Как се говори с момиче?

• 13 051
  • 140
  •   1
Отговори
# 90
  • София
На 15-18 и аз мислех, че е скандално секс да правят хора над 30 години. И неестетично ми изглеждаше също така. Joy Joy

Не е тъжно, че съм си го мислила аз на тази възраст, тъжно е, че множество мъже над 40-те го мислят за жените. Mr. Green

# 91
  • най-шареното място
Ха, проблемът е техен Simple Smile
А какво мислят жените за тях? Като знам как изглежда една 40 годишна българка обикновено и как един "средно статистически" мъж... Wink

# 92
  • София
Зависи кои жени. Жените над 30 не ги броят, а жените на 20...имат очи за комплекс от "качества", които обикновената 30-годишна жена не вижда в цялата им прелест, щото голяма част от "качествата" си ги изработва сама. Ако ме разбираш. Mr. Green

# 93
На 15-18 и аз мислех, че е скандално секс да правят хора над 30 години. И неестетично ми изглеждаше също така. Joy Joy
Ти пък...аз на 7-8 години мислех, че след 40 години хората са вече грохнали старци, какъв ти секс... Embarassed

Много ме вълнува как се развива ужажването на твоя син? Че края на учебната година наближава и ако не са се свалили вече, току виж се разлюбят през лятото...

# 94
  • най-шареното място
КЛОНКА, този точно феномен и аз имах предвид Simple Smile
Temida, те трябва да са ваканционни - малки са за учене до 15-ти.

# 95
  • Варна
Шегувах се, разбира се. Изобщо няма такава реплика. Laughing

А аз бях изчислила, че 2000 ще съм на 28. Лелеее - лелка, омъжена, с 2 деца.  Каква несправедливост, какво ще разбера аз от Милениума?!
На 28 не се бях подписала нито веднъж, нямах деца, 2000 мина и замина.

# 96
  • София - Рим и обратно

Чакам тук момичешките майка да кажат нещо по въпроса
Ами аз, като майка на девойка, на прима виста се сещам миналогодишните "предложения" на 9 годишните й тогава, съученици. Изпращаха й бележки със следното съдържание: "Аз много те харесвам, искаш ли да сме гаджета?". А отдолу нарисувани 2 квадратчета, в едното "Да", другото "Не" и трябва да зачеркне едното от двете Laughing. Практично, кратко и ясно Simple Smile.
Има и някои по-романтични, които й пишат "Красива си като роза" и подобни. Но тези, смятам, че по нашите ширини биха се сметнали за прекалено лигави, за тук стават  Laughing

# 97
  • София
 Joy Joy Joy
Анкетното листче направо ме разби hahaha

Темида, те са във ваканция вече. Той се сети, че я харесва, като свършиха училище. От този момент насам, не се е сещал повече за нея. Mr. Green

# 98
  • София
Клонке, не съм чела темата, освен първият постинг... ама ще кажа какво отиде моята 8 г. дъщеря да пита БАЩА си (не мен!) Mr. Green
"Тате, защо момчетата са толква странни? Понякога дори и ти си странен..."  Grinning Grinning Grinning

Сега отивам да чета  Wink

# 99
Така е. Аз и повтарям да не се занимава с такива работи, да си гледа игрите и книжките, говоря и, че за всичко има време и т.н. А тя? "Мамо, комплексарка такава, яд те е, че си живяла в онуй загубено време, в което даже пубертет сте си нямали! Недей завижда!"
Трудно е. Ти, Териса, как се справяш?
Ами справям се някак.
Момчетата от групата на дъщеря ми, в детската градина,са явно старомодни,или семействата им са консервативни,но берат цветенца и ги подаряват на момичетата,казват открито кого харесват и т.н.Дъщеря ми често се оплаква,че някой я набеждава за свое гадже,"падал си" по нея...
Но ако получи подарък без повод бих я посъветвала да бяга с всичка сила,че за благодарност ще очакват нея предложение,вероятно,ммммдаааааа......
А за комплексите-да отмъстим на всички непоръсени девойки...
Само една истинска дама би изтърпяла подобно нещо!
Той българският мъж ,мъж ли е или какво?!

# 100
  • София
А за комплексите-да отмъстим на всички непоръсени девойки...
Само една истинска дама би изтърпяла подобно нещо!
Той българският мъж ,мъж ли е или какво?!
Teриса, освен че бях "поръсена" нейде в детството си, съм изтърпяла и други брутални "зарибявания"/както се оказа, че е модният лаф за свалка в момента/
В коя детска градина каза, че е дъщеря ти? Да ги запознаем децата! Grinning
Моят вече мина кратък курс "Как да опикаем момиченце", сега му е време за практикума. Но това е истинската школа, така се възпитава мъж, така се става дама! Grinning

# 101
Мда...дедо Фройд си го е написал даже...
Мейби ,под диктовката на майка си... Mr. Green

# 102
  • София
Че момчетата са като кучетата и трябва да си препикаят територията?  Laughing

# 103
Всеки ден звъни у нас един напорист младеж, съученик на дъщеря ми, да пита за домашното по български език. Даже и когато нямат български. Откакто са ваканция е звънял само два пъти, после се усети, че нямат домашни. Упорит младеж, не се отказва. Crazy

# 104
Преди малко подслушах неволно разговор на дъщеря ми /7.5 години/ с един младеж на 10-11 години и една друга, по-малка девойка.

Младежът: /към двете момичета/ - "Момчетата харесват ГОТИНИ момичета и БОГАТИ момичета. "
Дъщеря ми: Ъ, да бе, аз не съм богата, пък .....ме харесва.
Другата девойка: Как да не си богата, нямаш ли касичка?
Моята: Да, имам, две даже. И съм събрала ....лева.
Младежът: Боже, ти си много богата даже! Ще те поканя ако искаш на рождения ми ден.
Моята: Не е вярно, Crossing Arms не съм богата.

Това мъжете много меркантилни станали, брей...
 hahaha

Общи условия

Активация на акаунт