Тема Незабравима 204

• 36 410
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
# 451
# 452
    И да добавя,че няма да забравя тези приятно прекарани часове с Весела, която май не можа много да вземе думата от нас, Кесара с нейният заразителен смях,сладката бърборана Мая /Майче, не ми се сърди,че така те определих, но наистина ми приличаше на чуруликане/, Дани, която Майчето определи като ходеща енциклопедия и накрая Мокси - тя наистина заслужава определението фея, което вие често и давате.
    Благодаря ви момичета!  Това е за вас!  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

Ома,благодаря ,че споделяш и ни правиш съпричастни! Hug
Много се радвам,че сте прекарали толкова хубаво и незабравимо! Grinning

# 453

Да не би,този да е разстреляният от Арас-с бялата риза?Въпреки,че на кадъра от фрагмана,косата му много прилича на Бату,но на мен не ми се вярва толкова рано да го премахнат.

Благодаря за снимките! Simple Smile

# 454
  • София

Да не би,този да е разстреляният от Арас-с бялата риза?Въпреки,че на кадъра от фрагмана,косата му много прилича на Бату,но на мен не ми се вярва толкова рано да го премахнат.

Благодаря за снимките! Simple Smile
Най-вероятно ще е този охранител, разстреляния от  Арас  newsm78 newsm78 Бату го уговаряше още в миналия епизод да го освабоди и най-вероятно е успял  да го склони  #Crazy
Не ми се вярва да ни лишат толкова рано от Бату,ще си го дават  докрай  ooooh! ooooh! ooooh!

# 455
Благодаря ви за снимките  Hug
Колко мила и трогателна картинка са Еда и Харун  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А Бату е като озъбено куче...

# 456
  • Русе
Може да е малко късно, но се възползвам от по4ерпката! Grinning
Благодаря, Диди88!  bouquet

# 457
Може да е малко късно, но се възползвам от по4ерпката! Grinning
Благодаря, Диди88!  bouquet

Толкова апетитно изглеждат,че и аз ще си хапна с благодарност!-не бих се лишила от това удоволствие! Grinning

Сега излизам и ви напускам,до по-късно!  bouquet

# 458
  • Русе
Рекси, Йожи, благодаря ви за снимките! newsm51 newsm51 newsm51
Божеееееее, колко е щастлива Еда на тях! Най-после да види Харун! Ще бъде трогателен момент...
Ома, не съм се и съмнявала,4е ще си изкарате прекрасно! Party С хубави хора винаги е хубаво! newsm03

# 459
Ома,Весе,Дани,Мая,Кесарче,Мокси радвам се че сте изкарали едно Незабравимо и приятно изживяване  Hug  Дай боже всекиму  newsm51

# 460
  • Русе
Благодаря ви за снимките  Hug
Колко мила и трогателна картинка са Еда и Харун  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А Бату е като озъбено куче...

Скоро му предстои наистина да си остане озъбен ! #Sniper #Sniper #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Sniper

# 461
29 юни 2011 ...
Един невероятен клип, с музиката от друг любим филм.
Много силно и въздействащо !
http://www.youtube.com/user/EdaYagmur04#p/a/f/1/2iijNvxdOnY

# 462
Привет и от мен.

Златна рибка, изредила си моменти, в които Еда е била афектирана  Peace за което и Харун е имал вина. Naughty
Ами нали са като скачени съдове-съгласна съм...Но няма да забравя Еда как се държеше с Харун след аборта. И то пред Мелда. Беше си чиста проба презрение. Shocked Това не се прави на любовта на живота ти! НЕ ПРЕД АБЛАТА!
Еда се държеше така с Харун вследствие на цялата болка,която изпита.Мисълта че й изневерява,провала на сватбата,дълго чакана и жадувана,наглостта на Едже да я излъже в очите и като капак загубата на бебето.Еда не  се е държала лошо с Харун пред Мелда,те дори пред аблата не са си и говорили.
Всеки човек понася различно болките в живота си и намира начин да се справи с тях.
Имах в предвид  това- около 1 мин.
http://www.youtube.com/user/catgigi52?feature=mhee#p/c/41F4BA1AE … 699/4/7ladiqiU4pw
А за тежките думи на Еда към Харун в леглото  newsm78:
http://www.youtube.com/user/catgigi52?feature=mhee#p/c/686DD2BB2 … 97D/5/RnWJVJTGtjo
Може това да е бил начинът за справяне с болката, но  в онзи момент тя за миг не се замисли за болката на Харун от начина и условията, при които загуби бебето. Та той беше полудял, чувстваше себе си за отговорен, беше съсипан от тази вина... Любовта дава сили да простиш и да продължиш напред.Човешко е да се греши, божествено да се прощава. Точно както правят и Еда и Харун, де. Затова и гледам сериала - заради магията  на тяхната любов.

# 463
Това е публикувано ако има свободни дами и могат да преведат Благодаря

Harun zengin bir iş adamının oğludur. Şirketinde çalışan Melda adlı bir kızla romantik bir ilişki yaşamaktadır. Fakat Harun bir gün tesadüf eseri tanıştığı Eda adlı başka bir kızla da birlikte olmaya başlar... Romantik bir kaç haftanın ardından kızı terk eder. Zira Harun’un babası, oğlunun Melda ile evlenmesini istemektedir. Harun zaten ilgi duyduğu Melda ile evlenmeye karar verir. Hep birlikte Melda’yı istemeye giderler. Fakat görücü evinde hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaşırlar. Harun’un aynı anda birlikte olduğu Melda ve Eda kardeştir. Şok geçiren Harun ve Eda her şeye rağmen birbirlerini tanımazlıktan gelerek skandalın önüne geçmeyi başarırlar.Eda ablasının mutluluğu için acısını içine gömer. Fakat Harun’dan hamile olduğu anlaşılınca işler karışır.

# 464
  • Русе
29 юни 2011 ...
Един невероятен клип, с музиката от друг любим филм.
Много силно и въздействащо !
http://www.youtube.com/user/EdaYagmur04#p/a/f/1/2iijNvxdOnY
newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт