Моля, помогнете с мнения за 12-та ясла и 60-то ОДЗ

• 1 585
  • 9
  •   1
Отговори
Детето ми е прието в 60-то ОДЗ, но има голяма вероятност да го приемат и в 12-та ясла Бебеландия в Редута. Моля споделете впечатления от тези заведения - адаптация, боледуване , отношение на персонала, хранене и т.н. полезни неща. Сърдечно благодаря за оотговорите ви!

# 1
Моето дете също е прието в 12-та ясла!Какви са мненията ви за нея?

# 2
  • София
Ето едно мнение на мама с дете в 12-та ясла - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=643984.msg21960269#msg21960269

# 3
Малкият ми син ходеше на ясла в 60 ОДЗ. Тогава бяха две групи, той беше от входа който се намира по близо до бул. Мадрид. Много бързо свикна, не си спомням да е боледувал кой знае колко,  е той и сега не боледува често,а е в 3-та група в същата градина. От персонала в яслата съм много доволна, особено от едни лели които пътуваха от Перник,те и сега са там, оставям го често при тях когато го водя преди 7.30 ч. Какво да кажа за храната, детето си се хранеше добре и си го взимах доста чисто имайки предвид че децата там са си доста малки, явно лелите се стараеха децата да не се цапат много.

# 4
здравейте, ще се радвам, ако някой сподели впечатленията си за този филиал. дърщеря ми е прията за градинска група там и нямам никаква яснота за това ОДЗ.

# 5
  • гр. София
Здравейте! Малко да подновим темата. Колебая се между 60 ОДЗ и 12 СДЯ Бебеландия. За съжаление градината, в която най-много искам да влезем, няма да обяват прием за 2ясла, затова се чудех, ако изкара една година в Бебеландия, то догодина ще можем да кандидатстваме с 1 т. допълнително, заради посещението в яслата и така шанса за прием е по-голям в желаното от мен заведение, ако тогава има места за 1група. В 60 ОДЗ обаче май имаме по-голям шанс за прием сега, отколкото в Бебеландия. Точно затова се колебая - шансът за прием със стандартния брой точки си е единствено по 1желание и май съм по-склонна да посоча на първо място тази градина, за която имам по-добри отзиви. Ще се радвам да споделите скорошни отзиви за тези градини, както и за 55 ЦДГ Веселина - филиал (ако евентуално се спра на варианта за ясла), че там доколкото чух приемат с по-голям брой точки и май ще имаме вариант само ако сме посещавали яслата преди това...

# 6
  • София
Здравейте! Малко да подновим темата. Колебая се между 60 ОДЗ и 12 СДЯ Бебеландия. За съжаление градината, в която най-много искам да влезем, няма да обяват прием за 2ясла, затова се чудех, ако изкара една година в Бебеландия, то догодина ще можем да кандидатстваме с 1 т. допълнително, заради посещението в яслата и така шанса за прием е по-голям в желаното от мен заведение, ако тогава има места за 1група. В 60 ОДЗ обаче май имаме по-голям шанс за прием сега, отколкото в Бебеландия. Точно затова се колебая - шансът за прием със стандартния брой точки си е единствено по 1желание и май съм по-склонна да посоча на първо място тази градина, за която имам по-добри отзиви. Ще се радвам да споделите скорошни отзиви за тези градини, както и за 55 ЦДГ Веселина - филиал (ако евентуално се спра на варианта за ясла), че там доколкото чух приемат с по-голям брой точки и май ще имаме вариант само ако сме посещавали яслата преди това...

Детето ми посещава 60 ОДЗ и съм супер доволна. Персонала е много мил и внимателен и до момента не сме имали никакви проблеми.

# 7
  • гр. София

Детето ми посещава 60 ОДЗ и съм супер доволна. Персонала е много мил и внимателен и до момента не сме имали никакви проблеми.
Благодаря за информацията! Това ме интересува най-много - отношението към децата. Hug Защото не искам да направя погрешен избор в подредбата на желанията - имаме шанс за класиране само по първо желание. Ще се радвам да се включат още мами с техните впечатления!

# 8
  • гр. София
Алекс, забравих да попитам, можеш ли да ми кажеш как е базата в градината, дали скоро е имало някакъв освежителен ремонт? Някъде четох, че май имат плувен басейн, което би било супер.

# 9
  • София
Алекс, забравих да попитам, можеш ли да ми кажеш как е базата в градината, дали скоро е имало някакъв освежителен ремонт? Някъде четох, че май имат плувен басейн, което би било супер.

За плувен басейн незнам да имат. Но е боядисано, сменена дограма, през декември им смениха и леглата. Само играчки липсваха, но ние събрахме пари и им купихме нови. Всичко е много чисто и уютно.

Общи условия

Активация на акаунт