Как се говори с момиче?

• 13 061
  • 140
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Сина ми миналото лято "свали" една четиригодишна красавица, като се държеше абсолютно естествено и неподправено.   Grinning  
Засичахме се няколко дни под ред в една градинка.
Той - както обикновено си хвърчеше насам - натам, извършвайки разни екстремни движения, които включваха катерене по дървета и люлеене на клон, скачане от пързалки и катерушки, "бой" с мечове или бясно тичане по площадката без никаква цел и посока ...   ooooh!
След няколко дни майката на въпросната "Жулиета" дойде при мен и ми каза, че от както е видяла сина ми, все за него говорела; плачела за него, когато го няма сред децата; постоянно му рисувала картички и все питала кога ще дойде време пак да излязат на вън, за да го види ...
Запознахме ги с моя "Ромео" и станаха неразделни.
Страхотно си допаднаха, като характери.
Когато времето беше лошо си говореха по телефона или по скайпа.
Сега за съжаление се разделиха, защото ние преди две седмици се преместихме да живеем в друг квартал.   Sad
Съдбата понякога е безмилостно жестока!   Rolling Eyes  

# 61
КЛОНКА, така ме развесели с тази тема Joy И аз съм бъдещо зло свекървище.

Моя е на 11 и се радва на популярност, каквото и да значи. По-скоро ми се оплаква от девойките.
Газ се стремя да му налагам норми на поведение, които аз считам за приемливи - да покани, да почерпи. за сега работи и синковеца е харесван.
Трудно ми е да му обясня, че хигиената е важна, но се старая.

# 62
Във втори клас един съученик сваляше дъщерята, като и подаряваше през ден мострички на червила на Орифлейм (явно е имало дистрибутор в семейството  Laughing), гарнирани с картичка, изрисувана от мама и надписана с доста правописни особености от него.  Mr. Green
Ама тя не му върза, щото в първи клас, като го харесвала, той не й обръщал внимание, че й липсвали двата горни предни зъба.  Joy  Heart Eyes
Та, момента е важен, да внимава да не изпусне момента.  loveuuu

# 63
Бърди, той от детската градина е атакуван, но всичките бяха грубо разкарвани, щото си имал гадже, за цял живот. В училище мацката го заряза заради друг, аз му казах, че няма проблем, да си намери и той друга, но - не! Никоя не била като нея!!! Като се върна мацката при него, той реши, че ще рути друга. Whistling
Обаче меракът му е по-скоро някаква амбиция, щото нито говори за нея, нито се сеща. Само като я види, си припомня, че има цел.
Така че - драма няма.
Аз тактики и стратегии проучвам. По принцип.

Значи, казваш, че с "навиване" става, а? Mr. Green

Не се казва "рути", бе Клонке, казва се "зарибява", научи провоговора, не се излагай...  Laughing Joy
Иначе темата е култова направо. Joy Разни бебета на по няколко годинки се свалят, кокетничат, съперници, раздели, драми.... хаха.... tooth tooth

# 64
  • Варна
To и на мен ми е смешно, разбира се, но за дечковците е драма. Ти не си ли спомняш?

# 65
  • София
Не се казва "рути", бе Клонке, казва се "зарибява", научи провоговора, не се излагай...  Laughing Joy
Аха, ясно.
И да й говори нещо в стил:"Бебо, ще ти шепна..." Mr. Green

# 66
Божеее,боже-кога спират да си играят по детски,на 5 ли? Разбихте ми и малкото останли ми илюзии Tired

# 67
  • София
... емоциите изморяват също толкова много, колкото и физическата и умствена дейност и че трябва да се щади.
......................................
Аз сега разбирам защо в училище все ми се спи  Joy Joy
Култово!!! Joy

# 68
  • София
Ох, ама някои постове ми звучат като лекция в детска педагогическа стая.

# 69
  • най-шареното място
Сега я виждам и ми е забавно.
Нямам практичен коментар, защото моя подход е друг - да си приятелстват както намерят за добре за тях. Пък, че си викали гаджета, не ми пречи Simple Smile

На 7-10 би трябвало да имат някакъв опит с харесване и нехаресване. Но като чета как настоящо гадже дава съвети за завоюване на следващото, осъзнавам как остаряваме Wink

# 70
To и на мен ми е смешно, разбира се, но за дечковците е драма. Ти не си ли спомняш?

Явно съм била адски задръстена Embarassed Rolling Eyes Помня, че лятото на четвърти клас още си играехме на кукли с приятелки на стълбището във входа, когато покрай нас мина бъдещата ни учителка  по БЕЛ, която живееше на 6-тия етаж и ни попита ще си носим ли куклите и от есента в училище. Embarassed Confused Абееее.....чак към 7-ми клас се досетих да зяпам момчетата. Сега на 5 годинки гадже, на 8 - съперници, подаръци... ц ц ц. Е, минали са 40 години, но не знам дали това е решаващото... Thinking

# 71
  • най-шареното място
Ментова, по лични и покрай детето спомени - драмата е в градината, ако нямаш късмет. Иначе и там няма. После може да има друга чак къмто късен пуберитет евентуално - много приятелки се оплакваха. Но при мъжете е различно, и сега особено. По мое време нямаше драми - знаеш си ухажорите и си решаваш трябва ли да ухажваш ти някои извън тях и как да се справиш с наличните.

Втори - четвърти клас обаче беше спокойно.

# 72
  • София
На 7-10 би трябвало да имат някакъв опит с харесване и нехаресване. Но като чета как настоящо гадже дава съвети за завоюване на следващото, осъзнавам как остаряваме Wink

Ето как стават тези неща.

-Maмо, с Ани скъсахме.
-Добре, моето момче.
-Жалко, нали?
-Е, нормално.
-Не, не е нормално. Аз исках да се оженим, да бъдем заедно завинаги, аз да работя, а тя да харчи пари и да гледа децата, като теб, но тя иска да работи...
-Е, лошо няма, да работи, като иска.
-Не, има! Каза, че аз ще работя през деня, а тя - през нощта. И иска да става зъболекарка. Аз ще бъда рок-звезда,  ще обикалям света, исках да е с мен навсякъде, а тя иска да си стои тук и да бърка на хората в устата. Просто няма как да се получи.
-Да, сложничко ще е.
-И това не е всичко!
-О???!!!
-Каза, че тя ще определя колко деца ще имаме. И какви!!! Това мина всички граници! Ще си останем приятели.

# 73
  • най-шареното място
Благодаря!
Умно дете!
Жена- господ - тежък товар Simple Smile

# 74
аз си спомням навремето, който ме харесваше ме биеше  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт