Пиле или вода си купувам????

• 15 206
  • 182
  •   1
Отговори
# 60
За съжаление само от Била намирам, иначе навсякъде са от клетъчно отглеждане (мисля, че и в Пикадили има, но наоколо нямам такъв магазин).
На Ангелов са, гледай добре кодовете, защото и те имат и от подово отглеждане. Тези са в бели картонени опаковки и си пише ясно код за кокошки, отглеждани на открито.
И аз такива купувам от доста време.  Ами различни яйца са, случва се да нямам време да отида до Била или Пикадили и да купя от първия магазин, ами коренна разлика. И цената им е двойна, но си заслужава.

# 61
И да е ПР и да не е какво значение има, така или иначе в пилетата на тези производители има вода. Ако в Градус няма - супер, поне някой е платил за тези проверки, така или иначе нашите корумпирани управници нищо не правят.
Не е ясно дали в на Градус пилетата няма вода, ти официална информация за проверка в Градус виждала ли си? И до колко проверките отразяват НЕналичието на вода в пилетата на някои фирми или отразяват достъпа им до информация, че ще има проверка? Въобще ....  Sick Sick Sick Sick Sick За мен изнесената информация не значи, че в продуктите на други фирми няма вода и солен разтвор, а че виновните фирми нямат връзки и не са раздали достатъчно подкупи. Което не прави продуктите на конкуренцията с нещо по-добри.
Ясно е само, че е голямо съвпадение, точно по време на рекламата им да тръгне проверка на пилетата. И ХОП- Градус е една от фирмите, които не слагат вода, както се казва на рекламата. Няма случайни неща.  Peace
Но иначе пилетата им не са лоши, де.
За яйца, баба и дядо на село / Laughing/ имаха свободни кокошки. Виж там разликата е огромна. Такива яйца до сега от магазин не съм взимала.

# 62
  • Пловдив
Но иначе пилетата им не са лоши, де.
Имат перушина, недооскубани са. За Градус се шушука, че са свързани с една от големите политически партии................ Имаше информация в новините за откриването на новата им кланница - http://news.ibox.bg/news/id_1179737733 ,  забележи кой го открива Simple Smile 2006, беше на власт Simple Smile

# 63
Всичко това ми намирисва на PR акция на фирма "Градус"!

Забелязахте ли, че преди 2-3 седмици се появи рекламата на Градус, в която се набляга изключително на това, че пилетата им са без вода.
И сега изведнъж - проверка за съдържание на вода! И в репортажа по БТВ изрично се подчертава, че в пилетата на най-големия производител на пилешко в БГ не била открита вода! Сещай се значи, драги потребителю, какво да си купиш другия път! Ако пък си тъп или разсеян, сега ще прекъснем новините и ще пуснем рекламата, за да ти стане съвсем ясно.

Авторката специално се е регистрирала , за да пусне темата ! Ако някой все още не е разбрал какво да купува ...  Simple Smile

# 64
  • Sofia
Абе много сте странни - какво значение има кой какво е регистрирал и кой какъв ПР си прави?
Факт ли е, че тези фирми ни пробутват вода вместо пиле - факт!!!
Оттук-нататък всеки нормален потребител би ги изключил от менюто си.
Изобщо не ми пука кой е подал сигнала - тези мошеници трябва да си платят и да бъдат затворени!
Пък оттам-нататък какво ще купувате си е друг въпрос. И какво ако от Градус са решили да играят честно към потребителите и са подали сигнал за конкуренцията? Дреме ми коя е причината за изследването, важното е, че едни мошеници са разобличени.
Аз лично не виждам причина да се насочите автоматично към Градус или да вярвате на нечия реклама. Имате глави на раменете, пък и в крайна сметка всеки вижда какво готви.  Peace

ПП. Между другото от уличените фирми ни вест, ни кост. Дори не се опитват да отричат.

# 65
  • София
че то, изобщо знае ли се кои са уличените фирми? Да не би да е излязъл списък? Ако никакви имена не са цитирани, кой е луд да се навира между шамарите и да започне да се обяснява? Не че и след разгласяване някой ще го направи.

# 66
че то, изобщо знае ли се кои са уличените фирми? Да не би да е излязъл списък? Ако никакви имена не са цитирани, кой е луд да се навира между шамарите и да започне да се обяснява? Не че и след разгласяване някой ще го направи.
http://dnes.dir.bg/news/damjan-lazarov-yordan-voynov-vredni-hran … eta-8751391?nt=10
Ето списък. Дори и по новините на БТВ им казаха имената.

# 67
Споко , бе , какво ни се караш ?! Продукцията на Градус е добра , аз от нея си купувам ! Авторката вероятно е искала да бъде полезна , що го избиваш на кавга NBM ? Май твоето поведение е странно ?!  
Абе много сте странни - какво значение има кой какво е регистрирал и кой какъв ПР си прави?
Факт ли е, че тези фирми ни пробутват вода вместо пиле - факт!!!
Оттук-нататък всеки нормален потребител би ги изключил от менюто си.
Изобщо не ми пука кой е подал сигнала - тези мошеници трябва да си платят и да бъдат затворени!
Пък оттам-нататък какво ще купувате си е друг въпрос. И какво ако от Градус са решили да играят честно към потребителите и са подали сигнал за конкуренцията? Дреме ми коя е причината за изследването, важното е, че едни мошеници са разобличени.
Аз лично не виждам причина да се насочите автоматично към Градус или да вярвате на нечия реклама. Имате глави на раменете, пък и в крайна сметка всеки вижда какво готви.  Peace

ПП. Между другото от уличените фирми ни вест, ни кост. Дори не се опитват да отричат.

# 68
Къде видя някой да се кара?!

# 69
  • София
Чудесно, сега остава да проверят всичкии производители и вносители. Определено ПР на Градус са нацелили какво да направят.

# 70
  • Sofia
Май твоето поведение е странно ?!  

Как ме разобличи и мен само - така е, аз съм таен агент на Градус и "специално се регистрирах" преди 4 години, защото още тогава замислихме тази ПР акция Joy
Ах, апропо, преди 1 страница похвалих Дюк, значи съм техен агент  Mr. Green

# 71
И да е ПР и да не е какво значение има, така или иначе в пилетата на тези производители има вода. Ако в Градус няма - супер, поне някой е платил за тези проверки, така или иначе нашите корумпирани управници нищо не правят.
Не е ясно дали в на Градус пилетата няма вода, ти официална информация за проверка в Градус виждала ли си? И до колко проверките отразяват НЕналичието на вода в пилетата на някои фирми или отразяват достъпа им до информация, че ще има проверка? Въобще ....  Sick Sick Sick Sick Sick За мен изнесената информация не значи, че в продуктите на други фирми няма вода и солен разтвор, а че виновните фирми нямат връзки и не са раздали достатъчно подкупи. Което не прави продуктите на конкуренцията с нещо по-добри.

Ми по горе това име споменахте, та за това написах Градус. Аз пилешко не ям, освен, ако не е от на баба кокошките.  Peace

# 72
Къде видя някой да се кара?!

Ми много бързо ни квалифицираха за " странни ", точно след моя пост ! Тука нищо не се е променило  Laughing , все гледаме да се позахапем !

Чудесно, сега остава да проверят всичкии производители и вносители. Определено ПР на Градус са нацелили какво да направят.

Етичността към клиента винаги е била важно нещо !
На мен ми се е виждало не етично петдесет сантиметрови пликове или кутийки с една шушка съдържание вътре при някои продукти .

# 73
Май твоето поведение е странно ?!  

Как ме разобличи и мен само - така е, аз съм таен агент на Градус и "специално се регистрирах" преди 4 години, защото още тогава замислихме тази ПР акция Joy
Ах, апропо, преди 1 страница похвалих Дюк, значи съм техен агент  Mr. Green

Може да си от онези " управляващите през 2006 г. " и да си откривала кланицата  Joy !
А когато " специално си се регистрирала " преди 4 години да не си почнала с тема за свекървите ?
Но няма лошо човек да знае от къде може да си купи едно свястно пиле ! Информацията е важна , без майтап ! От доста години пилетата на много фирми са пълни с вода ! Пък и само това ли !?

# 74
Ами, не знаех, че за да пуснеш тема има задължителен минимум от време от регистрацията ти във форума. Ще знам за друг път. Simple Smile
Сега сериозно- всеки има правото да се съмнява, а и в България е и по- безопасно може би, ако го правиш. Тук всеки те лъже на едро и дребно, аз лично познавам хора, които лъжат просто за спорта, без никаква логика и цел.

Просто ям много пилешко и ми стана вътрешно!  Confused

Общи условия

Активация на акаунт