Къде в Пловдив???-22

• 56 942
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
В Мадъркеър има подобно и в магазин Касида една марка с много странно име/сега го забравих/ има подобно. Винаги са ми се виждали страшно непрактични и все се чудех кой ли би си купил точно това. Ти за къпане на малко бебе ли има имаш предвид? /да ти е жива и здрава, тъкмо да ти я честитя!/
В сайта на Касида открих само това http://kasida.bg/vana-za-kypane-i-sqdane-opla-87-2458.html  но не е точно търсеното. В сайта на Мадъркеър го открих Simple Smile А в Плд имат ли магазин сега?
Иначе предполагам, че ще ни е удобно. Сега импровизирам с голяма купа  Mr. Green но скоро ще ни е малка  Mr. Green Няма да показвам снимки  Mr. Green Blush

# 241
Момичета,да знаете къде може да се намери цветна тънка тел?За декорация ми трябва.

# 242
  • София
В Мадъркеър има подобно и в магазин Касида една марка с много странно име/сега го забравих/ има подобно. Винаги са ми се виждали страшно непрактични и все се чудех кой ли би си купил точно това. Ти за къпане на малко бебе ли има имаш предвид? /да ти е жива и здрава, тъкмо да ти я честитя!/
В сайта на Касида открих само това http://kasida.bg/vana-za-kypane-i-sqdane-opla-87-2458.html  но не е точно търсеното. В сайта на Мадъркеър го открих Simple Smile А в Плд имат ли магазин сега?
Иначе предполагам, че ще ни е удобно. Сега импровизирам с голяма купа  Mr. Green но скоро ще ни е малка  Mr. Green Няма да показвам снимки  Mr. Green Blush
Mothercare има в Мол Пловдив на първия етаж.

# 243
  • Пловдив
 Hug Благодаря!
Ако се сетите и други места, които да проверя...  Peace

# 244
Бенита, това на ОК бейби го продават Макском (имат магазин на завода и на Брезовско шосе в новия търговски център) То обаче е за по-големи деца, които сядат, защото вътре е излято като столче. Имам няколко познати, които са много доволни и определено е добър избор, няма да съжаляваш, но за след няколко месеца  Peace
Ако каката е по-дребна, може да стане за нея Wink

# 245
Бенита, виж тук :
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=383450969782&set=a.38 … ype=1&theater
Доставката им над 50 лв е безплатна, по спомени от мои поръчки. Дано ти свърши работа. Simple Smile

# 246
Момичета,да знаете къде може да се намери цветна тънка тел?За декорация ми трябва.

В Бижуленд  проверявала ли си? По спомени мисля, че имаше на втория етаж, но може и да се бъркам.

# 247

В Бижуленд  проверявала ли си? По спомени мисля, че имаше на втория етаж, но може и да се бъркам.
Мерси,ще проверя.Нямам спомен дали съм виждала там.

# 248
  • Майничка

Може би в магазинчето с/у "Верди" до градината (пада се точно на ъгъла на "Гладстон", със стълбички).

# 249
Здравейте,
А да знаете откъде мога да купя ефикасен препарат против листни въшки?

# 250
Здравейте,

Най-ефикасното засега е веро, разредено с вода. Пръскаш с пулверизатор, колкото пъти на ден се сетиш. Изтребва ги до крак.  Laughing

# 251
Пробвала съм, не се получава   Sad

# 252
Здравейте,

Аз предполагам в агроаптека, но не знам дали не са прекалено големи опаковките и колко са ефикасни.

# 253
Пробвала съм, не се получава   Sad

Мм, странно. При мен пък е по-ефикасно от купените препарати.
А сапун/плочка/ и вода пробвала ли си?

# 254
Освен в агроаптеките,препарати против листни въшки има и в Баумакс,Бриколаж,Практикер,където са цветята и препаратите за тях -взимала съм съм в шише с пулверизатор, доста ефективен беше , не му помня името, обаче.
От агроаптека съм купувала в малко пакетче,прахообразен,който трябваше да се разтваря във вода в определено съотношение,много време карах с него, ама е досадно забъркването ,защото по-трудно се дозира в дом.условия,а и пак изисква шише с пулверизатор,за да се напръскат хубаво листата.

Общи условия

Активация на акаунт