СЕПТЕМВРИЙЧЕТО със радост чака подаръците под елхата!

• 78 869
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Флучи, добре дошли отново у дома! Hug Тепърва ще се убедиш колко се обогатяват преживяванията с повече от едно дете. Heart Eyes Нормално е Ели да се притеснява, че бебето ще я измести у дома, но като види, че я включвате в грижите за малкото братче, ще се почувства полезна и ще се успокои. Peace

Мире, хубава новина. Simple Smile Дано да спрат контракциите!

моарейн, много сладко си говори Дария. Heart Eyes

Галя повтаря стомашния вирус, този път с разстройство. Sad Налита на всичко, което не трябва да яде; съответно не иска диетичните храни. ooooh! Основно яде обикновени бисквити и солети. Вчера поне хапна попарка без масло и кускус със сирене. Пробутах й чай от шипки, като го налях в шишето за вода и й казах, че е сок. Laughing Тя знае, че е чай от шипки, де, защото ме вижда, като ги варя, но прие тази малка хитрост. Wink Хубаво е, че пие редовно вода. Иначе е в кондиция, играе си, весела е.

Може би ще ви е интересно да видите нашето семейство в предаването "Преди обед" по БТВ.  Blush

# 541
Миленка Вашето семейство е уникално:))) HugПоздрави!

# 542
Мире, честито  stork-boy И аз вече трябва да се наканя Grinning
Миленка, страхотни сте! Вие сте ми идеала за семейство Hug
Далия след 5 дена мъчения се отърва от така наречения летен вирус.Вече се беше и обезводнила, но успя да се размине със системите WhistlingА днес и мъжът ми се тръшна със същия вирус  TiredДано поне аз да се размина Praynig Като линейка съм тези дни  #Crazy

# 543
Флу, много се радвам, че сподели новите преживявания на Ели с нас, че и мен ме вълнуват Hug

Мире, честито, и аз исках трета девойка, ама ей на - пишка Wink

Моарейн, и аз съм с проблемна щ. жлеза, е нямам операция като теб, но я ме виж Wink (да налея и аз малко масло в огъня)

Суит, опитвам се да видя клипчето, ама зарежда вече 2 часа, но ще го изчакам, че ми е интересно да ви видя. На Галето бързо оправяне Heart Eyes

Мимолетка и на вас бързо оздравяване!

Стефина, Васко как е?

Вчера в детската са правили фенер от тиква и са пекли и яли семките след това. Зоя беше много впечатлена и цяла вечер обясняваше как е яла семки Crazy

# 544
  • София
Григ-Васко вече ме тревожи-6 ден и още не се е оправил-давам ентерол,хидрасект,чай от шипка,натриев цитрат.Имаме и кашлица давам АЦЦ,Вчера цял ден нямаше диария и през нощта корема му така се бушуваше и на сутринта пак имаше ...Баща ми ме плаши,че бил вече за болница,аз вчера звъннах на Джипито и тя нищо не каза,но той пък беше добре цял ден ooooh!Сега е блед и все си държи лигена.Като си помисля за болница ми призлява,то и аз съм си болна още...
Суит-много хубав репортаж с Вашето семейство-направо не мога да повярвам как децата спазват и не се сърдят за интернета,моята дъщеря от 7г. има компютър нейн  и това е мисията невъзможна да и го забраня.А примерно през свободното си време какво им се разрешава-четат ли книги?

# 545
ГригА примерно през свободното си време какво им се разрешава-четат ли книги?

скъсват се, аз съм свидетел. е, за Галето още не, но като знам майка й и кака й, няма начин и тя да не е : -)))

това с компа е голям проблем при подрастващите. евала, Миленка, ако наистина Косьо се поддава на забраните. Този интернет свят направо "дави", камо ли да растеш в него от малък. как ли ще се справям аз, не знам.

Флу, ще се наместите. Макар, че при нас от раждането на Борис, Стефан коренно се промени.

Борис все още не говори хубаво, бавно и някак си носово. Много се напикава нощем, не знам защо така. Всичко до две беше ок, а сега, по 2, че и по 3 пъти  Confused

Суити, купих женшен и пчелно млчеице ампули, още не съм ги давала, пият се с малки сламки. 12 броя за пет и нещо, ампула се дели за двамата, при теб как е?

# 546
  • София
Момичета, радвам се, че ви е харесал репортажът! Hug

За компютъра- така е, до тази есен забраната през учебната година беше пълна. Тъй като си смених лаптопа, сега дадох стария на Косьо да го ползва. Причината беше, че много често им възлагат в училище да правят мултимедийни презентации по различни предмети. Така че той си ползва компютър, но на него не могат да се играят игри и затова по навик каза, че му е забранен напълно. Simple Smile По-нататък в разговора се изясни тази подробност, но не е влязла в предаването.

В свободното време обича да свири на китара, даже си съчинява сам песни с някаква програма на компютъра. Стига да не вали, излиза навън с приятели, понякога се събират да свирят заедно. Телевизия почти не гледа, за разлика от сестра му, която обича да зяпа глупостите на Дисни Чанъл.  Thinking Сериозно съм решила да махна телевизора от тяхната стая. Преди да се роди Галя, им купихме един с идеята да не висят всички постоянно на този в хола, който се превърна в наша стая, но така трудно се контролира времето.

