате на морето? Укрепват дечицата от морската вода и слънцето. Peace Дано Калоян да събере достатъчно слънчеви лъчи, да не боледува през зимата!

Петка, оправихте ли запека? Rolling Eyes

Май се реших да махам нощния памперс... newsm78 Вчера се събуди през нощта- горещо й е. Под памперса- спарено, запотено....Не си е работа в жегите. Махнах й го и до сутринта спа по гащи. Суха беше, ама преди това беше пишкала в памперса. Тази вечер сложих от т.нар. "подлогани", позиционирали сме гърнето в близост до леглото, пък да видим. Grinning

Новият филмов хит при Галя сега са Барбароните. Simple Smile Много хубави филмчета, особено тези с малките барбарончета. Wink

# 160
  • Пловдив
Честита ти Дария,Стела!!!Да ти е жива и здрава!!!Целувки и за каката!! dancing
Ох,момичета,много ми е чоглаво тези дни.Мони миналия петък падна и си удари лошо устичката и зъбките.Посетихме личево-челюстна хирургия,пълна упойка,шевове....изобщо не ми се говори даже  Cry Cry CryБавно се въстановява,не яде,за капак се разви и някакво въспаление на гърлото и сме на антибиотик и тепературо понижаващи-за три години не е изпила толкова боклуци колкото тази седмица  TiredЛошото е че почти е сигурно че ще  загуби тези зъбки.
От понеделник сме запланували морската почивка,дано да се закрепим Praynig до тогава.

# 161
Олеле ДАруша какво ви е на главата  Confused HugУжаст, горкичката Мони. Дано по-бързо да се оправи. А за зъбките до колкото знам е по-важно да не са наранени зародишите на основните зъби. Не, че съм спецялист, но една съседка ми разказа за детенцето и, което така се ударило и че дори зъболекарят искал веднага да извади предните зъби, но тя не се е съгласила.
КОлко зъбчеата са пострадали? Дано и се закрепят и издържат поне още 2-3 годинки и те после ще изникнат другите.  Hug НАдявам се да успеете да отидете на море и да си отпочините добре.

Стеф ама и Васко хич не го пропускат лошите работи. ХАйде вече да спират и при вас.

Суйт още не сме го преборили съвсем. Снощи малко ака, ама ужаст толкова твърдо. Уж днес акала в яслата, ама следобед пак ревеше като усети, че и се ака и се чудя вече дали е на психическа основа. Сложих и една кимионова свешичка, която уж е за колики и болки в стомаха при бебета, но прочетох, че помагала за омекване на акото. Ама тази вечер не стигна до голямата работа.  Tired Ще видим. Ох направих темата много лай...а

Стелче ама момата бая големичка. Голяма е бузанка. Трябва много мляко, за да и насмогнеш. ПОне при моята беше така. Хайде дано папка добре и да спинка спокойно.

# 162
Стел, много е сладка, отгледано бебе. досущ прилича на
новородения Борис, дръпнати очи, големи бузи, още усещам мириса му  Heart Eyes
не давах да го къпят два дни, тия там като се разсумтяха,
че съм им нарушавала графика в тетрадката.
друго си е да го събудят, стрсират и Умият на мивката  Sick

Даруша, дано всичко мине добре  Confused
ужасен инцидент, никой не е застрахован.

Стефина, много е хубав морски Васко. Махайте лайсните  Confused

Петка, не знаех за проблема при Яна. Топла вода с мед на гладно...

Суит, права си, морето е здраве - йонните изпарения, солта, пясъка,
ама много чревни вируси, бе.
Сестра ми е тук и племеницатаот вчера е с повръщане,
но свещички хомеопатични на Хийл, Арсеникум Албум през устата и овладяхме ситуацията.
ако знаех за тези свещички, нямаше да влизам с Борето в болница.

Днес сме на плаж, хубав ден  Heart Eyes

# 163
Дарушка много неприятости сте имали.Милата адашка Confused Не се притеснявай.Вярвам,че всичко ще е наред и ще се отдадете на заслужена почивка само с приятни изживявания Hug
Мони така преди няколко дни падна върху един дънер ooooh! Като я погледнах и се втрещих #Crazy Цялата и уста в кръв.сигурно 15 минути не спря.Буквално като вода се лееше.Добре,е не бее сериозно,но така се стреснахме с татко и
Стел,честита Дария. Много да ви радва и да слушка и папка. Момичета къде мога да видя снимки на бебчето на Стел newsm78
Лелеее някои мами вече нощен памперс махат/Суити Hug/ а други като мен не могат да се преборят с дневния още
Има ли други деца освен Симона опрничевата дето са са памперс.Казвам ви вече не издържам.И колегите в работата ми се смеят като ги заразнасям от Дружба тея ми ти пакети.И ме питат дали не я храня с пюрета още,след като и пампи носи.Не иска зверчето да си казва,не иска да сяда,не и било жега с памерса....казвам ви ще полудея.След2 месеца как да я пратя на градина.Няма да я вземат.Баща и ми вика "Ти не си разбрала,не може с памперс да не я вземат,нали им се плаща" #Crazy #Crazy #Crazy Бре осъзнай се човече.Как три годишно дете с памперс ще ми ходи.Купили сме 5 чифта бански,че на плажа не може да е опакована.5 чифта само заради акане и пишкане.Аз нямам толкова.

Уф наоплаках ви се.ама действително ми е много тегаво с тея памперси
Усмивки и повече разходки из прохладните места желая

# 164
  • София
Ох, Ане, плашиш ме с тия чревни вируси! Sick Миналата година леко се разминахме само с две инцидентни повръщания без нищо друго, дано да имаме късмет и това лято! Praynig

Дарушка, голяма беля, милата Мони! Sad Такава травма като нищо отключва и други проблеми- гърло и прочие. Ще мине, но ще е жалко за зъбките. Много ли се клатят?

Да докладвам, че първата ни нощ без памперс беше пълен провал- пълно опикаване отвсякъде. Laughing Тази нощ ще сложа памперс, че утре пътуваме и няма за кога да перем чаршафи, пък на морето ще видим.

Петка, има ли в менюто си Яна по-разхлабващи неща, като череши, банани? Да пробваш малко овесени ядки да прибавиш към нещо, което яде? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт