Къде в Пловдив???-22

• 56 925
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
  • гр. Пловдив
Къде мога да намеря пюрета на Semper?
Преди ги купувах от Baby Land, но вече не ги зареждат, че били скъпи.

# 226
Вис Виталис

# 227
Много благодаря за помощта, успях да си намеря бикини по 1 лв. в Къшияка голямо обикаляне из града беше, но ще разбра дали си е струвало след 1 месец поне.

И пак да си попитам за раници по-евтини да знае някой, за момче? Много ще съм благодарна, ако някой ми пише защото иначе голямо обикаляне пада и то пеш.  bouquet
ЗА хубави детски раници провери в "Квалитетно за деца" на Главната. Там са на половин цена, и са качествени! Peace

Момичета, в магазина на Лормар, под "Дома за красота " има намаление / 10 лв/ на комплекти бельо на Лормар, Белисима и др.
 Не от всички модели вече има номера, но ако наминем още няколко пъти с приятелки - съвсем няма да останат! Peace   

# 228
 Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 09:14 от Ерин Брокович

# 229
Благодаря за предложението, но си мисля, че ако пак предлагаш "Тон Бонбон", не се хаби -  моите деца ги наглеждат 16 - 18 годишни какички и като гледам колко бързо им свършват презарвативите, явно добре се грижат за тях!
В магазина на "Лормар" не са получавали нови модели бански, просто са попълнили модели и номерация от склада им!

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 01:18 от meri 68

# 230
 Simple Smile

# 231
Не мисля, че за тях ще представлява някакъв интерес Q-zar, при наличието в  на H-BOH, който им предоставя всякакви виртуални забавления. 
Еееееееееееееееее, "Къде в Пловдив" я превърна в частна рекламна тема! Сега и Стара Загора! Naughty

# 232
 Simple Smile

# 233
Ох, стига де...става наистина досадно! На мен даже линк не ми дават дават да публикувам-от английски сайт...

# 234
Доообре, трия си ги мненията.
Щом толкова ви дразня.

нещо май не сме на една вълна
между другото - ако някога мога да ви подкрепя за нещо, ще го направя, независимо че е абсолютно вярна приказката за българите и казана

винаги съм разпространявала и ще разпространявам брошури, на който ме е помолил  и с каквото мога ще помогна на бизнеса на всеки. може би в това идва разликата, а не е в линка за един английски сайт...

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 09:19 от Ерин Брокович

# 235
Пюрета на Семпер, обилно зареждане, има в Штъркел. Имало и в онова складче на Карловска, в близост до бул. Марица, но там не съм ходила лично.

# 236
  • Пловдив
Някъде из Пловдив да сте виждали това или това ?

# 237
В Мадъркеър има подобно и в магазин Касида една марка с много странно име/сега го забравих/ има подобно. Винаги са ми се виждали страшно непрактични и все се чудех кой ли би си купил точно това. Ти за къпане на малко бебе ли има имаш предвид? /да ти е жива и здрава, тъкмо да ти я честитя!/

# 238
Доообре, трия си ги мненията.
Щом толкова ви дразня.

нещо май не сме на една вълна
между другото - ако някога мога да ви подкрепя за нещо, ще го направя, независимо че е абсолютно вярна приказката за българите и казана

винаги съм разпространявала и ще разпространявам брошури, на който ме е помолил  и с каквото мога ще помогна на бизнеса на всеки. може би в това идва разликата, а не е в линка за един английски сайт...

Всеки в този форум /според мен/ би подкрепил и подкрепя бизнеса ти, но ти не разбираш от дума и като ти каже някой, че не го интересува предложението в момента не спираш-да кажем, че агресивността точно на това място идва малко в повече и дразни.

# 239
ами извинявам се, толкова исках да се похваля за новото нещо, толкова време го готвя и правя, обиколих половин европа докато се усъвършенствам /но се учехме наистина от професионалисти, а не като ганьовците влизат щракат, гледат и си мислят, че разбраха бизнеса/, наистина е уникално и като ми каже някой, който дори не знае за какво става въпрос, мен кола не ми трябва щото си имам скейтбордче, извинявай, ама смешно е... не друго.
така или иначе на мен основния таргет там са ми тинейджърите и младите хора, така че не ми е била точно идеята за такава реклама в на пазар в бг мама.

Общи условия

Активация на акаунт