Пиле или вода си купувам????

• 15 244
  • 182
  •   1
Отговори
# 75
Аз си купувам дюк, когато има. В метро обаче ги няма. Само замразени понякога.  Не сме имали проблеми с тях. Но, те имат само цяло пиле.

# 76
  • Sofia
Аз си купувам дюк, когато има. В метро обаче ги няма. Само замразени понякога.  Не сме имали проблеми с тях. Но, те имат само цяло пиле.

И аз така мислех, но в Била на Черни връх наскоро намерих и разфасофки. За съжаление в другата Била, от която по принцип пазарувам зареждат само цели пилета, не знам защо така  newsm78

# 77
хахаххахаа може да е следващата "рекламна" кампания на някоя от фирмите

# 78

А за това какво ще кажете? Всичко е за проверка вече!

# 79
  • София
Натравянето вероятно е от неправилно съхранение и обработка на меесото, плюс разните там майонезни или млечни сосове. Кой знае колко е стояло всичко това на жегата!

# 80
Сигурно, което не е и сефте, за съжаление. Не знам, честно ви казвам, че вече ме е страх да консумирам каквото и откъдето и да е.

# 81
http://novinar.bg/news/najdenov-ako-50-ot-edno-pile-e-voda--nie- … l#comments1320984 

Щом цял министър се е заел, няма страшно дами (и господа)  Simple Smile Мирко ще оправи нещата, а Бойко ще ги накаже хахаха

# 82
Майонези, пържено от павилион лятото не се купува. То не, че и зимата се купува и че е храна това... Не е първи случай на натровен от дюнер през летния сезон. Преди години, точно когато излезнаха на "мода", т.е. на всеки ъгъл дюнер, тогава едно момиче повърна в скута на шефката ми. . Аз бременна повръщах от бургер. Ама пусто му, много ми се ядеше.... А и не беше летен сезон.

# 83
Майонези, пържено от павилион лятото не се купува. То не, че и зимата се купува и че е храна това... Не е първи случай на натровен от дюнер през летния сезон. Преди години, точно когато излезнаха на "мода", т.е. на всеки ъгъл дюнер, тогава едно момиче повърна в скута на шефката ми. . Аз бременна повръщах от бургер. Ама пусто му, много ми се ядеше.... А и не беше летен сезон.
Ама децата масово ги ядат , пък и възрастните също . То какво друго като се налага по цял ден човек да е навън и трябва нещо и да хапне . В Пазарджик например съм виждала как " гарнират " палачинки с пот от подмишници !Отвратително ! Жалко , че няма повръщащ емотикон да се види нагледно какво ни причиняват ! А по темата - напоследък доста често се случва и при замразените риби " добавки " от яки бучки лед , които хората плащат !

# 84
А и рибата е друга тема. Първо-ако е от някой язовир до Кремиковци месото й е по-скоро вредно.
Предлага се поне на 3 щанда, преди да стигне до онова павилионче опържена/печена. Същото и с пилето на грил.

# 85
http://novinar.bg/news/balgarinat-kara-na-hliab-i-mliako_MzU5Nzs2NA==.html

Много тъжно проучване. Лошото е, че е истина, поне според моите впечатления. към края на месеца наистина се набляга на евтините и засищащи храни. Докъде сме се докарали.

# 86
Значи, вчера си купих от БИЛА тяхна разфасофка пилешки крила, прочетох им етикета, което принципно не правя  Embarassed , и или аз съм кьорава или производител не видях кой е. Крилата бяха огромни, наистина не се свиха особено, след като ги опекох, но вкусът им беше потресаващо гаден.

Нямаше и голям избор на пилешкия щанд, на БИЛА бяха единствените крила. Сигурно са си изтеглили продукцията вече?

# 87
Натравянето вероятно е от неправилно съхранение и обработка на меесото, плюс разните там майонезни или млечни сосове. Кой знае колко е стояло всичко това на жегата!

А защо не трябва да се яде? Няма ли да се научат да ги съхраняват правилно, най- важното не е ли клиентът да е доволен, за да дойде пак. За съжаление най- важното за тия е печеленето на пари.

# 88
http://www.monitor.bg/article?id=294423

Четете етикетите! Дали са вярни или не- четете ги.

# 89
Да, това е другия проблем. Че дори да четеш етикет, в нашия случай господата от Лудогорско, СВС, Галус и т.н. (вече си ги наизустявам) са ни излъгали за съдържанието на продуктите. Чакам сега да видя преетикираните пиленца Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт