Тема Незабравима 204

• 36 404
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро!!Желая ви спорна седмица!!!Милена огромно БЛАГОДАРЯ! newsm51 newsm51
Благодаря на всички които правят форума незабравим!!!  bouquet  bouquet newsm51 newsm10

# 571
  • Русе

Добро утро, Незабравими приятели!
Успешна нова седмица и прекрасно настроение за вси4ки! smile3525
Дани, изклю4ителна муза и снощи! newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51
Пкутиева, Рекси, 4удесни клипове! Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Милена, благодаря ти за превода! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 572
Добро утро! Hug

Дани , страхотни стихове    bouquet  bouquet  bouquet

Милена , благодаря за превода   bouquet  bouquet  bouquet

Приятен ден и успешна нова седмица!

# 573
Добро утро и успешна нова седмица! Hug Hug Hug

Милена,благодаря за преводите!  bouquet  bouquet  bouquet

# 574
Добро утро приятели,желая на всички една ползотворна седмица само с хубави емоции!:)     

# 575
# 576
Добро утро мила компания  Hug

Милена,благодаря ти за преводите    bouquet
Дани поздравления за стиховете   newsm51

Желая ви успешна и хубава седмица

# 577

Добро утро!
Желая ви хубав слънчев ден изпълнен с много усмивки!

# 578
Здравейте незабравима компания!
Хубава  нова седмица!!!  Първата от четирите седмици до щастливия финал!!!

Милена, много благодаря за превода    smile3525 smile3525 smile3525  – светва ни, че Ямур е тръгнала при баща си . Много странен Керем – кога порастна толкова, че да се иска великото му разрешение Ферда да започне работа!!! Брат да забранява на по-голямата си сестра да работи при положение, че нямат добро финансово положение!!! И Тюркян да не подкрепя дъщеря си за едно разумно начинание пред Керем!!!.
Бату казва една умна мисъл "Всеки глупак сам си забива ножа в гърба", важаща с пълна сила за него. Неговият нож е отмъщението, с което не може да усети красотата на Живота.

Момичета, лицето на дамата е закрито, но не се съмнявам че в мечтите си това е всяка от нас  Grinning
В колата на Серхан Яваш, в компанията на Серхан Яваш !!! Ех, мечти наши!!!

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 10:15 от Isis

# 579
Исис,на тази снимка в колата при Харун е Мелда... hahaha

# 580
Аз го представям като апотеоз към един красив мъж,  чиято приятна компания зарежда!

# 581
Аз го представям като апотеоз към един красим мъж,  чиято приятна компания зарежда!
newsm10 newsm10 newsm10

# 582

Милена, много благодаря за голямото ти старание да информираш за случващото се! Пожелавам ти много здраве , успехи и истински приятели.

Във филма няма нито един образ, който да  ми прави впечатление като цяло с хубави качества. От който да се възхитя и да си спомням дълго за него.
Ако е добър ще е недосетлив, лековерен, ще действа първосигнално, ще се съобразява с всички и накрая нищо. Ако е умен ще е гаден, егоист, алчен. Напоследък и повечето са и психясали - вземат желаното за реалност.
Много от образите са просто за фон.

# 583
Здравейте! Права е Ермелиана, че няма нито един образ или герой, изтъкан само от положителни качества. Но аз пак ще повторя, че и в живота е така. Няма съвършено, няма само добро или само лошо. Всичко си върви комплект. Въпросът сигурно е в пропорциите, в ситуациите, които вадят на показ едни или други качества, в трансформацията на положителното в отрицателно и обратното. Това във философски план може би. А пък аз лично ще запомня филма с невероятно пресъздадената любов  между Харун и Еда, която е чиста, първична, необуздана, понякога нежна, друг път избухлива и буреносна. Ше го запомня с живота, който тази любов вдъхна на двамата, които иначе щяха да прекарат остатъка от дните си в обичайното за съответната прослойка русло - Харун женен за жена от сой или в краен случай за нещо като Мелда, а Еда за някой от нейната махала, който след време щеше да почне да я бие, а при повече късмет за някой като Толга, примирявайки се със съдбата си по добре изпитаната рецепта на Тюркян. Не че от това биха настъпили някакви трагедии, но двама души нямаше да познаят какво всъщност е живота и истинското щастие и така щяха да си изтлеят, без да са разбрали. А пък си струва да го разбере, усети и изживее човек. Ще запомня и двамата герои с техните наистина чисти и добри сърца, заради които съм склонен да им простя всички кусури. Чистотата на душата и сърцето не са празни и красиви думи. Това е водораздела между добрия и лошия човек според мен. Можеш да направиш много грешки, можеш и грехове да извършиш, но когато си чист в душата си е едно, а когато душата ти е безвъзвратно замърсена и увредена е съвсем друго.

# 584
Здравейте! Права е Ермелиана, че няма нито един образ или герой, изтъкан само от положителни качества. Но аз пак ще повторя, че и в живота е така. Няма съвършено, няма само добро или само лошо. Всичко си върви комплект. Въпросът сигурно е в пропорциите, в ситуациите, които вадят на показ едни или други качества, в трансформацията на положителното в отрицателно и обратното. Това във философски план може би. А пък аз лично ще запомня филма с невероятно пресъздадената любов  между Харун и Еда, която е чиста, първична, необуздана, понякога нежна, друг път избухлива и буреносна. Ше го запомня с живота, който тази любов вдъхна на двамата, които иначе щяха да прекарат остатъка от дните си в обичайното за съответната прослойка русло - Харун женен за жена от сой или в краен случай за нещо като Мелда, а Еда за някой от нейната махала, който след време щеше да почне да я бие, а при повече късмет за някой като Толга, примирявайки се със съдбата си по добре изпитаната рецепта на Тюркян. Не че от това биха настъпили някакви трагедии, но двама души нямаше да познаят какво всъщност е живота и истинското щастие и така щяха да си изтлеят, без да са разбрали. А пък си струва да го разбере, усети и изживее човек. Ще запомня и двамата герои с техните наистина чисти и добри сърца, заради които съм склонен да им простя всички кусури. Чистотата на душата и сърцето не са празни и красиви думи. Това е водораздела между добрия и лошия човек според мен. Можеш да направиш много грешки, можеш и грехове да извършиш, но когато си чист в душата си е едно, а когато душата ти е безвъзвратно замърсена и увредена е съвсем друго.
newsm10 newsm10 newsm10 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт