Тема Незабравима 204

• 36 435
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро на всички! Hug Hug Hug Hug

Роси,прекрасно клипче! newsm51 newsm51 newsm51

Вай,да ти е жив и здрав рожденника! Hug Hug Hug

# 436
Не съм от хората,които могат да напишат 10-километров пост защитавайки или критикувайки даден герой.Защото както ние имаме качества и недостатъци,така и те имат своите.Защото както ние не сме перфектни,така и те не са.Разглеждайки и разсъждавайки над даден образ гледам и лошите и добрите му страни.Например Еда,не мога да извадя пет нейни недостатъци и да кажа – това е Еда,не я харесвам,защото не само това е Еда.Същото се отнася и за Харун.По този начин човек може да спори и със себе си,първо ще посочва качествата,после недостатъците и спора ще се получи,даже не му е нужен събеседник.Така разсъждавам аз.Затова и досега не съм показвала предпочитания съм към един от двамата.Защото специално и за Еда, и за Харун качествата се препокриват с недостатъците.И накрая се дори се получаав по-реален образ,октолкото си мислим,че са тяхните!

# 437
Здравейте незабравими!
Вай, Честит празник! Пожелавам ти още много щастие занапред с твоя  „Харун”!
Роси, благодаря за клипа "НЕЗАБРАВИМА - От ангелите любовта откраднахме"

Слънчогледке-Яваш,  винаги си пряма и честна в позицията си. Но колкото и да обясняваш - за някои хора  добрият тон като понятие (на чист български) е просто неразбираем.
Вени, цветя и за теб с цялото ми уважение!  И да погледнем усмивки !!!

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 12:38 от Isis

# 438
Кога е написан даден пост няма никакво значение...важното е какво гласи той!Естествено,че всички ние виждаме нещата от своя ъгъл,спрямо нашите виждания,разбирания....идеали,ако искате!Някои харесват Еда,други не.Някои откриват грешките и на Харун...други по ред хормонални причини,не!
И Харун и Еда са пълни с недостатъци...но Харуновите винаги бледнеят пред тези на Еда.И не защото са по-малки,напротив  Peace Но такова си е женското племе...склонно да критикува повече своите.Причини:всякакви!Във форума дамите преобладават...и затова Еда това,Еда онова!Ами Харун?Неее...той е мъж!И ако има мъже сред нас,защо не го сдъвкват с парцалите,което си заслужава.Ами защото мъжете просто не са такива,те си се пазят един друг!Типични черти на женския характер,това е според мен!
Алиса,Каламитци и ред други не харесват Еда...споделят го.Тяхно мнение.Аз харесвам Еда и стоя твърдо зад думите си.Прави грешки...кой не прави.Но има добро сърце и чиста душа...нещо,което другите "грешници" във филма нямат и затова отнасяха критики и  #2gunfire Да се греши е човешко,да не прецениш дадена ситуация правилно...също.И какво от това?Сърцето на Еда е изпълнено с любов и нежност...тя е жертвоготовна,тя е добра.А добрите хора са най-мачкани...и от околните и от самия живот!
Извинете за дългия пост   Hug   Hug    Hug

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 13:29 от диди88

# 439
  • Русе
Дали харесвам Еда или не, няма зна4ение за филма. Това е решение на сценаристите - да показват голямата любов , това, което би при4инила и това, пред което би се спънала.
Аз мога само да дам мнение, кое ми харесва и кое не. Кое ме възмущава и на какво се надявам. Приемам сериала, както ми го представят. Peace

# 440
Кафе-пауза  Peace

# 441
Няма още отзиви и от Варненската сбирка   Rolling Eyes  Сигурно е било голям купон и очастниците още са в релакс     bouquet

# 442
  • София
Добър ден  Hug
Вай,честит рожден ден на съпруга ти,пожелавам ви да продължав да бъде за теб все така мил и грижовен Харун  hahaha Весел празник  newsm24
Честит празник на розата и Казанлък,Ива за теб  newsm51 newsm51 newsm51
Диди ,присъединявам се с удоволствие към следобедното кафенце и тортичка  Crazy

# 443
# 444
  • София
Златна рибка, изредила си моменти, в които Еда е била афектирана  Peace за което и Харун е имал вина. Naughty
Ами нали са като скачени съдове-съгласна съм...Но няма да забравя Еда как се държеше с Харун след аборта. И то пред Мелда. Беше си чиста проба презрение. Shocked Това не се прави на любовта на живота ти! НЕ ПРЕД АБЛАТА!
Еда се държеше така с Харун вследствие на цялата болка,която изпита.Мисълта че й изневерява,провала на сватбата,дълго чакана и жадувана,наглостта на Едже да я излъже в очите и като капак загубата на бебето.Еда не  се е държала лошо с Харун пред Мелда,те дори пред аблата не са си и говорили.
Всеки човек понася различно болките в живота си и намира начин да се справи с тях.

# 445
Здравейте,и от мен!
Пожелавам ви слънчев и усмихнат ден! Laughing
Вай,весел празник,и благодаря за почерпката,бъдете здрави и щастливи още много години! Heart Eyes
Росисан,прекрасен клип! Hug
Вени,откъде ги намираш тези красиви рози-и вчерашните и днешната!
Пепел от рози,много хубав пост,много ми хареса,а и аз мисля така! Hug

Подкрепям и казаното от Вени-та ние гледаме един филм!-гледаме това,което е измислено от екипа и ни се показва!Който се е разочаровал,или не му харесва,е престанал да го гледа.Останалите си казваме мнението-колкото хора,толкова и мнения!Може да спорим,да се опитваме да защитим своята позиция,но най-важното е да се уважаваме,да се държим културно и възпитано,за да ни е приятно!Толкова красота създадохме-и за очите и за душата,толкова сълзи проляхме заедно,толкова неща споделихме.Защо да разваляме хубавата атмосфера?

С интерес очаквам разказа на варненската група!

# 446
  • Варна
Няма още отзиви и от Варненската сбирка   Rolling Eyes  Сигурно е било голям купон и очастниците още са в релакс     bouquet

Дали е било голям купон оставям вие да прецените. Само това ще кажа - от 19.00 до 00.00 часа.
    Неусетно минали 5 часа в смях и сладки приказки не само за незабравимите,които ни събраха. Другото не може да се разкаже, трябва да се изживее. Пожелавам на всички това!

# 447
  • Варна
     И да добавя,че няма да забравя тези приятно прекарани часове с Весела, която май не можа много да вземе думата от нас, Кесара с нейният заразителен смях,сладката бърборана Мая /Майче, не ми се сърди,че така те определих, но наистина ми приличаше на чуруликане/, Дани, която Майчето определи като ходеща енциклопедия и накрая Мокси - тя наистина заслужава определението фея, което вие често и давате.
    Благодаря ви момичета!  Това е за вас!  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 448
Златна рибка, изредила си моменти, в които Еда е била афектирана  Peace за което и Харун е имал вина. Naughty
Ами нали са като скачени съдове-съгласна съм...Но няма да забравя Еда как се държеше с Харун след аборта. И то пред Мелда. Беше си чиста проба презрение. Shocked Това не се прави на любовта на живота ти! НЕ ПРЕД АБЛАТА!
Еда се държеше така с Харун вследствие на цялата болка,която изпита.Мисълта че й изневерява,провала на сватбата,дълго чакана и жадувана,наглостта на Едже да я излъже в очите и като капак загубата на бебето.Еда не  се е държала лошо с Харун пред Мелда,те дори пред аблата не са си и говорили.
Всеки човек понася различно болките в живота си и намира начин да се справи с тях.

И Еда се справя!-според мен.Затова ми е странен, например, израза на Алиса,че "...Еда е вечно ревящя и неспособна на действие..."Но явно ние с нея гледаме по различен начин,и виждаме различно-мога да го констатирам,но никога не бих си позволила да се нахвърлям и обиждам когото и да било!(използвам твой израз,Алиса,абсолютно случайно и непреднамерено).

# 449

Общи условия

Активация на акаунт