Зори чете много, обаче, вярно е. Simple Smile Направо е мелачка за книги. Laughing Освен това ходи на балет и плуване, а в петък имат безплатни занимания по унгарски език в училище, така че има с какво да се занимава. Wink

Стефина, Васко освен разстройството повръща ли? Акото на Галето също не се е нормализирало още, но поне апетитът й започна да се възвръща и има тонус. Много е упорит и продължителен този вирус. ooooh!

Ане, аз давам цяла ампула на Галето. Peace

# 547
Стеф, извини, че не писах. чай от джоджен много помага на моите, без мед, по-скоро със захар, на чести интервали го давай, храната сведена до минимум, само сухи неща, може капки лимон в чая.

Суити, е това с унгарския ме разби  Rolling Eyes

До нас има страхотен, топъл басейн ( въобще се радвам, че в Бургас всичко е на една ръка, перфектния град, нито голям като София, нито хаотичен като Варна...Simple Smile ), ама аз още се кумря заради хигиена, много химия бе  Thinking

# 548
  • София
Ане, една унгарка, която живее в България, организира това обучение. Намерила е начин да го финансира така, че да е безплатно за децата. Дори чакат сега учебници от Унгария. Не знам колко ще просъществува тази инициатива, но всеки чужд език е едно богатство. Зори ходи с огромно желание. Simple Smile

Да ви "издам" една новина- нашата Ася вече е сертифициран консултант от международния борд по лактация IBCLC. Това включва много сериозна подготовка върху чисто медицинска материя, и то на английски език. Мисля, че можем да се гордеем с нея и да й пожелаем все така успешна работа! Heart Eyes

# 549
Здравейте, момичета!
Скорошно оздравяване на всичките ни болни мишки!
Мире, Григчо, страхотно е да имаш момченце  Hug
Ние у дома продължаваме с драмите - малката залита от едната крайност в другата - или е много любвеобилна или не дава да кърмя бебето Sad Сега татко й я заведе при баба и дядо малко да се разнообрази и да се откъсне от режима на Жорчо. Така наричаме Балончо Simple Smile Свеки му казва Гошко, де  Laughing Да чукам на дърво с него всичко е нормално - аз съм спокойна и той явно усеща и също е спокойно бебче. Кърмим се на поискване, макар че според свекърва ми трябва вече да се опитвам да е на 3 часа, особено нощем. Аз не бързам, де, давам му винаги, когато пожелае. На Димитровден му падна пъпчето. Сега се чудя дали да не го изкараме малко на терасата. Топличко го дават и днес и утре...
Ане, и аз харесвам много Бургас.

# 550
  • София
Суит-повръщането беше минало,но вчера пак имаше веднъж,беше доста унил и блед вчера,днес е по-добре-давам вече и глюкоза лъжички.Доста съм притеснена вече понеже съм и аз болна хваща ме и кашлица и мене и не ми е до болници.... Praynigдано ги избегнем.
Ане-мерси за чая ще пробвам.Тази година бързо си смених снимката на аватара,че викам -Ането ще ми напарви пак забележка ,че не сме на 2г. Laughing

# 551
Стеф, като сме карали вирус с повръщане лекарката ми каза да купя разтвор Рингер от аптеката и да му давам по малко с лъжичка, имал всички необходими соли и вещества, които се губят с диарията и повръщането. А дали не повръща и заради кашлицата и някакви секрети?
Утре след двеседмично отсъствие сме пак на градина. Дали ще има драми сутринта, дано няма. Кои деца още плачат като ходят?
Поне като смениха времето, ще ми е лесно да го събудя. По градините правят ли нещо за Хелоуин, сигурно не.

# 552
  • София
Яни кат-хидра алфата е същото,но той така и не го пиеше,имаше малко гаден кисел вкус.

От събота взех да му давам глюкоза на малки лъжички/детето беше вече доста отпаднало/ и Гентамицин на ампули да пие на 2 пъти една ампула от 80мг./това ми го каза една приятелка от августинчетата Hug/Оказа се,че този трик го знаят и аптекарите и джипито като я питах днес,но защо не го казват  не знам.Но детето видимо се подобри  и вчера диарията беше доста добре,за днес не знам още,но Васко е по-жизнеен и само иска да яде.От 14кг. стана на 12кг. ooooh!Сега мене ме хвана друг или този грип /така казват,че бил един и същ/но с кашлица и хрема.

# 553
Моето момченце не иска и не иска да свикне на градината, такъв сърцераздирателен рев му дръпва сутрин, цялата градина огласи. И не плаче като вкъщи (обикновено на инат), а си личи че наистина му е мъчно и се тресе от стрес.
Не знам какво да правя и докога ще ми издържат нервите.
Стеф, радвам се че Васко е по-добре  Hug

# 554
Защото на гентамицина приложението му не е такова, защото наред с вредните унищожава и полезните бактерии и пр., и пр. Ако си дала гентамицин, би следвало да дадеш и пробиотици. От четирите вида (нали толкова бяха). Лакто 4 ги съдържа.
Радвам се, че Васко е по-добре вече.

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 19:12 от michelangela simoni

Общи условия

Активация на акаунт