СЕПТЕМВРИЙЧЕТО със радост чака подаръците под елхата!

• 78 881
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Много ми е приятно отново да съм щъркел и да съобщя прекрасната новина, че днес в 5.40ч.  Флучи е родила син Георги- 3700 г и 50 см. Да е жив и здрав и с много късмет!
И двамата са добре. Peace

# 511
Ей Суит, върна ме 3 години назад Heart Eyes

Флу, честит син! Да ви е жив и здрав  bouquet

# 512
Жив и здрав да е Георги!  bouquet На мама бързо възстановяване и поздрави на цялото семейство!  bouquet

# 513
  • София
Ха, честит ни Георги!  Heart Eyes

# 514
  • София
Честит син Роси-пожелавам му много здраве,щастие и късмет в живота.На тебе бързо възстановяване.

И аз се върнах 3г. назад и си припомних вълненията тогава във форума,беше вълнуващо и прекрасно,четях с интерес всеки един разказ за раждане,като накрая вече се бях стресирала,но Суит ми вдъхна кураж,че тези неща не са заразни Wink.

# 515
Честита радост на Флу! Хубава дата си е избрал тоз юнак Simple Smile)

Хубаво име ще носи, не беше ли татковото такова? Simple Smile

# 516
  • София
Флу, ЧЕСТИТ ТИ СИН! ДА Е ЗДРАВ, УМЕН, ХУБАВ И ДОБЪР!!! ДА ИМА МНОГО КЪСМЕТ!

Момичета не съм писала отдавна, в градината посвикна Мила, не че е ентусиаст да ходи, както съм чувала да има деца, но сякаш съпротива вече почти няма. Занимания там -танци и английски. От време на време си продължава да прави яки, много яки сценки - защо да кажем не съм й взела пантофи с котета (както неблагоразумно бях обещала) - около половин-един часова истерия насред улицата. Всякакви тактики безуспешни. Стигнах до извода, да гледам да избягвам каквито и да е поводи за истерясване навън, вкъщи сякаш е по лесно. Навън като се опъне това дете, като избухне и няма успокояване сума време... Сякаш и ми се сърди, че я давам на градина...и така си го излива...Баткото не ми е правил такива неща...И след това като слънце изгрее Heart Eyes
Здраве и слънце от мен в златната есен!

# 517
ЧЕСТИТ СИН С ПРЕКРАСНОТО ИМЕ ГЕОРГИ!
Флу, леко и бързо възстановяване!
Мире, Мире, да знаеш как ти завиждам за това, че ходи с желание. При нас такива драми са сутрин, че и следобед като го взимам  ooooh! Писъци, протягат се ръце, госпожата едвам го удържа, по пътя ми се моли да не ходи, абе нерви да имаш. Е, той и една седмица ходи де, ще пробваме пак.

# 518
Флу, честита радост на семейството ви! Добре дошъл на Георги! Да е жив, здрав, спокоен, щастлив. Бързо възтановяване на теб!

# 519
Честито на Флу! Да и е жив и здрав малкият Георги! Голямо момче да стане!

Оги понякога се дърпа като влиза в градината, но той си е срамежливко. Вечер пък не мога да го взема. Казва ми: "Чакай малко! Още си играя". Започна вече да се поотпуска и да си отваря устата и там. Иначе той сред непознати мълчи като риба. Вчера ми показва на кое легло спи, кой бил до него.

# 520
  • София
Вдигам моите сутринта за у-ще и детска. И веднага протести - спяло им се.
Казах им да се опънат и да се гушнат една минутка и тогава да стават. Павел веднага се спазари - "две минути". Радослав - "Не, четири...не, не, осем" /направо спретнаха една...геометрична прогресия/.  Joy

# 521
Вдигам моите сутринта за у-ще и детска. И веднага протести - спяло им се.
Казах им да се опънат и да се гушнат една минутка и тогава да стават. Павел веднага се спазари - "две минути". Радослав - "Не, четири...не, не, осем" /направо спретнаха една...геометрична прогресия/.  Joy
Хахаха! Колко познато ми звучи само това за геометричната прогресия сутрин!

Честита рожба на Флу!   bouquet

Аз съм в България в момента, обаче се ангажирах с работа и не мога да мърдам насам-натам.

# 522
Да се върна и аз тук след толкова време заради една прекрасна новина.

Честита втора рожба Флу! Имай прекрасни бебешки моменти, здраво бебе и бързо възстановяване!

Поздрави на всички, дано сте здрави!

# 523
  • Пловдив
Флу,честита радост и от нас,да сте живи и здрави,целувки за каката!

# 524
Честит син на Флу Heart Eyes Много да ги радва и слушка.Да е здрав и палав синковеца  bouquet На мама по-скоро да се прибират и да се гледкат вече четиримата.
А и след някой друг месец може и адаш да имат Embarassed
За градината-ние нали бяхме 2 дни и сега пак сме болни #Cussing out Направо ми писва вече.Сутрин първо ми казва "остави ме мамо още малко да спинкам" и след точно еднаминута скача и няма търпение.Онзи ден я заведохме в 7.35 Joy Първа.Ама то зор,зор.Реве,че не я водим и се принудихме рано,рано да тръгваме

Общи условия

Активация на акаунт