СЕПТЕМВРИЙЧЕТО със радост чака подаръците под елхата!

• 78 870
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Честито Флу! Всички да сте живи и здрави! Само радост, щастие и любов желая! Бързо възстановяване!   bouquet

Аз съм на работа и умирам от скука  Mr. Green  Студено ми е, липсва ми лятото. Нещо напоследък много ми е залипсвало майчинството, да видим докъде ще я докарам така  Mr. Green
Дарето ходи на градина, сутрин трудно става, нали е поспаланка, вечер пък късно ляга... зор голям. Опитваме се с баща й сега да я приучим да ляга по-рано, пак зор. Сложих я вчера в 20 ч. в спалнята и казах "Лека нощ, заспивай, сладки сънища" и излязох ... и се почна - Имам ако, пишо, гладна съм, жадна съм, искам приказка, искам играчица...  Crazy  В крайна сметка към 21.30 заспа от скука... и пак едвам са се събудили с баща й тази сутрин. Аз като излизам много рано, те и двамата спят...

# 526
Моите и те късно си лягат, после пък сутрин им се спи. Но ранното лягане не ни се получава. Снощи ги изкъпахме по-рано, че баща им е нещо болен, и в 21.15 някъде бяха по леглата, което за тях е супер рано. Всъщност напразно се зарадвахме. Още поне час ги чувахме как си говорят. Така или иначе, пак късно заспаха.

# 527
Честит Георги на Флу и семейството и. Да расте здрав и смел юнак. Мама бързо да се възстановява и да събира сили, а кака Елинка да го приеме много добре и да помага на мама.

Ох и мота Яна ляга късно и не знам как да го преместя по-рано. Обикновено към 20:00 почваме с миене на зъби, преобличане, четене на книга, но после докато заспи и става 21:30. сутрин в 7 не може да я вдигне човек. Всеки път супер бързаме сутрин, че да успеем половинката да я заведе, а да не трябва аз да се мъкна и с Ина, че ставаме още по-тежки.
Не мога да разбера как тук успяват да ги сложат в 19 часа. От 3 години имам дете и още се чудя каква е тайната на немците в тази насока  newsm78. Не знам може би трябва в 19 часа да почваме с вечерните ритуали. Ако успявам да заспива в 20:30 ще съ много доволна, но засега е непостижимо  Confused
Иначе вчера следобед имаше в градината Следобед с братчета и сестричета. И аз заведох Ина. Тя много обича като има деца около нея. Не ми беше и интересно да съм малко при тях да видя с какво си играят в групата. Имаха според мен много хубави занимания и игри. Нямам предвид под хубави нови и скъпи. Има един ъгъл в стаята, който се казва Ъгъл за гушкане и има два детски матрака с много възглавници и там се четат книжки и се гушат децата.
в Другия ъгъл е кукления кът. Има кухня. маса, детско легло,. едно двуетажно. Един шкаф с разни дрехи. Но повечето неща са носени примерно то родителите - стари чанти, шалове, шапки, стар фотоапарт, телефон, портомоне. Но им прави супер кеф на децата да си играят с тях, да си готвят, продават. Супер сладки са. И други ъгъл е строителния и над него има втори етаж, но не знам какво е там. Яна каза, че там можело само големите деца да играят. Те нали са в групата деца от 3 до 6 години и са разделени на малки (3 годишните), средни (дето са били вече 1 годиан в градина) и предучилишна (тези дето са на 5). Иначе имат из шкафовете адски много пъзели, игри за игране, мозайки и какво ли още не за рисуване, мацане, лепене и подобни.
Та така де, прекарахме приятен следобед, позапознах се със забавленията им в градината от към игри. Следващия път живот и здраве като има такъв следобед се надявам Инчето вече да ходи и да може спокойно да си поиграе с на кака играчките  Wink

Моарейн не се чуди, а действате. Щом ти се е преискало не изпускай момента. Времето лети супер бързо.

# 528
  • София
Здравейте.
При нас ранното лягане е мисията невъзможна.Тези дни пробвам в 23ч. да го сложа да ляга,той заспива върху мене между другото Laughing и е едно мятане,превъртане,пиене на сокове/на тъмно стоиме/,просто сън не му идва-чак към 23,30ч. се поукротява и заспива към 23,45ч.,но чак към 24ч. го слагам в креватчето му иначе се пробужда.Аз ставам рано сутрин в 6,20ч. и вечно съм си недоспала.

Да Ви питам дали знаете тука някъде във форума дали има тема за детски филмчета свелени от нета-струва ми се,че съм виждала ,но не я откривам

Последна редакция: пт, 21 окт 2011, 12:22 от stefina

# 529
Честито на Флу и тук  bouquetМного, много щастие и усмивки!
Стефина, филмчета мисля че имаше в раздел "Нашите деца".
За заспиването и Далия е трудна smile3516 Ляга си между 23-23.30 ч. и аз пощурявам.Връщам се уморена от работа, свършвам 100 неща в къщи,а на нея продължава да и се играе.И в крайна сметка успявам да си легна към 1 часа ooooh!
Днеска ми я върнаха от градина с повръщане и разстройство.После дигна и температура, но вече не е повръщала да не чуе  Twisted Evil Сега се борим с разстройство, но нищо сериозно два пъти до сега.Надявам се до утре да е пушка Praynig
На градина си ходи с голям кеф PartyА сега подготвят и тържество за деня на християнското семейство, което допълнително я мотивира да ходи Grinning

