Къде в Пловдив???-22

• 56 843
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Лекси в Гранд отваря на 9-ти от 17 часа  Peace

Дано най-накрая да се появи един свестен магазин в квартала............ Joy

DidТова са ми поръчали родителите(брат ми и снаха ми).Малките стават на годинка другия месец и затогава ми трябват Grinning
  Peace

# 151
Здравейте, знаете ли къде мога да намеря в Пловдив назъбена ножица за плат и на каква цена горе долу? Благодаря предварително за помощта.   bouquet
Преди време съм взимала от Мистър Гоблен, на понеделник пазара, но за цената не помня.
Благодаря ти, само че не знам къде точно се намира Мистър Гоблен, може ли да ми дадеш улица, за да видя на картата къде точно се намира? Не беше ли до тунела сега май се сещам, но не съм влизала там...   bouquet
Да, точно преди тунела от южната му страна, до спирката. Продават конци, копчета, гоблени и всякакви неща за шиене.
ПЛОВДИВ
"Подлез Археологически" на Понеделник пазара
Тел:    032 / 628328
0885 / 376586
Благодаря ти, вече разбрах къде е в по-горните постове писах. Но наистина много благодаря за информацията.   bouquet Дано да има кой да ми отговори на по-горния ми пост.

# 152
  • Лондон/Пловдив
Може ли някой да драсне два реда за зоологическата градина разбрах ,че е отворена .

# 153
  • София / Пловдив
Не съм ходила скоро, но не би трябвло да е отворена, поне не и официално, защото е в ремонт. Най - рано в началото на септември ще приключат, тогава ще получат акт 16 и разрешение да приемат посетители.

# 154
Може ли някой да драсне два реда за зоологическата градина разбрах ,че е отворена .
Преди десетина дни не беше отворена.

# 155
  • Пловдив Белащица
Да попитам от къде мога да купя на диск Мисия Лондон в райно на Кичука, Метро, Поликлинката в Тракия. Евентуално района на главната, макар че мразя там да обикалям.

Присъединявам се към въпроса wassilena .
ние си го купихме от т-маркет срещу поликлиниката в тракия.ако там е свършил в техномаркет има.
Благодаря, ще проверя утре.

# 156
  • Пловдив
Моля, дайте идеи откъде да купя кошница (като плажна чанта) и парео (задължително 100% памук). В индийските магазини по центъра поразгледах, но нищо не ми допадна.

Има много хубави кошници в един магазин за бельо на Заимов, като вървиш от Дома на младоженците към главната се пада вдясно , по към Главната е, не се сещам името, но онзи ден влязох и имаше много хубави кошници и шапки, за парео не видях ..
ivka 007   bouquet
Магазинът е на Есприт. Много богат избор наистина, сега естествено съм в чуденка на какъв модел да се спра. Пареото май ще го купувам от нета.

# 157
.......
Аз взех от Кауфланд, магазина на Mat star - по 5лв са , много са симпатични. Миналата година цяло лято игра с такива и в градината ползваме такива вместо пантофи и съм много доволна. Днес отново и купих същите, но по-голям номер. Даже тази година са в по-голяма цветова гама.  Peace

Как изглеждат? Миналата година бях взела на моята щерка, голямо носене падна, но умаляха. И пак търся такива - малко по-нежни от кроксовете, с покрити пръсти, със залепване? Ако кажеш, че са от тях, веднага хвръквам до Тракия.

Да със закрити пръстчета са, с дупки от горе, отзад подметката е повдигната на петичката, а на самата лепка има ластиче, за по-пухкаво краче. На тях си пише Мат стар ( незнам тези в Кауфланд какви са били, дето са се скъсали). Цветовете са преливащи. Тази година освен в розово има и в небесно синьо , в лилаво... Моето дете е доста буйно и не пази обувките, но тези цяло лято не мръднаха. Надявам се и тази година да е така, но пък за 5 лв  си струва и всеки месец да купувам.  Peace

# 158
Аз да питам, защото се отчаях. От яслите ми искат лигавници, големи, само от плат, без найлон и други екстри. Някой да е виждал такива? Хубаво е и да са евтини, защото трябва да купя 10, ама вече от месец търся и нищо... ooooh!

# 159
  • Пловдив
Аз да питам, защото се отчаях. От яслите ми искат лигавници, големи, само от плат, без найлон и други екстри. Някой да е виждал такива? Хубаво е и да са евтини, защото трябва да купя 10, ама вече от месец търся и нищо... ooooh!

в Стеда в Илиенци погледнала ли си?

# 160
  • Майничка

Толкова ли нямаш някоя позната да шие - купуваш си метър хавлиен плат и памучен ширит, работа за 2-3 часа е. Wink

# 161
Направо питай в яслите откъде да вземеш  Wink За да ти искат точно такива, значи някой друг е носил и са им харесали - виждат етикета и готово  Peace

# 162
Да попитам от къде мога да купя на диск Мисия Лондон в райно на Кичука, Метро, Поликлинката в Тракия. Евентуално района на главната, макар че мразя там да обикалям.
Има го за онлайн гледане
http://www.youtube.com/watch?v=5RCcHraR7Ek
добро качество

# 163
  • Пловдив
Момичета, предлагат ли се някъде в Пловдив пюрета и каши на Pro-Bijo  ?

# 164
  • Пловдив
======
Да със закрити пръстчета са, с дупки от горе, отзад подметката е повдигната на петичката, а на самата лепка има ластиче, за по-пухкаво краче. На тях си пише Мат стар ( незнам тези в Кауфланд какви са били, дето са се скъсали). Цветовете са преливащи. Тази година освен в розово има и в небесно синьо , в лилаво... Моето дете е доста буйно и не пази обувките, но тези цяло лято не мръднаха. Надявам се и тази година да е така, но пък за 5 лв  си струва и всеки месец да купувам.  Peace

Същите са, да. Ходих снощи, но за съжаление нашият номер (25-26) се е изчерпал  Sad И мойта щерка цялото минало лято изкара с тях, супер удобни-други не искаше да слага, за съжаление станаха малки. Ако някой някъде срещне нашия номер (без значение цвета) моля да сигнализира своевременно  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт