Къде в Пловдив???-22

• 56 910
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Извинявам се, че пак пиша но се сетих какво още исках да попитам дали знаете къде продават корсети за стягане на талия, нещо такова: http://www.microlife-bg.com/images/shop/286a6e9d9d53d8445fbb078c5871e4f1.png Много ще съм благодарна, ако някой знае от къде може да се вземе и пише. Приятен и успешен ден.  bouquet

В  Бг никъде няма хубави, има колани за стягане няколко вида, но са много плътни и никак не са подходящи за лятото. Аз си поръчах от Англия 2 бр., единия си седи опакован чисто нов, много тънки и готини за този сезон. А и цената е супер, ако те интересува пиши на лични. http://cgi.ebay.com/SLIMMING-TUMMY-TRIMMER-INVISIBLE-BELT-UNISEX … sh=item3cb0565c9b
Благодаря, да интересува ме цената и размера?   bouquet

kori_1, може да провериш в Центъра, между Джамията и Халите в уличката, където има два магазина за бельо и чорапогащници. Имаше номерация, размери, цветове, италиански, определено фини и хубави на цени около 24 лв.
Благодаря ти, ще видя непременно.   bouquet

Бикини под два лева съм си купувала няколко пъти в магазините от рода за 1 лв. Например Евроленда. Само че са почти еднодневки, с няколко пранета заприличват на парцал. Поне аз съм попадала на такива и се отказах да купувам от там. Макар че съм попадала на доста добри модели, направо в друг магазин мога да се изръся поне 5-6 лв за тях ако не знам.
Благодаря ти, ще погледна и там.   И аз тъй като съм си купувала за над 4 лв., а ги хвърлям за месец носене се разтягат предпочитам по-евтини като са повече на брой издържат по-дълго време. Имах си едно магазинче от което си купувах и съм сравнително доволна, но за жалост са го затворили. bouquet

Някой знае ли къде продават бикини под 2 лв.?
Също така търся по-евтина раница за момче.
Благодаря предварително.    bouquet
В момента има намаление на памучни бикини в Карфур. Затрих си касовата бележка, но 6 чифта (комплект) излизаха под лев бройката. Хубав фин памук, добре ушити, няма кой знае какъв избор на  цветове, но пък има размери. Надявам се да издържат до края на лятото  Wink
Много ти благодаря, миналата година си купих от Карфура точно такива бикини, надали са различни разкошни са наистина като материя, но не смея да си купя пак защото тези които си взех ги изпрах и прабвах единия чифт оказа се, че не съм уцелила номера и сега си стоят в шкафа, няма за какво да ги позвам, няма и как да ги подаря даже като са изпрани вече...Така, че тъй като не помня и номера на тези, ще се въздържа от купуване Simple Smile
Да, дано да издържат.   bouquet

И пак да си попитам за раници по-евтини да знае някой, за момче?

# 211
Ние отидохме снощи в Лексито, ама чорапи не ни дадоха  Close Ама ние си бяхме купили от щанда бамбукови и може и за това да са спестили или вече са били свършили Grinning Щеше да сме много вървежни иначе с надписи лекси по чорапките... Как ме е яд  Joy
Иначе отидохме към 6 и нещо и верно, че имаше хора, но всички каси работеха. Първо си мислехме само да се ориентираме, къде какво има, но след като обиколихме 1/2 магазин и видяхме, че няма вече опашки на касите, почнахме отначало, но този път пазарувайки Simple Smile Разширили са зеленчуците и плодовете, млечния и диетичния щанд. Поразместили са редовете и мисля, че разстоянията между тях са малко по-широки. Добре е заредено. Само био кисело мляко нямаше.. Някои неща още са без цени и на касата не излизат. Карти за отстъпка не бяха получили. Имат си и някакви тяхна марки буркани и консерви. Промоции нямаше интересни - някакво мляко 1+1, май и сладолед така и едно момиче предлагаше някакво зрънчо 1+1.

Вестниците и дисковете са си на същото място Peace

Някой питаше скоро за шампоан с Хинин на Прополис - имаше в Лекси Peace

# 212
Споделете къде има магазин тип Бонжур,където има разнообразие от марки декоративна козметика...и  въобще Бонжура окончателно ли няма да го има?

Бонжур има на Сточна гара, зад спирката , от страната на Университета /нали има малка градинка и един магазин за бельо/. Малко сенчесто е и не е много видим магазина.
Иначе подобен тип декоративна козметика на "свободен достъп" се сещам, че има в DM.
Вече отворен ли е магазина? Преди около 2 седмици минах оттам и все още беше празно помещението, само имаше табела на Бонжур....

Съжалявам, че съм ви подвела!
Явно още не е готов магазина.
За Ревлон нагоре се писа, че има срещу Евро хотела, на бул.България в магазин "Мила".

# 213
  • Пловдив
Ревлон има и в магазини Ивис, ако не се лъжа...Simple Smile

# 214
  • Пловдив
Къде в Пловдив мога да намеря очила  Поларойд- детски или някакви хубави  очила със голяма защита, че на малката и сълзят очите от слънцето.

# 215
Аз пак за моята скулптора Звънях няколко поредни дни в АМТИИ,но там на никои телефон не вдигат.Имате ли инфо защо? Ако някои знае други места където може да се запише такъв курс моля да пише!

# 216
  • Майничка
Къде в Пловдив мога да намеря очила  Поларойд- детски или някакви хубави  очила със голяма защита, че на малката и сълзят очите от слънцето.

В ДМ има детски очила със защита, ок.10лв.
На ъгъла на "ЦанкоДюстабанов" и "Крали Марко", в един гръцки магазин за кожени изделия, шапки и очила има разпродажба на детски модели по 2лв., имат лепенка за защита уж, но не съм ги проверявала в оптика, а и моделите са с рамка само отгоре, не около целите стъкла.

# 217
  • Пловдив
Sparkling-хващаш се и отиваш направо в Учебен отдел в АМТИИ,влизаш в сградата и се качваш на втория етаж в дъното е стаята.Успех Peace

# 218
  • Пловдив

магазини на Полароид- в Гранда на 1и етаж, на Отец Паисий и доколкото знам във Форум Тракия.

# 219
  • Пловдив
Да знаете къде/в коя аптека има зареждане с повече масла-етерични,био и т.н?

Най голям избор досега съм намирала в  билковата аптека на Тунела

# 220
  • София / Пловдив
Очила Полароид, намалени модели, има в една от оптиките на "Отец Паисий", но не знам дали има детски.

# 221
  • Пловдив
Да знаете къде/в коя аптека има зареждане с повече масла-етерични,био и т.н?

В Карфур.

# 222
Момичета, имате ли представа дали Близоо са единственият доставчик на цифрова и нет в кв.Прослав?

# 223
Много благодаря за помощта, успях да си намеря бикини по 1 лв. в Къшияка голямо обикаляне из града беше, но ще разбра дали си е струвало след 1 месец поне.

И пак да си попитам за раници по-евтини да знае някой, за момче? Много ще съм благодарна, ако някой ми пише защото иначе голямо обикаляне пада и то пеш.  bouquet

# 224
  • Пловдив
Знам, че не е за тук въпроса ми, но все пак реших да попитам  Embarassed Някой има ли отзиви за д-р Краева-педиатър в ДКЦ Лайпциг?

Общи условия

Активация на акаунт