Къде в Пловдив???-22

• 56 768
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив Белащица
Да попитам от къде мога да купя на диск Мисия Лондон в райно на Кичука, Метро, Поликлинката в Тракия. Евентуално района на главната, макар че мразя там да обикалям.

# 106
  • Пловдив
Моля, дайте идеи откъде да купя кошница (като плажна чанта) и парео (задължително 100% памук). В индийските магазини по центъра поразгледах, но нищо не ми допадна.

# 107
  • Пловдив
Моля, дайте идеи откъде да купя кошница (като плажна чанта) и парео (задължително 100% памук). В индийските магазини по центъра поразгледах, но нищо не ми допадна.

Има много хубави кошници в един магазин за бельо на Заимов, като вървиш от Дома на младоженците към главната се пада вдясно , по към Главната е, не се сещам името, но онзи ден влязох и имаше много хубави кошници и шапки, за парео не видях ..

# 108
  • Пловдив
Да попитам от къде мога да купя на диск Мисия Лондон в райно на Кичука, Метро, Поликлинката в Тракия. Евентуално района на главната, макар че мразя там да обикалям.

Присъединявам се към въпроса wassilena .

# 109
Детски гумени сандалки само от бразилските ли има в града? Където съм погледнала, само това се предлага.  Rolling Eyes Нещо друго да сте срещали, на приемлива цена... с номерца 26-27, за девойки  Blush

Аз взех от Кауфланд, магазина на Mat star - по 5лв са , много са симпатични. Миналата година цяло лято игра с такива и в градината ползваме такива вместо пантофи и съм много доволна. Днес отново и купих същите, но по-голям номер. Даже тази година са в по-голяма цветова гама.  Peace

# 110
  • Пловдив
Айде и аз с малко страничен въпрос...Някой да е чул,че ако запишеш новородено дете като жител на Пловдив,дават еднократна помощ в размер на 1000лв. Rolling EyesАко имате инфо...

# 111
Здравейте, знаете ли къде мога да намеря в Пловдив назъбена ножица за плат и на каква цена горе долу? Благодаря предварително за помощта.   bouquet

# 112
Някой има ли отзиви за това - "илюзионна програма за малки и големи само за 12 лева"-http://sdelkite.bg/sdelka/148-%D0%BF%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0% … %D0%B2%D0%B0.html?
Звучи интересно Simple Smile

# 113
  • Пловдив
Виждам, че сте обсъждали детски сандалки. Някой може ли да ми каже какви са цените на тези в Мола, ако са до 40-50 лева да се прежаля да отида до там. Само да допълня, че ме интересуват тези, които са на щанда срещу входа с ескалаторите, други сандали вече съм купила.

# 114
  • Пловдив
Айде и аз с малко страничен въпрос...Някой да е чул,че ако запишеш новородено дете като жител на Пловдив,дават еднократна помощ в размер на 1000лв. Rolling EyesАко имате инфо...

Ами, едва ли  Thinking Аз родих преди около 6 месеца и детето ми е жител на Пловдив, но не съм получила такава помощ, само 250 лв .

# 115
Някой знае ли къде се премести магазинчето "Баба Яга", което беше на Заимов с/у Кукления театър? Продаваха дрешки на Coccodrillo. От якенцата им (зимни, летни - всякакви) бях много доволна и след като безуспешно търся за сина ми тънко лятно шушляково яке, отново се сетих за тях, а не ги намирам.

# 116
В предишната тема се коментираше логопед Люси Епитропова, но не откривам координати в нета. Ако някой ги знае, моля да пише тук или на лс  bouquet.

# 117
  • Пловдив

Ами, едва ли  Thinking Аз родих преди около 6 месеца и детето ми е жител на Пловдив, но не съм получила такава помощ, само 250 лв .

Мисля,че трябва да се подадат документи в р-н Централен и тогава да стане фатката...

# 118
  • Пловдив

Мисля,че трябва да се подадат документи в р-н Централен и тогава да стане фатката...

Не намирам инфо в нета, но ние живеем в центъра и за еднократната помощ от 250 лв подадохме в Социалното в района на Гранда което, но нищо не ни казаха за 1000 лв  newsm78

# 119
Виждам, че сте обсъждали детски сандалки. Някой може ли да ми каже какви са цените на тези в Мола, ако са до 40-50 лева да се прежаля да отида до там. Само да допълня, че ме интересуват тези, които са на щанда срещу входа с ескалаторите, други сандали вече съм купила.

29лв-35лв. бразилските, ако зо тях питаш

Общи условия

Активация на акаунт