# 530
Като ви чета, и зле ми става. ooooh! Аз самата не мога да стоя до късно, работя на смени, сутрин и да имам възможност, не мога да спя до късно, и обичам да лягам рано. Синът ми го слагам между 21.00-21.30, и да не заспи веднага, се занимава или с някоя книжка, или с играчка. Почти винаги заспива веднага, много рядко се случва да мине 22 часа. И най-важното - заспива сам в стаята. Доскоро на нощна лампа, но откакто започна да изпитва страх, заспива на светло. Не ми е проблем де. Но да му вися до 12.1 часа - не ща и да си помислям. Crossing Arms

# 531
Taка, трета вечер поред се слагаме да спим в 20.30 - 21 ч. Вчера и онзи ден горе-долу заспа до към 21.30. Днес, ей я на, още се чува оттатък...  ooooh!  Не й се спи и туй то! Ама искам да посвикне, не толкоз заради мен, колкото да може сутрин да става по-лесно... Иначе най-късно като съм я оставяла е заспивала към 23 ч., което е зверски късно за мен... Аз дори и в 22 ч. да си легна, на другия ден съм труп, но аз ставам в 5.45 сутрин и е голяяям зор.  Tired

Петка, права си, че времето си върви, годинките се трупат.. Днес си мислех, че май много напрегнато взех да го мисля, не мога да премисля и предвидя всичко. Ще се пусна лежерно по течението и к'вото стане, тъй де!  Blush 

# 532
  • София
Да Ви питам дали знаете тука някъде във форума дали има тема за детски филмчета свелени от нета-струва ми се,че съм виждала ,но не я откривам
Заповядай  Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=553105.0 - 3
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336699.15 - 2
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=221774.0 - 1
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=463984.0 - каталог

# 533
А добър ден Simple Smile

Аз използвах времето, докато Дария спи да пия кафе и да обработвам снимки... Голям кеф, установявам обаче, че имам нужда от нов комп...  ooooh!
Качих във фейса, ако ви се гледат  Party

И един смешен разговор от днес, между Дария и неваляшката (която ми е наборче  Mr. Green ):
- Неваляшчице, много си сладичка! Искаш ли орехче? Ето, отвори си устата! (мълчание..) Еее, не си жива ли?! Ами нищо, аз съм жива!

# 534
  • София
Ирина-много ти благодаря.

# 535
Хаха, Моарейн, умори ме от смях  Joy Joy Joy
Благодаря на всички ви за прекрасните пожелания и поздрави за малкия мъж! Таткото се казва Георги, но го кръстихме на пастрока ми - втория съпруг на майка ми. Баща ми не го прие добре, но така решихме с мъжа ми и мисля, че постъпихме правилно.
Като цяло малкият е спокойно бебе. Да чукам на дърво кърмим се, още няма колики, спи спокойно и е много жизнен. В смисъл Елинка беше много назад с движенията, а той отсега си оттласква главичката, а като го сложим по корем и се изстрелва напред  Grinning Качих две снимки във фейсбук. Каката през първия ден доста ни притесни - не даваше да го кърмя, сърдеше се, че гушкам него, а не нея, но сега нещата се нормализираха. Свекърва ми е у дома и много ни помага. Мъжът ми също си взе 2 седмици отпуска по бащинство и с общи усилия се справяме. Нарочно оставихме Ели у дома тези дни, може би едва утре ще я пуснем на градина. Искахме да се успокои и мисля, че вече всичко се подрежда. Иначе много го обича, гали го, иска да го гушка, като плаче го успокоява, дрънка му с бебешките играчки, дори първите дни не искаше да излиза от вкъщи, за да пази бебето. Ние с баща й излизаме, а тя остава с баба си при него  Heart Eyes

# 536
  • София
Флу-много се радвам,че се разписа-малкият е голям сладур.Пожелавам ти кърмене поне до 1г. Hug
Васко от детската се зарази с летният грип,после и аз и баща му го хванахме,а от вчера и майка ми -направо е чудо в нас.Вчера цял ден всички лежим само и спим.Васко спа 3 пъти през деня,даже детски не иска да гледа.И други деца от детската са се натръшкали от същият грип-какво е това чудо летен грип почти през ноември newsm78.

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 11:04 от stefina

# 537
Този летен грип и нас ни посети  Sad Мъжът ми като се тръшна в средата на миналата седмица, няколко дена го държа. Дори два дена не ходи на работа, което за него е равнозначно да не може да стои на краката. За наша радост никой друг не се зарази вкъщи.

# 538
Здравейте.
Флу много се радвам,че се завърна Hug Малкия Георги е голям сладур.Пу пу.
Ние още сме болни-не е летния вирус,ама вече 3та седмица не ни минава кашлицата ooooh!
И да ви се похваля.Чакаме момченце Peace Таткото се пръска от гордост,на мен ми се искаше още една мома,но каквото такова.Живо и здраво да е.Аз съм с контракции,та започвам магнерот.Дано скоро спрат.
От мен това.Лека вечер

# 539
Честито Мире, много се радвам. Ами нека имате и момченце, живо и здраво да е и леко раждане!
Йордан ще тръгва другата седмица пак на градина след първото разболяване и да видим дали ще има пак рев. То ще има, но дано да не е много  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт