СЕПТЕМВРИЙЧЕТО със радост чака подаръците под елхата!

• 78 830
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Явно си е до бебе - все пак е мъж, няма да остави циците току така  Laughing

Joy  Ще ме умориш, шемет  Grinning  Наистина си е до бебе явно. И аз за Дария ако знаеш колко се обвинявам(х)... за много неща, допусках грешки, като гледам и сега допускам - е, никога няма да сме идеални мами, нал' тъй?! Пък и не е нужно. Да сме здрави всички, и малки, и големи.. Радвам се, че кърменето ви върви добре, да си откърмиш яката този път  Simple Smile

Нашето тържество ще е другия петък, и до сряда трябва да са готови джуджетата, каза госпожата  Flutter Аз съм готова с подаръка за там, поръчах й телефон, че това искаше... Дано й хареса  Praynig че напоследък е голяма претенция. Това дребното е по-жена от мене, честно! Снощи в един магазин влязох да й взема някакъв чорапогащник, че сме го закъсали откъм тях, и половин час не може да реши какъв иска. Искала зелен - ми, няма! - не, искаааам! Айде кандиса да е лилав, той пък се оказа с дупка и последния... Таман беше готова да ореве орталъка и я забаламосах с един лилаво-шарен (т.е. лилав, ама на райета и цветя) и миряса.  ooooh!

# 631
Здравейте и от мен Hug
Благодаря на всички  bouquet
Нашето Коледно тържество трябваше да е днес.Но ми звънна в Сряда учителката,че са под карантина цялата група.Имало случай на скарлатина Tired Добре,че Монката от 3 седмици не е ходила.Мислех да я пускам в понеделник,но се отказах и отложих за днес само за тържеството.Да си вземе подаръка и да види Дядо Коледа.
При нас всички играчки за децата са еднакви newsm78 Дори не знам какви са нито кой ги е избирал-но не мисля,че е много правилно.Те така или иначе ще останат там.Ще им ги раздадат Януари месец.Всяко когато дойде.Така и белобрадия старец няма да видят.Много тъпо се получи,но здраве да е
Флу,права си че всяко бебе е различно.Аз се надявам ЖиЗ малкия да суче и да нямаме терзания като с каката.А малката Ели е преживяла голям стрес.И вие заедно с нея.Важното е,че е минало
Моарейн,да оздравявате бързо

# 632
Здравейте,  момичета,
Днес бяхме с малкия при педи. Биха му двете ваксини и доста си поплака. Забели му и пишока и имаше капка кръв  Сега каза промивки със смрадлика. Ние всяка вечер го заблеваме, но не толкова надолу. И тя като го дръпна и той като зпалака горкичкият.... Сега поне знам колко и докъде трябва да забелваме, иначе нищо не сме правили цял месец .... За грамчетата - наддал е 830г и е пораснал 5 см. Педи много ме похвали и каза да продължаваме само на кърма  Heart Eyes
Мире, добре, че ще ви подмине скарлатината! Всяко зло за добро   Hug Слава Богу, че Мони не е била на градина. Толкова е опасна тази шарка за бременни жени Sad     
Момичета, споделете къде ще сте на нова година? Ние ще ходим на заведение с още 3 двойки приятели в Пловдив.

# 633
Флу и аз знам,че е много опасна.Не съм я карала и още по-зле.Моя гинеколог ме посъветва докато не сме убедени,че няма нов случай никакво пращане на градина.Даже да не доближавам входа.Браво на малкия мъж/бъдещ адаш на моя Mr. Green/ и на мама също.
За нова година малката ще е на бабин дом.Ние се чудим какво да правим.Не ми се седи в нас.Сами двамата,а и да готвя....Дала съм задача на мъжкото тяло да мисли и да решава нещо,че то и време няма.Вие на кой ще оставите децата?Или с вас?
Аз най-сетне се записах на ЖК по здравна каса.Проформа е,но все пак.Резултатите ми не кой знае колко добри,та ми изписа моя док глобули за гъбите и Магнерот да вдигнем ХБ.
Измислих вече и подаръците за моята рода-остава да ида и да ги купя.За свекърите и девер ми мъжкото да отговаря.На него също взех нещо-дано да му хареса
Та така.Остава Монката да оправим.Тя вече писа писмо,провери дали са го взели джуджетата и ще видим дали добрия старец ще изпълни всички желания за "мнооооого подаръци и мнооооого шоколадови яйца"

# 634
  • София
Флу-браво за доброто наддаване-дано да го кърмиш поне до 1г. Peace/като мене 2г.9м. не ти пожелавам- изтощаващо е много/.Васко също като твоето момченце засука още в родилният дом интензивно и така си откара,а дъщеря ми не сучеше добре и за 2месеца ми спря кърмата и тя плачеше от глад.Има голямо значение как суче детето-щото каквото и да пиеш и да ядеш ,то не суче ли качественно не става работата с лактацията.
За Нова гидина сме канени на един ресторант,но нещо и на давмата не ни се ходи,пък и нашият лигльо ще се буди от гърмежите ,ще плаче за мене и ще подлуди баба си. ooooh!
Иначе Васко почти оздравя,но ме беше наплашила джипито,че ще ни вкарва в болница,защото 6-7 дена все вдигаше температура 38 по два пъти на ден,но за щастие спря на 7 ден температурата.Иначе и нас ни зарази пак.Аз от септември нищо не подминавами.Тъй като имам стари установени алергии реших,че са се възобновили и затова боледувам често. Отидох на алерголог,тестваха ме и резултатите бяха страшни направо.Започвам лечение с алергени-инжекции 2 вида.Само,че сега първо едните,после другите,че вторите са 260лв ooooh!.Да спомена само,че който има пари не си бие 2 вида инжекции по 2-3 пъти в седмицата ,ами си капе капки под езика за 1400лв CryМного съм доволна от д-р Матеев/алерголог/дано да намеря и такъв ортопед.
Весели парзници Ви пожелавам и никакви болести.

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 13:09 от stefina

# 635
Флу и Мире много се радвам, че всичко е наред с малките мъже!
Ние току що се връщаме от коледно тържество и съм много разочарована, даже обмислям да го спра от градина. Всичко е много старо вътре, поне на 30 години, учителките им крещят постоянно: "Млъквай! Затваряй си устата!" и то като има майки (представям си какво е като няма), децата са много стресирани, има 1-2 които са редовни, но пак си плачат постоянно. Карат ги постоянно да стоят неподвижно. Нагласиха ги за една снимка като кукли и чакахме 15 минути да дойде професионалното фото. И през това време викове да не мърдат и да не отварят подаръците. Абеее  ooooh!
Иска ми се да ходи някъде където групите са по-малки, учителките са по-млади или с по-модерни разбирания, но тук в малкия град няма детски клубове. То това е защото има много баби, то и ние имаме, но пък липсва детския контакт.

# 636
Ехо Simple Smile
При нас цял ден вали сняг, излизахме даже да се поразходим и Дреба цялата се омокри и оснежи Simple Smile
Ето я и тук, освен във фейс Wink

Simple Smile by moarain, on Flickr

Изкара един бронхит, всъщност всички се тръшнахме дружно вкъщи, но вече сме почти оздравели.
Бягам, че ме изтикват от компа...

# 637
Привет, момичета!
Яникат, това, което описваш е недопустимо  #Cussing out Значи с право плаче детето и не иска да ходи Sad Отписвай го според мен. Щом имаш баби по-добре с тях у дома, а не стресиран и уплашен в градината Sad Дано Инчето Лимонова се включи със съвет, но аз лично така бих направила  Hug
Стеф, кави са тези 1400 лв  Shocked Направо съм в шок наистина! Тези хора полудяха... Това са безумно много пари! Скорошно оздравяване!
Моарейн, страхотни са снимките! Много добре се справяш, отдава ти се фотографията! А Дари е станала още по-красива и синеока  Hug
Ние също правихме снимки у дома - за Коледните календари за бабите. Голямо приключение беше, защото искахме да са двамата в кадъра. Ами Ели иска да го гуши, мен ме е страх да не го изтърве и не давам. Та него го сложихме в кошчето за кола и тя до него права.... Ама тя се сърди и хайде и тя седна до него на шезлонга... Абе цирк, но има 2-3 сполучливи кадъра.
Иначе малкият направи реакция на ваксините и през нощта вдигна 38,8. Много се изплаших. Дадохме панадол, сложихме кърпа с оцет... И бързо му спадна Слава Богу. Сега е ОК, но краченцата са му много подути, където е убоден... Дано мине по-скоро!
Мире, за НГ ще сме на ресторант без дребчовците. Свекърите ще ги гледат, само с малкия не знам как ще действам - страх ме е да оставя шише с кърма, че не е пил досега от шише. Все се плаша да не се отбие и затова.. Та не знам още.. Може аз да си тръгна по-рано или да се прибера да го накърмя и пак да отида в ресторанта.. Но пък е далеч, а с таксита на НГ от единия до другия край на Пловдв не ми се иска.. Не знам, ще го измислим.

# 638
  • София
Флу-1400лв. е лечението с Френски капки против алергията ми за 1г.,които се капят под езика,вместо да ме боцкат по няколко пъти на седмицата-но за съжаление не мога да се възползвам от тях. Rolling Eyes

# 639
Весело посрещане на празниците, момичета! Желая ви много здраве, щастие, красиви и незабравими мигове с малките съкровища Hug

Флу, мерси за пожеланието, мисля да поизчакам за след новата година, а за смяната на пампата - аз сигурно и ще викам Crazy

Моарейн, снимката ми харесва, ама не дава да се види по-голяма за съжаление Confused

Яни, не нам какво да те посъветвам, дано скоро намерите правилното решение за вас с Данчо Hug

Стефина, скорошно оздравяване, неприятно звучи Hug

# 640
Весело посрещане на празниците и от мен, момичета. На вас и семействата ви желая здраве и късмет, ведро настроение и много сила. Наздраве и весели празници!

# 641
  • София
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!  Hug

# 642
Честита Коледа, момичета!
Здраве, мир, любов!

Борис е добре. Лекувахме ангина с хомеопатия, много съм доволна.

Суити, мина прегледа на Борис. Ухото ок, но бактерийте в него не. Установиха се, сега започваме лечението им. Прегледа беше различен Simple Smile

Флу, браво за къременето.

Яни, звучи ужасно Sad отвратително и т.н., не знам как да се помогне.

Браво на Дани, , Борката фъфли. Носово говори, на логопед ще го водя. Може още сега ,нали? Чудя се.
Коли са неговите подаръци, това дете обожава всички видове товарни машини.
Друго което много ме радва е, че моето човече най-накрая се отпусна да говори гладко. Не знам дали помните, но имахме проблеми с говора. Половината му реч беше неразбираема и ми беше много притеснено. Сега ми е много приятно да си водим разговори. Някои съгласни пак са му трудни, но си е друго.

Моарейн, прекрасна е, видях снимките. Ти си задобряла откъм снимане:)

Стефина, ужасно с парите. Дано намериш изход.

# 643
Честита Коледа, мили момичета! Желая ви здраве, любов, усмивки и много сила Simple Smile
Мерси за милите думи за снимките ми  Blush  Но има много да уча още, важното е, че вървя напред, макар и с малки стъпчици.  Simple Smile
Григ, не можеш да я видиш по-голяма, защото е private във фликър... Ако имаш акаунт, можеш да ме добавиш там.... пак съм moarain там..  Hug
Ане, браво за ХО и ангината! Много съм за тази ХО вече, много!
Въпреки че, заради мен тази седмица Дария пи АБ, а не беше пила отдавна. Не я заведох навреме при хомеопата и подцених ситуацията, с цел да не излизам във втори болничен за един месец...  Sad ooooh! В резултат на това, хем излязох във втори болничен, хем тя пи АБ... много съм тъпа!  Sad
Но, с изключение на този случай, от пролетта до сега е изцяло на ХО лечение и много добре се чувства.
За логопеда, аз съм решила напролет ако Дария не започне да казва "к"-то като хората, ще се срещат комай  Simple Smile
Яни, гадно е това с градината. Друг вариант, т.е. друга градина наблизо няма ли? Или дори да не е толкова наблизо, поне да е с читави учителки? В Търново положението с градините е като в София, но в ГО май не е така, нали? Браво на Дани за напредъка в говоренето, ще се отпусне детето.  Hug

# 644
  • София
  Честита Коледа! Най-вече здраве, спокойствие и благополучие! Hug

Разкажете зарадваха ли се мъниците на подаръците! Wink Моарейн, Дария как реагира на кухнята? Simple Smile Кукленската къща на Галя е прекрасна! Не знам за нея, но аз цял живот съм мечтала за такава играчка! Blush Впечатли се много- нарежда куклите, размества мебелите, измисля си сценки...Разиграх им малко театър на двете с кака й- слушаха с голямо удоволствие!

Обаче не съм доволна от транспортирането. Не знам кои са виновни- сайтът или превозвачът, но няколко части бяха счупени и мъжът ми едвам ги монтира с допълнителни винтчета и пробиване на още дупчици. Thinking  Втори път май няма да рискувам да поръчам толкова голяма и фина конструкция от чужбина. Naughty 

Ане, чудесно е, че сте оправили ангината на Борис с ХО!   Peace

Яни, радвам се, че Данчо вече се е отпуснал да говори! А детската градина явно не е подходяща, щом отношението на учителките е толкова грубо!

Общи условия

Активация на акаунт