Много време не съм писала, но нямам никакво време. Само работа и работа. Почивните дни все си намираме работа я на село, я вкъщи нещо пак, времето не стига за нищо, още повече откакто се скъси деня.
Виждам хубави новини! Флу честит ви нов член на семейството! Да ви е жив и здрав и много да ви радва! Бърза адаптация на Ели, ще е страхотна кака! Беше ми много приатно да прочета постоете, връщат ме назад във времето. Звучиш много уверено, е няма как де, имаш опит вече!
Ние сме добре, Криси си ходи на градинка с голямо желание. След преместването имаше малък период на нова адаптация, но мина бързо благодарение на госпожите и приателчето й, с което бяха заедно и на яслата. Много се радвам на госпожите, които ни се паднаха, и двете са младички и много добри и човечни, нищо общо с ада които беше в яслата. Криси също много си ги харесва и обича, на едната казва "каката"
от малка ми се е научила да се мазни.Дотук добре, колата ни миналата седмица се развали и ремонта ще ни струва колкото половин нова кола. Засега сме я зарязали пред блока да си стои да чака по-добри времена, че и зима идва.....
На майка ми хормоните влязоха в нормални граници, но ще се наложи да й разбият камъните в бъбрека. Не успяхме да се справим с билки и води.
Насочиха я към София, естествено няма прилична апаратура в Бургас, за приличен лекар да не говорим. Толкова болници и Молове построиха, а нямаме един свестен лекар за каквото и да е било. Имаме познат лекар в София, преди години той направи първата операция на майка ми. Ще се подготвим и ще му се обадим. Много ми е мъчно, защото майка ми ще е самичка
никой не може да отиде с нея, милата ми как ще се оправи самичка. Много много ми е мъчно, че в такъв момент няма да има никой до нея. Най вероятно ще ни пратят във ВМА/там работеше преди познатият ни лекар, той е на достолепна възраст от над 90г/, но ако сте имали опит или някой от близките ви с подобни процедури ще се радвам да споделите мнение за болница и за лекар! Четох, че и от Токуда има доста доволни.
)
добре че ве4е минахме този период.
поне не нас преди време мн ни помогна, а Ивка беше на ръба на обезводняването и мн лошо разтройсво и повръщане.