СЕПТЕМВРИЙЧЕТО със радост чака подаръците под елхата!

• 78 862
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Ние Платихме 30лв за 5 дни посещение този месец.Както казва майка ми-"по-добре 30 отколкото 300"
Днес бях на ЛЛ за направление,че да съ пусна кръв и урина.Той ме наплаши с разни работи...утре си взимам и за лекар по ЗК направление.Моят док ще ми каже при коя док да ида.Той си ме следи и на друг не бих дала да ме пипне дори.Ама явно се налага...много ми е криво така.

# 571
Направо бях изключила, че вече е новият месец и трябва да се плаща такса. Crazy Имаме само един ден пропуснат. Това добре. Но пък за четири дни сменихме три пижами. ooooh! В понеделник умишлено не му занесох памперс за съня, защото като питах госпожата дали продължава да пишка като легне и тя ми каза - не. Еми зачудих се защо тогава памперсите намаляват. Crossing Arms А тя ми вика - ами като пиша, го хвърляме. Е, че много ясно, ама я хванах, че си противоречи. Twisted Evil И така. Единият ден се напикал, на другият не знам как сложили памперса на криво, на следващия не знам какво си. #Cussing out Много ме е яд за това връщане към памперса, много. Tired И нощем започна да пишка по веднъж. Не мога да разбера защо се случва. И с тези смени на госпожите не мога да им хвана дирите. Не ходя аз всеки път да го водя или прибирам, губя връзка, а като питам нещо, така "омазват" всичко. ooooh! Иначе малкият ходи с желание, учи стихчета, весел е, но едното, за сметка на другото. В яслата обръщаха повече внимание на хигиената, тук на заниманията. newsm78

# 572
На Симона и слагат чужди памперси.Мързяло ги да и сложат пикливката,която стои от 3 седмижи изпрана в гардеробчето и не се сещали да я будят ooooh!

# 573
Мире, ще споделиш ли? С какво са те наплашили? На какъв док ще ходиш?

# 574
Вале,  Hug  bouquet
Ради вчера искрено ме разсмя.
Подминаваме конче с каручка и ме застреля с въпроса:
- Мамо, кончето е бензинът на каручката, нали? А? А?
 Joy
  Joy

страхотноооо Simple Smile

аз викам на Борето, като държа някаква негова "класна" работа, нещо като апликация. Та питам го, кой направи това, с очакване да ми каже, че е той, а отговора:
Боскожа нИделчИва Simple Smile))))))))))

Валя, привет Simple Smile

# 575
Момичета, търси се спешно майка с дете родено през 2008, която НЕ Е успяла да го даде на ясла /градина поради липса на места и е съгласна да я снимаме за емисията в 17.00 по бТВ .
Ако някоя се навие моля, пишете ми на лични.

За София става въпрос.

# 576
Халллооо банда  Grinning

Стискам палци на Мира, всичко да е наред!
Валя, привет!
Ане, умори ме с това "боскожа"  Joy  Борето е страшен сладур!
Ирина, Ради и той  Grinning
Ина, браво, браво, все така да сте!
Мишеланджела, твоята госпожица явно по-трудно се адаптира, както и Данчо на Яни... Желая ви по-скоро да свикнат и да разберат колко забавно е всъщност на градинката!
Флу, дано няма проблеми при завръщането си в градината Елинка  Hug

Ние платихме цялата такса, мацката ходи и не си поплюва  Mr. Green  Пупупу, все така да е. Вчера като я взех, над гардеробчето й имаше оставено картонче - "отличник"  Flutter   Пораснах с 3 см от радост, а баща й - с 5  Sunglasses   Рисували са с водни бои и днес по случая се разходихме да й купя за вкъщи. Ехеее, голям рахат. Преди да заспи, рисува сигурно един час мирно, на масичката си, голям кеф  Heart Eyes  Ох, расте!  Heart Eyes
А сутринта така ми помогна, докато чистехме - избърса малко дограма и телевизора с мокра кърпичка. Ама така се старае - чак езичето й стърчи навън  Heart Eyes

# 577
На мама сладката помощница!  Heart Eyes
След 4 дни в градината Данчо е болен, предния път изкара 3  Rolling Eyes

# 578
Яни, какво му е? Като предния път, когато си остана у дома или нещо друго? Сутрин като водите децата има ли сестра, която да ги приема. В смисъл да седи на входа и да гледа дали някое детенце киха, кашля, има хрема?
Мире, оправяй се бързо! И не се тревожи за нищо, мисли само за бебо  Hug
Валя, добре дошла при нас! Разкажи ако искаш повече за теб и малкия ти бонбон!
Елинка ходи на градина без проблем Слава Богу. Много бях притеснена след тази дълга пауза у дома, но и двата дни отиде с желание и вечер е спокойна. Купихме им много нови играчки - в Комсед има 40% намаление до днес вкл. - става дума за новия им магазин в Младост 3 до Била. Та малката седяла само в една кукленска къща. Мъжът ми ми каза, че като я взима все там я намира. Хубавото е, че едната й приятелка също си има братче с 10 дни по-голямо от Балончо, та двете си споделят и са заедно в нещастието си  Laughing
Малкият го почнаха коликите с всички сили. Давам Еспумизан, защото на кака му те й помагаха, но през повечето време се носим на ръце. Дано скоро отшуми. Иначе си купих чай от копър и сега ще пийна един, дано го облекчи.
Инче Лимонче, браво на Смито! Ти как изкара РД?

