Иначе спираме за малко уж да си почине и той пак си тръгва. Още от малък си правеше огромни преходи сам, а сега се муси...
Със заспиването нямаме проблем
13кг е все пак.Не е като кило домати.
Според една дружка психоложка няма какво повече да чакам да се случи за да я спра. Татко й отдавна иска да я спираме, майка ми врънка, че детето явно не е готово, а и аз също не съм успяла да свикна с градината и са ме гледали до 4 г у дома. На мъжа ми родителите също настояват да си я гледаме. И приятелката ми от детството (детска учтелка) също казва да я гледам. И всички настояват, а никой не дава рамо за гледане. И понеже аз изобщо не съм сигурна, че отглеждането на дете от двама души в тая възраст е най-удачното решение обмислям варианта да я гледам до пролетта и да я дам в детските клубове. Имат и занимания (учебни) за деца в нейната възрастова група. Ще седи там по 4 часа, но удобни за мен часове.

Има хрема и от нея кашля. Давам коларгол и Осцилококцинум. Мажа и с Пайлекс и давам чайче. Така е от 3 дни и днес вече е добре. Почти не е кашлял, секретите също спряха. Иначе беше голяма мъка - на такова малко бебче да му пръскаш в нослето Стеримар и да дърпаш с помпата
, но тази сутрин се събуди пресипнала и малко по-късно вдигна лека Т. Обадих се на хомеопата и взех мерки. Понеделник ще я водим да я види, ако не се е оправила. 
На прага на пневмония