Къде в Пловдив???-22

• 56 760
  • 735
  •   1
Отговори
# 90

Цитат
Препоръчайте ми курс или частен учител по немски език за възрастен - ниво B1

Лили Караколева
Благодаря!!!
Някакви координати?

# 91
  • Бг
Момичета, някоя от вас беше споменала в някоя от предните теми за евтини мъжки ризи, шити от Съюза на слепите. Можете ли да ме ориентирате къде се намира този магазин, че трябва да взема 2-3 бели мъжки ризи на по-сносна цена. Благодаря предварително  bouquet .

# 92
Момичета, някоя от вас беше споменала в някоя от предните теми за евтини мъжки ризи, шити от Съюза на слепите. Можете ли да ме ориентирате къде се намира този магазин, че трябва да взема 2-3 бели мъжки ризи на по-сносна цена. Благодаря предварително  bouquet .

Ако не се лъжа беше до Джамията до стълбичките, които водят към градинката на Джумаята.

# 93
  • София / Пловдив
Детски гумени сандалки само от бразилските ли има в града? Където съм погледнала, само това се предлага.  Rolling Eyes Нещо друго да сте срещали, на приемлива цена... с номерца 26-27, за девойки  Blush

Аааа, има и на Найк, Пума... от 55 до 90 лв. са Crazy
Ама такава цена за гумени сандали не можах да преглътна. Стигат ми кожените Геокс за 80лв., че в други не успяхме да се вкараме.

# 94
Моля, кажете ми къде мога да щампирам тениска /не знам дали така се казва /  newsm78 

# 95
  • Бг
Сладко изкушение, благодаря Wink.

dani.m73, преди време имаше в Кичука едно магазинче, като тръгнеш от автогарата по ул. "Д. Талев", посока ресторант "Гладиатори", от дясната страна се пада магазинчето, до една траурна агенция, но не съм на 100 % сигурна дали все още съществува.

# 96
Моля, кажете ми къде мога да щампирам тениска /не знам дали така се казва /  newsm78 
В Канапе /пресечка на Пещерско шосе между Васил Априлов и ТЕТ/ скоро ми правиха на няколко детски тениски , всяка с различна щампа - взеха ми по 5 лв на тениска. И във фото може да ти направят, но мисля че е по-скъпо и излиза изгодно ако правиш няколко еднакви тениски, че цената на мастера да се разхвърля на повече бройки  Peace

# 97
Благодаря на Alexa_a и Drozi за бързия отговор - помогна ми много  Peace

# 98
Съжалявам много питам  Embarassed, но къде има детска дискотека  newsm78

# 99
  • Бг
Съжалявам много питам  Embarassed, но къде има детска дискотека  newsm78
За празнуване на Р. Д. ли питаш ? Със сигурност до миналата година такава детска дискотека имаше в "Ескада"- та в Смирненски, деца празнуваха рожден ден там и за това те попитах, имаше ди джей и се забавляваха много. За други не се сещам, дано съм била полезна  Wink .

# 100
# 101
И аз искам да благодаря на Сладко изкушение, на да ама не и на БиРенкА- на мен също ми бяха от полза.Ще обмислям сега вариантите. Thinking

# 102

За празнуване на Р. Д. ли питаш ? Със сигурност до миналата година такава детска дискотека имаше в "Ескада"- та в Смирненски, деца празнуваха рожден ден там и за това те попитах, имаше ди джей и се забавляваха много. За други не се сещам, дано съм била полезна  Wink .

Да за РД,благодаря ти, но ми трябва заведение по в центъра  Sad

# 103

В тази на стълбите на Каменица на Главната има, но май е само в определени дни. Залепи ли са един лист отпред. Но дали е дискотека или чалготека, не знам. Simple Smile

# 104

Класика - правиш си рождения ден в боулинга на Новотела и си плащаш за DJ  Peace

Общи условия

Активация на акаунт