# 579
Флучия, честито ти бебче.Живо и здраво да е.
За  да избегнеш коликите на бебо трябва докато кърмиш да се откажеш от някои храни.Това са: всички бобови, кафето, газирано, люто, шоколад,солена риба,зеле, яйца.С две думи ориз, картофи, месо са сред разрешените.

# 580
Флучи пак грип, като предния път. Поне АБ не е пил.
Сега пък му излизат последните кътници, със сигурност най-късно от на всички в групата и все ми показва и обяснява, че го болят. Не ги проверяват на входа, даже им давам нурофен ако имат Т и всички си бухат и кашлят.
Декември ще пропусне малко градината, ще ходим на почивка и не искам да се разболее, пък и празници все пак. Досега за три дена и веднага болен, може и на зъбите да се дължи.
Това за храните на кърмачката не мисля, че има много ефект, или поне при мен не съм забелязвала.
Мире как си? Кога ти е термина?

# 581
Привет  bouquet
Благодаря за палците.Ние с малкия мъж полежахме малко в Т.Киркова.Имах контракции и болки та ми слагаха системи,инжекции и приемах лекарства.Изписаха ме и сега в къщи се търкалям от легло на легло и си пия хаповете.Важното е,че лошото мина Hug
яни термина ми по ПРМ е за 28.03.Но бебко е станал по-късно и изостава с 10 дни та док от ФМ каза,че сме за 08.04.Абе живи и здрави когато тогава.Веднъж да сложим мартениците ще съм спокойна,че и да тръгне няма страшно Praynig
Ние си ходим на градина.За сега устискваме пу пу .Дано целия месец да ходи без проблеми,че този кошмарен октомври направо #2gunfire
Това от нас.Целувки за всички  bouquet

# 582
  • София
Влизам да поразбудя темичката ни, че съвсем е заспала.

Мире, съжалявам за проблемите! Сега по-добре ли си? Само лежиш, или ти дават вече да се движиш нормално?

Галя вече свикна с новата група. Престана да говори за госпожите от яслата. Преди всяка сутрин врънкаше да ходи пак при тях. Много й допадат заниманията по танци. Grinning Направо ме удивлява със стъпките и песничките, които е научила. Изпълнява ги с драматизация и такива сладки чупки прави, че направо ми иде да я изям! Замислям се дали да не я запиша в някоя вокална група. Rolling Eyes

Най-инатливият й период като че ли мина. Сега е по-сговорчива, по-склонна към разговори и убеждаване. Заспиването продължава да е дълъг и често досаден процес. Първо не иска да ляга, мрънка за "още едно филмче"; после се сеща ненадейно я за пъзелите, я за драскането с химикалка ( имала домашни, които трябвало да напише Laughing). Кръстосва всички стаи, преди да влезе в банята. Пие вода по 5-6 пъти, и поне един път трябва задължително да й напълня шишето. Търсим бебето, фенерчето и всякакви подобни аксесоари, без които лягането е невъзможно. Joy Щом веднъж сме постигнали хоризонтално положение, започват приказките. Понякога броят им стига до 4-5, все последни. Репертоарът е съставен от "Любопитното слонче", "Червената шапчица", "Вълкът и седемте козлета", "Златокоска и трите мечки". Мъжът ми пък се специализира в "Котаракът с чизми" и "Голямата катеричка с огромните зъби" (тази последната е негово лично творчество Joy).  Сериозно вече си мисля, че всеки родител получава солидна подготовка за работа в куклен театър! Laughing

Сетих се да ви питам карат ли ви децата да ги носите? Rolling Eyes Галя почти всяка сутрин ме кара да я нося до детската градина  Thinking. Същото прави и когато огладнее и й се доспи навън. Как реагирате- носите ли ги, или успявате да ги разубедите?

# 583
Здравейте и от мен Hug
Мире, надявам се, че вече всичко е наред при теб и да нямаш повече проблеми Hug
Суити, все едно за Далия ми говориш Grinning Приспиването и при нас е доооооста дълъг процес.Легне си и след малко се присеща за някоя играчка, после има пиш, после вода, после пак нещо...Дано скоро отмине PraynigЗа носенето и тя е така.Аз вече трудно я вдигам, много тежка ми идва.И не знам вече как да я отуча от това newsm78 Далия в понеделник ще имат тържество по случай деня на християнското семейство и ще кръщавт групата, с кръстни и както си му е редът. Очертава се да е интересно. Помогнах със сценария на тържеството и изпитах Далия за стихчето и, а се оказа, че е научила и стихчетата и на другите деца Heart EyesСъщо така е станала доста инатлива, никак не слуша CryКараме и се, а тя ни се хили насреща.Знам, че греша някъде, сигурно ми трябва повече търпение, ама къде го Thinking Надявам се, че това е кофти период, а не да се окаже, че прекалено сме я разглезили.

# 584
Синът ми до скоро, лятото, още го возех с количка. Той беше доста див, но там кротуваше и можех да пазарувам на спокойствие или да си свърша някаква работа. Като излизахме пеша, току вдигаше ръце. Понося го малко, и го пусна на земята. Той 16 кила, аз 50. Казвам му, че имам някаква раничка на ръката и, че ме боли и понякога действаше. Сега вървим пеша, рядко, но се случва. И пак вдига ръце на моменти, но обикновено съм с багаж и му обяснявам, че няма начин да го нося. Но пък винаги, когато имам възможност си го нося. Много ми е приятно, даже и в къщи. Разнасям го по вътрешното стълбище в къщата от горния до долния етаж. Давам си ясна сметка, че скоро ще порасне, и да искам да го нося, той няма да иска, а и ще е доста тежък вече. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт