Къде в Пловдив???-22

• 56 828
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Извинявам се, че пак пиша но се сетих какво още исках да попитам дали знаете къде продават корсети за стягане на талия, нещо такова: http://www.microlife-bg.com/images/shop/286a6e9d9d53d8445fbb078c5871e4f1.png Много ще съм благодарна, ако някой знае от къде може да се вземе и пише. Приятен и успешен ден.  bouquet

# 136
Не съм виждала в Метро точно такива....Те са от тези,където имат сенник,отдолу място за багаж,много са удобни ! Трябват ми за подарък на близнаци Peace

точно от тези съм купувала на "Бертони" , но може би ти търсиш нещо друго  newsm78

# 137
  • Пловдив
То и аз ако знам какво точно търся Grinning

Благодаря ти,ще отида да погледна и там Peace

# 138
  • София / Пловдив
...Някой да е чул,че ако запишеш новородено дете като жител на Пловдив,дават еднократна помощ в размер на 1000лв. Rolling EyesАко имате инфо...

Няма такова нещо!

Ееее, много си категорична!......

Да, категорична съм. Защото просто няма такова нещо.
Пък ако имате свободно време в излишък - ходете и питайте  Crazy

# 139
  • София / Пловдив

.........А къде да питам, след като не е в Социалните?  newsm78

В р-н Централен общината до фонтаните.

Бъркате, до фонтаните е сградата на Община Пловдив.
Кметството на район Централен е до ЕВН, ул. Христо Г. Данов 39.

# 140
Не съм виждала в Метро точно такива....Те са от тези,където имат сенник,отдолу място за багаж,много са удобни ! Трябват ми за подарък на близнаци Peace

Като майка на близнаци ти казвам, че това е удобство само, ако има кой да помага на майката при разходката.
В Хиполенд обикновено има промоции на добра цена на такива триколки.

# 141
  • Пловдив
Майката не излиза никога сама с двамата,винаги има компания Peace
Благодаря ще проверя и там Heart Eyes

# 142
  • Москва
Такива триколки знам,че има в Чиполино, но за цени нищо не мога да кажа. Погледни на сайта им ако искаш.

# 143
Ние като купувахме нашите в Чиполино бяха с 10-15 лв по-скъпи, защото в Хиполенд бяха в промоция.
В брошурата им сега има два вида триколки на 79.99, едната хипопотам, другата ми се струва по-стилизирана и не толкова обемна.
Гледах я по друг повод, че моите искали нови играчки  Laughing.

# 144
# 145
  • Пловдив
Здравейте, знаете ли къде мога да намеря в Пловдив назъбена ножица за плат и на каква цена горе долу? Благодаря предварително за помощта.   bouquet
Преди време съм взимала от Мистър Гоблен, на понеделник пазара, но за цената не помня.
Благодаря ти, само че не знам къде точно се намира Мистър Гоблен, може ли да ми дадеш улица, за да видя на картата къде точно се намира? Не беше ли до тунела сега май се сещам, но не съм влизала там...   bouquet
Да, точно преди тунела от южната му страна, до спирката. Продават конци, копчета, гоблени и всякакви неща за шиене.
ПЛОВДИВ
"Подлез Археологически" на Понеделник пазара
Тел:    032 / 628328
0885 / 376586

# 146
Триколи има и в Джъмбо. Но няма голям избор. Има една скъпа в 2 варианта, и 2 по-евтини Crazy

Аз си търся някой, който живее в Прослав. Ако някой от вас се припознае, моля да ми пише на ЛС Heart Eyes

# 147
  • Пловдив
............................................... Трябват ми за подарък на близнаци Peace

От личен опит, като майка на близнаци  - не са удобни.................

# 148
Лекси в Гранд отваря на 9-ти от 17 часа  Peace

# 149
  • Пловдив
DidТова са ми поръчали родителите(брат ми и снаха ми).Малките стават на годинка другия месец и затогава ми трябват Grinning

Общи условия

Активация на акаунт