Къде в Пловдив???-22

• 56 823
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
И моя колежка пита в р-н Изгрев,но Уж незнаят,а сами са казали за нещо от рода на 1000лв.,както Несебърската община дава 2000лв.,напр.Та от там са казали евентуално в Централен да пита,няма общо със социалните.Но,ако е така може би го крият заради "мургавата"част от населението...Извинявам се,но е така.

# 121
  • Пловдив
И моя колежка пита в р-н Изгрев,но Уж незнаят,а сами са казали за нещо от рода на 1000лв.,както Несебърската община дава 2000лв.,напр.Та от там са казали евентуално в Централен да пита,няма общо със социалните.Но,ако е така може би го крият заради "мургавата"част от населението...Извинявам се,но е така.

Интересно  newsm78 Ами, ще взема да отида да питам, пък знам ли, може и да имаме късмет  Mr. Green А къде да питам, след като не е в Социалните?  newsm78

# 122
  • София / Пловдив
...Някой да е чул,че ако запишеш новородено дете като жител на Пловдив,дават еднократна помощ в размер на 1000лв. Rolling EyesАко имате инфо...

Няма такова нещо!

# 123
  • Пловдив
Здравейте, знаете ли къде мога да намеря в Пловдив назъбена ножица за плат и на каква цена горе долу? Благодаря предварително за помощта.   bouquet
Преди време съм взимала от Мистър Гоблен, на понеделник пазара, но за цената не помня.

# 124
  • Пловдив

Интересно  newsm78 Ами, ще взема да отида да питам, пък знам ли, може и да имаме късмет  Mr. Green А къде да питам, след като не е в Социалните?  newsm78

В р-н Централен общината до фонтаните.

# 125
  • Пловдив
...Някой да е чул,че ако запишеш новородено дете като жител на Пловдив,дават еднократна помощ в размер на 1000лв. Rolling EyesАко имате инфо...

Няма такова нещо!

Ееее, много си категорична!Що другите общини да иман,а ние не??? Peace

# 126
  • Пловдив
Виждам, че сте обсъждали детски сандалки. Някой може ли да ми каже какви са цените на тези в Мола, ако са до 40-50 лева да се прежаля да отида до там. Само да допълня, че ме интересуват тези, които са на щанда срещу входа с ескалаторите, други сандали вече съм купила.

29лв-35лв. бразилските, ако зо тях питаш

Благодаря   bouquet

# 127
  • Пловдив
 Hug Момичета, благодаря за инфото за гумените сандалки. Още ще поразгледам.
Миналата година беше с бразилските, ама те имат 3 модела.... В градината като се събуят и като видя на рафтчето, още 2-3-4 бр от същите....  Confused Embarassed Та ми се искаше да е нещо по-различно. Иначе съм много доволна от бразилските.

# 128
  • Пловдив
.......
Аз взех от Кауфланд, магазина на Mat star - по 5лв са , много са симпатични. Миналата година цяло лято игра с такива и в градината ползваме такива вместо пантофи и съм много доволна. Днес отново и купих същите, но по-голям номер. Даже тази година са в по-голяма цветова гама.  Peace

Как изглеждат? Миналата година бях взела на моята щерка, голямо носене падна, но умаляха. И пак търся такива - малко по-нежни от кроксовете, с покрити пръсти, със залепване? Ако кажеш, че са от тях, веднага хвръквам до Тракия.

п.с. вчера преди обяд купихме подобни от самия Кауфланд, скъсаха се след обяд.

Някой беше питал за магазин на Фадо - освен на фабриката има и още 1 в Кичука, на Македония, в онова новопостроеното нещо между стадиона и халите.

Elche, Баба Яга затвори. Има остатъчни неща в новия им магазин за индийски стоки в Капана (като се влезе откъм Офис 1 и се стигне до онова площадче с железарията, се намира на единия ъгъл).

# 129
  • Пловдив
Да попитам от къде мога да купя на диск Мисия Лондон в райно на Кичука, Метро, Поликлинката в Тракия. Евентуално района на главната, макар че мразя там да обикалям.

Присъединявам се към въпроса wassilena .
ние си го купихме от т-маркет срещу поликлиниката в тракия.ако там е свършил в техномаркет има.

# 130
Здравейте, знаете ли къде мога да намеря в Пловдив назъбена ножица за плат и на каква цена горе долу? Благодаря предварително за помощта.   bouquet
Преди време съм взимала от Мистър Гоблен, на понеделник пазара, но за цената не помня.
Благодаря ти, само че не знам къде точно се намира Мистър Гоблен, може ли да ми дадеш улица, за да видя на картата къде точно се намира? Не беше ли до тунела сега май се сещам, но не съм влизала там...   bouquet

# 131
  • Пловдив
Имам въпрос-знае ли някой къде има по-евтини тротинетки ли,как се казва.....по-точно от колелета за най-малките с ръчка за бутане от родител? Трябва да купя два броя Peace

Мистър Гоблен мисля че се намира точно на подлеза на Понеделник пазара Peace

# 132
Имам въпрос-знае ли някой къде има по-евтини тротинетки ли,как се казва.....по-точно от колелета за най-малките с ръчка за бутане от родител? Трябва да купя два броя Peace

Мистър Гоблен мисля че се намира точно на подлеза на Понеделник пазара Peace
Благодаря Only значи правилно съм се сетила, може днес да мина от там. Успех с тротинетките, ако видя някъде като се разхождам ще пиша, а ако някой знае къде има дано помогне. Приятен ден дами  bouquet

# 133
Купувала съм такива колела от Метро  Peace

# 134
  • Пловдив
Не съм виждала в Метро точно такива....Те са от тези,където имат сенник,отдолу място за багаж,много са удобни ! Трябват ми за подарък на близнаци Peace

Общи условия

Активация на акаунт