Къде в Пловдив???-22

• 56 874
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
======
Да със закрити пръстчета са, с дупки от горе, отзад подметката е повдигната на петичката, а на самата лепка има ластиче, за по-пухкаво краче. На тях си пише Мат стар ( незнам тези в Кауфланд какви са били, дето са се скъсали). Цветовете са преливащи. Тази година освен в розово има и в небесно синьо , в лилаво... Моето дете е доста буйно и не пази обувките, но тези цяло лято не мръднаха. Надявам се и тази година да е така, но пък за 5 лв  си струва и всеки месец да купувам.  Peace

Същите са, да. Ходих снощи, но за съжаление нашият номер (25-26) се е изчерпал  Sad И мойта щерка цялото минало лято изкара с тях, супер удобни-други не искаше да слага, за съжаление станаха малки. Ако някой някъде срещне нашия номер (без значение цвета) моля да сигнализира своевременно  Grinning

А къде ги търси?В м-на на Мат стар в Кауфланд ли?А като за момчета има ли нещо подходящо...

# 166
  • София / Пловдив
До кой номер са розовите сандалки на Мат стар? 33-34 дали има?

# 167
  • Пловдив
tandonova79, там бях. Имаше и за момчета поне 2-3 модела гумени, но не ги загледах подробно.

bim_bam, тези, които аз търся са до 27-28 (обаче отговаря на 29-30 според мен). После почва "голямата" номерация и са по-различен модел - от същата гума, но нещо като балеринка и отгоре с ластик, също са симпатични и "елегантни" като за гумени  Laughing Имаше 31-32, 33-34, но трябва да се мери, защото може и те да са уголемени.

# 168
  • София / Пловдив
jul, мерси!

# 169
# 170
  • Пловдив Белащица
Да попитам от къде мога да купя на диск Мисия Лондон в райно на Кичука, Метро, Поликлинката в Тракия. Евентуално района на главната, макар че мразя там да обикалям.
Има го за онлайн гледане
http://www.youtube.com/watch?v=5RCcHraR7Ek
добро качество
Поръчали са ми диск, не искат свален.

# 171
То аз и не знам как се сваля от ютуб ( моля,ако някой знае да ми сподели на ЛС).Но вчера го гледах онлайн-бива качеството.За такива като мен,дето не ходят на кино  Mr. Green

# 172
свалих го от тук-регистрацията става за нула време-
http://powershare-bg.com/details.php?id=4855

# 173
  • Пловдив
Да знаете къде/в коя аптека има зареждане с повече масла-етерични,био и т.н?

# 174
  • Пловдив
То аз и не знам как се сваля от ютуб ( моля,ако някой знае да ми сподели на ЛС).Но вчера го гледах онлайн-бива качеството.За такива като мен,дето не ходят на кино  Mr. Green
http://www.kaldata.com/modules.php?modid=1&action=show&id=1616

# 175
  • Пловдив
Някой беше питал за пареота-такива днес видях в магазинчето за бельо,което се намира до ДЗИ,пресечка на малката Главна,а може да се мине и през Опълченска.Има от памук,шифон,а може би и други Peace

# 176
  • Пловдив
Момичета, на кой  трябва да пиша, искам да се оплача, че в парка горе на Альошата не са почистени кошчетата за боклук и преливат ..

# 177
аз бих писала на район Централен-до Енергото.ако не е за тях,ще го пренасочат,предполагам Peace

# 178
  • Пловдив
аз бих писала на район Централен-до Енергото.ако не е за тях,ще го пренасочат,предполагам Peace

Писах им, мерси   bouquet

# 179
ако не ти отговорятс мейл-входирай си молбата в деловодството им  Peace
и задължително адрес за обратна връзка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт