Къде в Пловдив???-22

• 56 872
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
ако не ти отговорятс мейл-входирай си молбата в деловодството им  Peace
и задължително адрес за обратна връзка Simple Smile

Ще изчакам няколко дена, да видя дали ще отговорят и ако не, ще входирам молба, то и без това е до нас  Peace

# 181
Споделете къде има магазин тип Бонжур,където има разнообразие от марки декоративна козметика...и  въобще Бонжура окончателно ли няма да го има?

# 182
Да попитам от къде мога да купя на диск Мисия Лондон в райно на Кичука, Метро, Поликлинката в Тракия. Евентуално района на главната, макар че мразя там да обикалям.
Има го за онлайн гледане
http://www.youtube.com/watch?v=5RCcHraR7Ek
добро качество
Поръчали са ми диск, не искат свален.

Диск на Мисия Лондон видях в неделя в Метро в Тракия.

Някой знае ли откъде мога да купя тави като тези, които въврвят в комплект с печките 'Gorenje'?

# 183
Споделете къде има магазин тип Бонжур,където има разнообразие от марки декоративна козметика...и  въобще Бонжура окончателно ли няма да го има?

Бонжур има на Сточна гара, зад спирката , от страната на Университета /нали има малка градинка и един магазин за бельо/. Малко сенчесто е и не е много видим магазина.
Иначе подобен тип декоративна козметика на "свободен достъп" се сещам, че има в DM.

# 184
  • Пловдив Белащица
Да попитам от къде мога да купя на диск Мисия Лондон в райно на Кичука, Метро, Поликлинката в Тракия. Евентуално района на главната, макар че мразя там да обикалям.
Има го за онлайн гледане
http://www.youtube.com/watch?v=5RCcHraR7Ek
добро качество
Поръчали са ми диск, не искат свален.

Диск на Мисия Лондон видях в неделя в Метро в Тракия.

Някой знае ли откъде мога да купя тави като тези, които въврвят в комплект с печките 'Gorenje'?
Благодаря, утре пак  ще се ходи на там. Аз днес в Техномаркет и Карфур проверих, както и ТМаркет в Тракия и до р-т Стадиона, но в МЕТРО не можах да се сетя да има филми. Къде са те, там при телефоните ли?

# 185

Бонжур има на Сточна гара, зад спирката , от страната на Университета /нали има малка градинка и един магазин за бельо/. Малко сенчесто е и не е много видим магазина.
Иначе подобен тип декоративна козметика на "свободен достъп" се сещам, че има в DM.

Благодаря!Страхотно,че има все още Бонжур! А в ДМ няма достатъчно от по-качествените марки-например Ревлон

# 186
Някой знае ли къде продават бикини под 2 лв.?
Също така търся по-евтина раница за момче.
Благодаря предварително.    bouquet

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 22:01 от kori_1

# 187
  • Пловдив Белащица
Бикини под два лева съм си купувала няколко пъти в магазините от рода за 1 лв. Например Евроленда. Само че са почти еднодневки, с няколко пранета заприличват на парцал. Поне аз съм попадала на такива и се отказах да купувам от там. Макар че съм попадала на доста добри модели, направо в друг магазин мога да се изръся поне 5-6 лв за тях ако не знам.

# 188
  • Пловдив
Някой знае ли къде продават бикини под 2 лв.?
Също така търся по-евтина раница за момче.
Благодаря предварително.    bouquet
В момента има намаление на памучни бикини в Карфур. Затрих си касовата бележка, но 6 чифта (комплект) излизаха под лев бройката. Хубав фин памук, добре ушити, няма кой знае какъв избор на  цветове, но пък има размери. Надявам се да издържат до края на лятото  Wink

# 189

Вече отворен ли е магазина? Преди около 2 седмици минах оттам и все още беше празно помещението, само имаше табела на Бонжур....

# 190
Детски гумени сандалки само от бразилските ли има в града? Където съм погледнала, само това се предлага.  Rolling Eyes Нещо друго да сте срещали, на приемлива цена... с номерца 26-27, за девойки  Blush

Бени, бразилските Ипанема ли имаш в предвид?

Аз взех на моя маймун гумени, от тези тип...градиснките, страшно са му удобни, точно вашия номер. Взех ги от борсата за обувки на първото колело, след като влезеш в Тракия от Мебелна къща.Бяха и на чудна цена:)

# 191
Бени, още нещо. Ако решиш да вземаш класически сандали с каишки, но гумени, имай в предвид, че много често крака на детето се приплъзва напред и отпред се впиват много гадно. поне с моите момчета е така, така че тези тип сабо/градински са много удобни.

# 192
Извинявам се, че пак пиша но се сетих какво още исках да попитам дали знаете къде продават корсети за стягане на талия, нещо такова: http://www.microlife-bg.com/images/shop/286a6e9d9d53d8445fbb078c5871e4f1.png Много ще съм благодарна, ако някой знае от къде може да се вземе и пише. Приятен и успешен ден.  bouquet

В  Бг никъде няма хубави, има колани за стягане няколко вида, но са много плътни и никак не са подходящи за лятото. Аз си поръчах от Англия 2 бр., единия си седи опакован чисто нов, много тънки и готини за този сезон. А и цената е супер, ако те интересува пиши на лични. http://cgi.ebay.com/SLIMMING-TUMMY-TRIMMER-INVISIBLE-BELT-UNISEX … sh=item3cb0565c9b

# 193
  • Пловдив
Еееее, ти пък  Wink Има си, ама са на цени над 50 лв., което си е доста пресилено.

kori_1, може да провериш в Центъра, между Джамията и Халите в уличката, където има два магазина за бельо и чорапогащници. Имаше номерация, размери, цветове, италиански, определено фини и хубави на цени около 24 лв.

# 194
  • Пловдив
MiaMIa , мерси. Аз и от тези тип сабо имам да взимам за ДГ. Вече не съм в Тракия, но не пречи да пална колата да разгледам и там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт