Отговори
# 705
Значи в сряда пак ще се тествам да видим дали се е покачил  Hug

# 706
  • София
Значи в сряда пак ще се тествам да видим дали се е покачил  Hug

Peace  ще чакам да споделиш какъв е резултата.
Пусни го в същата лаборатория за да видим как нараства
Дано да е на горна граница Simple Smile

# 707
Progesteron   15.33   ng/ml   Ж(фолик.-0.2-1.5, лутеална-1.7-27, менопауза-0.1-0.Sunglasses, М(0.2-1.4)

Това на 7 ден след О, ако тя е била на 17 ден от цикъла,  Denis какво мислиш

# 708
  • София
Според мен е нисък, трябва да е на горната граница.

# 709
Лаленце права си ходих на доктор и той ми каза същото, че е нисък. Сека ще ходя на 10 ден от МЦ да огледа яйчниците и матката и ще решим какво ще се прави, защото имам една не успешна бременност.

# 710
  • София
Progesteron   15.33   ng/ml   Ж(фолик.-0.2-1.5, лутеална-1.7-27, менопауза-0.1-0.Sunglasses, М(0.2-1.4)

Това на 7 ден след О, ако тя е била на 17 ден от цикъла,  Denis какво мислиш

Нисичък е.
Гледаха ли те на УЗ след О.?
Нещо каза ли за ЖТ лекаря?

Ти не го мисли много - за сега се приема за инцидент. Не винаги се развиват най-добрите фоликули - понякога може да има фоликул с по-некачествена яйцеклетка, в резултат на което ЖТ се развива за кратко  време и много слабо. Дори и да е имало О. термина е, че е имало ''някаква форма на О.''
Според мен и следващия МЦ повтори всичко - много е важно да знаеш последователността на тези аномалии /ако има такива/ Нормално е един път в годината да има ановулаторен МЦ или нещо подобно - напр. бързо загиване на ЖТ

На 3 ден от МЦ: ЛХ, ФСХ, и Е2
на 7 ден след О. - Прогестерон
Мери БТ, прави тестове за О. и когато теста за О. е (+) добре е да отидеш на УЗ и още един преглед/УЗ/ след О.

# 711
  • София
Лаленце права си ходих на доктор и той ми каза същото, че е нисък. Сека ще ходя на 10 ден от МЦ да огледа яйчниците и матката и ще решим какво ще се прави, защото имам една не успешна бременност.

На 10 ден от МЦ - УЗ също е добре / исках да ти спестя някой преглед  Simple Smile /

ПП.
Не искам да те плаша, но при ЛУФ нивата на прогестерона са ниски /дo 14-15 ng/ml /
Имай го предвид,
Както и при Дефект в ЛФ

# 712
Ами ще видим щом ме вика на 10 ден ще отида и ще се разбере какво ще стане

# 713
Здравейте, може ли да ми кажете дали има нещо нередно в изследванията ми на хормоните на щитовидната жлеза:
TSH-0,6
FT4-14.44
Anti TPO /MAT/-0,00
Напоследък страдам от безсъние и се чудя дали това няма връзка с ниското TSH? Така и не показах резултатите си на ендокринолог (не ми се даваха пари и за това, видях, че съм в нормите) Ехографията на щитовидната жлеза не показа нищо тревожно.
Благодаря ви предварително  Hug

# 714
  • София
easy, сигурна ли си, че си написала правилно стойността на МАТ?
ТСХ е в норма, но е нисък.
Недей да отлагаш повече консултацията с ендокринолог.
Ако опитвате за бебе ТСХ трябва да е около 2, казвам ти го като ориентир.

# 715
  • София
Здравейте, може ли да ми кажете дали има нещо нередно в изследванията ми на хормоните на щитовидната жлеза:
TSH-0,6
FT4-14.44
Anti TPO /MAT/-0,00
Напоследък страдам от безсъние и се чудя дали това няма връзка с ниското TSH? Така и не показах резултатите си на ендокринолог (не ми се даваха пари и за това, видях, че съм в нормите) Ехографията на щитовидната жлеза не показа нищо тревожно.
Благодаря ви предварително  Hug

Трябва да даваш и рефер. граници
Референт. на антителата започват от 0.00

За ТСХ - супер е,  от 0,5 до 1,0 е идеална стойност за зачеване, ако е над 2.0 говори за Хипофункция на ЩЖ

Причината за безсънието е друга Simple Smile

# 716
easy, сигурна ли си, че си написала правилно стойността на МАТ?
Да, точно такава е -0,00-това проблем ли е?

# 717
  • Северозапада
Здравейте!
Какво мислите за лабораториите Цибалаб? Искам да си пусна ето тези хормони LH+FSH+Prolactin+Estradiol+Teststoteron на трети ден + хламидии. Дали са им коректни резултатите? Имаше и негативни мнения във форума. Ако не смятате, че са добри, къде ми препоръчвате да ги направя?
Благодаря!

# 718
  • Живее на Луната
Досега никога не съм имала проблеми с тях, винаги резултатите са били коректни. Пускала съм точно тези хормони, които и ти. Съветвам те да не слушаш мнения, а да действаш. То за всяка лаборатория ще намериш и положителни и отрицателни мнения. Пусни си хороните, ако се съмняваш толкова винаго можеш да повториш и в друга лаборатория.

# 719
 Здравейте мацки с мисия! Ще се радвам, ако някои ми каже дали има нещо притеснително в изследванията ми. Дойде ми на 19.01 към обяд, изследванията направих днес 21.01. на обяд (т.е. 3-ти ден ). Докторът каза от 3-ти - 5-ти ден на Ц.

LH - 7.45     фоликулярна фаза 1.9-12.6
FSH - 5.41   фоликулярна фаза 2.5-12.5
Testosteron - 1.30    Ж 0.29-1.67
Estradiol - 162.4       фоликулярна фаза 46-607
Prolactin - 331.5       Ж 44.5-375.2
DHEA/S - 4.14           4.02-11.0

Ще имам още едно пускане на тестостерон 21-25 ден, но този месец ще следя БТ и ще ходя на фоликуметрия, така че датата може и да се промени.

Общи условия

Активация на акаунт