Къде в Пловдив???-22

• 56 908
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Бени, още нещо. Ако решиш да вземаш класически сандали с каишки, но гумени, имай в предвид, че много често крака на детето се приплъзва напред и отпред се впиват много гадно. поне с моите момчета е така, така че тези тип сабо/градински са много удобни.

А не изпотяват ли крачето? Rolling EyesЩото миналото лята на моя направо му ставаха краката с кал вътре...много го изпотяваха.

# 196
Знам,че е питано много пъти,но ми трябва актуална информация къде има добър избор,хубави цени и гаранция на качеството на хладилници втора употреба,че ми е трудно обикалянето,а трябва спешно да реша проблема...

# 197
  • Бг
Знам,че е питано много пъти,но ми трябва актуална информация къде има добър избор,хубави цени и гаранция на качеството на хладилници втора употреба,че ми е трудно обикалянето,а трябва спешно да реша проблема...
Бих ти препоръчала на "Асеновградско шосе" № 1, бившата сграда на ЗЗУ-то, фирма "Релакс" ли беше, "Мирекс Техно" ли, не помня, но вноса на техника втора употреба им е добър, имат си и сервизна подръжка.

# 198
Да си повторя питането   Laughing  Laughing
Какво е работното време на Д-р Хазбун,който знае може да ми пише и на ЛС  Peace
Благодаря Ви предварително   Hug  Hug

# 199
  • Пловдив Белащица
Вземи му звънни на Хазбун по-добре и се разберете.

Някой още го интересуваше двд-то с Мисия Лондон. В МЕТРО Тракия вчера е свършило, купих от Кауфланд Тракия, имаше още поне 4 диска днес следобед.

# 200
  • Пловдив
Някой беше ли този следобед в новото Лекси? Има ли хубаво зареждане? Най-важното ми питане е пак за вестниците - има ли я още будката и къде е разположена?

# 201
  • Майничка
Някой беше ли този следобед в новото Лекси? Има ли хубаво зареждане? Най-важното ми питане е пак за вестниците - има ли я още будката и къде е разположена?

Въздържах се да го сефтосам, но по отзиви на комшии - много обилно зареждане, тълпа, големи опашки, въпреки многото работещи каси, блокирали каси и все още неуредици с липсващи цени, баркодове и т.н. Раздавали са някакви снаксове, играчки и чорапи за маратонки с надпис "откриване Лекси" newsm78, поради което махленските хлапетии са били активно участващи в калабалъка, съдейки по "плячката", с която се хвалеха Laughing.

Вестниците едва ли ще се махнат, но дали са на същото място ще проверя утре.

# 202
  • Пловдив
То утре и аз ще проверя, че имам ходене на зъболекар в другата част на сградата, ама ми беше интересно да разбера ако някой днес е бил

# 203
На мен ми трябва детски зъболекар, защото нашият е с препълнен график, а не се вписваме в графата спешен случай.
их, изпуснах отварянето на лекси - трябваше да отида да дам една оферта за украса с балони, щях да зарадвам още повече махленските хлапета
като има такова наближаващо отваряне на каквото и да е - драскайте по едно лс, почти нямам отказана оферта, давам процент после  Mr. Green

# 204
  • Пловдив
Eрин, давам ти на лични координатите на нашия, дано ти свърши работа.

# 205
  • Майничка
...трябваше да отида да дам една оферта за украса с балони, щях да зарадвам още повече махленските хлапета...

Тези конкретно са младежи в 5-9 клас, груби материалисти Mr. Green, тях балон ги не лови, но виж, чорапи бяха понаграбили. Joy

# 206
 Joy

нищо, щяхме да покрием младата аудитория

# 207
  • Пловдив
Аз минах през новото Лекси-много съм доволна/чорапи имаше и за мен Wink  Mr. Green/
Доста добре е заредено-и будката за вестници си е на същото място....

# 208
  • ПЛОВДИВ
Относно Бонжура на Сточна гара все още не е отворен и е до ключаря на спирката, но трябва да тръгнете по уличката за да го видите.. Само е направен ремонта и има един стелаж за очила и това. Почти всеки ден минавам от там и от доста време е така. 

# 209
Това едва ли ще е истински Бонжур, просто марката вече не съществува и някой е решил да използва името, като си мисли, че няма да му се търси сметка.
Не знам защитена ли е марката и дали притежателите ще имат претенции.

Общи условия

Активация на акаунт