Дарушка,дано всичко се размине, зъбките да си останат
Дамо не ви се случват повече такива гадости 
Стефина, нагушкай Васко, толкова изпитания премина миличкият

Мире, Преди един месец махнахме дневният памперс от един път.Спрях да и слагам,направо по гащички.Първият ден имаше 2 чифта напишани гащи, на вторият ден само 1 и повече не се е напишвала.Но ми се струва, че тогава точно се е почувствала готова.Преди това и аз като тебе се мъчих с тия пампи, беше ми неудобно вече и от хората.А нашата психоложка ме успокои, каза че най-подходящата връзка за сваляне на памперс е около 3 годинки.А мога да се похваля вече, че от седмица, две нощният памперс е сух.Вече и него ще разкарвам.Тя си ни вика през нощта и се изпишква.Като излезем с нея ,се е научила да не се обажда,като е на зор и сама си търси тоалетна или храстче и не ни допуска с нея,гони ни.Ако сме в заведение, тоалетната се посещава минимум 10 пъти.
И пак ще се оплача, моят мъж пак го съкращават от работа
,но имам чувство, че скоро ще си намери нещо по-хубаво.За сега не искам да го мисля.А от днес започва и нашата ваканция.Ще ходим на Поморие, преди това при баба в Шумен кеффффффффф
после пък сме на сватба в Сливен
Много пътуване ми се събра последните месеци,все някъде обикалям и така много се зареждам 
/Направо вече и в спешните ще ни запомнят.Като го водих за цепнатата устна се улучи д-р дето му оперира пръста дежурен и ми вика-ама какво го правите това дете/умлях от срам/-казах му ами какво -гледаме го и колкото по му трепериме толкова по често нещо става.Аз даже вече и на другите деца треперя-все ги спасявам докато майките им блеят-явно се невротизирах и аз.
.Аз миналата година за 3 седмици го научих и не помня какво е памперс вече.Скриваш памперсите и ще слагаш само вечер-сега е момента лятото,когато всичко съхне бързо.Държиш я по гащи и тя е голяма и ще и става гадно да е наакана и напикана и за нула време ще почне да си казва-гарантирам ти.Първоначално ще ти изглежда,че е много трудно,но ще свикнеш и трябва на 40м. да я издържаш да се изпишква навън.Така научих едни хора ,дето се бяха отчаяли щото не иска на гърне и за 10 дни се научи детето ,то е на 2г,3м.Васко също не е стоял на гърне направо на тоалетната чиния.

радвам се, че сте изкарали хубаво на морето 
Аz се убеждавам, че направо не мога беz море. Не zнам, пъпа ли ми е хвърлен там или какво, но наистина съм така..