Ще ме умориш, шемет
Наистина си е до бебе явно. И аз за Дария ако знаеш колко се обвинявам(х)... за много неща, допусках грешки, като гледам и сега допускам - е, никога няма да сме идеални мами, нал' тъй?! Пък и не е нужно. Да сме здрави всички, и малки, и големи.. Радвам се, че кърменето ви върви добре, да си откърмиш яката този път 
Нашето тържество ще е другия петък, и до сряда трябва да са готови джуджетата, каза госпожата
Аз съм готова с подаръка за там, поръчах й телефон, че това искаше... Дано й хареса
че напоследък е голяма претенция. Това дребното е по-жена от мене, честно! Снощи в един магазин влязох да й взема някакъв чорапогащник, че сме го закъсали откъм тях, и половин час не може да реши какъв иска. Искала зелен - ми, няма! - не, искаааам! Айде кандиса да е лилав, той пък се оказа с дупка и последния... Таман беше готова да ореве орталъка и я забаламосах с един лилаво-шарен (т.е. лилав, ама на райета и цветя) и миряса.

Добре,че Монката от 3 седмици не е ходила.Мислех да я пускам в понеделник,но се отказах и отложих за днес само за тържеството.Да си вземе подаръка и да види Дядо Коледа.
Дори не знам какви са нито кой ги е избирал-но не мисля,че е много правилно.Те така или иначе ще останат там.Ще им ги раздадат Януари месец.Всяко когато дойде.Така и белобрадия старец няма да видят.Много тъпо се получи,но здраве да е
/като мене 2г.9м. не ти пожелавам- изтощаващо е много/.Васко също като твоето момченце засука още в родилният дом интензивно и така си откара,а дъщеря ми не сучеше добре и за 2месеца ми спря кърмата и тя плачеше от глад.Има голямо значение как суче детето-щото каквото и да пиеш и да ядеш ,то не суче ли качественно не става работата с лактацията.
Много съм доволна от д-р Матеев/алерголог/дано да намеря и такъв ортопед.

Значи с право плаче детето и не иска да ходи 
Но има много да уча още, важното е, че вървя напред, макар и с малки стъпчици.
Втори път май няма да рискувам да поръчам толкова голяма и фина конструкция от чужбина.