Хубаво нещо са децата.
Покрай тях и ние ставаме малко или много такива, а Коледата определено я чаках като малко дете.
Мног здраве,сбъднати мечти и усмивки за малките и за семействата им
Е аз съм си и разплута вече,но все пак.
За нея тази година определено бяха хубави празници.Вече разбира,радва се,обяснява под коя елха какво е донесъл Дядо Коледа.До сега е минал през 3 броя.Днес се очертава последната.Ние с баща и от маса на маса
Взе да не фатя място
Колкото кг качих тези дни за цялата бременност не бях качила.Ще ме сложи док на диета като ме види началото на др.месец
За именният му ден оставих Немо и Мадагаскар играчките.
) музикално килимче, по което се рисува с водна писалка, и пъзел, в който трябва да свърже малките животни с техните майки. Времето е чудно днес- тихо и слънчево. По обяд бяхме навън- игра със снега, люля се на люлка, дори се пусна веднъж по пързалката. 

Леко раждане и здраво бебче ти желая 
На градина не ходи ,а се сдоби с херпангина
Е вече отшумя,ама си беше доста неприятно.
Как може да продават такива боклуци. аз исках да купим класическа дървена шейна, на свекърът каза, че некъде на можело да се намери. Така ли е? В Германия продават адски лного токева шейни. Та тай купи с метална рамка и дървени дъски. Е оправия половинката, на бях много разочарована.
следващия път.
.Той на 31 декември си мислеше,че пак ще има дядо Коледа и все отваряше външната врата.Казахме му,че ще има имен ден и подаръци и в 21ч беше неудържим и му дадохме подаръците предварително.Към 22ч. вече реши ,че трябва да гледа Немо с мене и аз до 12ч. си играх с него и гледах Немо.Като го приспахме в 1ч.отидохме при кумовете в един ресторант и бяхме до 4ч. там-изкарахме си чудесно имаше и много танци -да Ви кажа,че от толкова отдавна не бях танцувала,че първоначално бях като схваната. Препоръчани теми