Къде в Пловдив???-22

• 56 782
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Имаше такъв и пред стадион Ботев, но него със сигурност го няма от години. Откакто разширяваха булеварда. А не знам къде го преместиха.
Е как,там е само че с/у входа на стадиона-Златна топка! Peace
Под кооперацията, зад спирката? Където има също фото, цветя имаше по едно време...

# 586
  • Пловдив
Дааа,точно там до спирката! Wink

# 587
тандонова79, благодарско!
А някъде другаде в града? Онзи в подлеза на Гарата дали го има още?

# 588
  • Тайна, майна
Не, че някой е питал, ама да кажа: ликвидират магазин КЕФ (затварят го другия месец), който се намира в Мега Марина на Филипово. "Парцалките" са на цени до 5 лв. - рокли, полички, туники, панталони, якенца....Има интересни неща. Ако някой проявява интерес.....
Днес си купих това за 5 лв. Има си и подплата

# 589
Благодаря ви сърдечно за информацията за Пловдимед!
Попитах педиатъра ни, но не беше запознат. Трябваше ми като алтернатива за почивните дни и извънработно време.
  bouquet

# 590
  • Пловдив
А какво ще кажете за детското  в ДКЦ Лайпциг? Казах ми, че там имало спешно , дори имали детска линейка  newsm78 Някой има ли телефони?

# 591
  • Пловдив
Включвам се, за да кажа на посещаващите Акваленда, че има всеки ден занимания по плуване от 10 до 11ч срещу 4лв в големият басейн Peace

# 592
  • Германия
Аз се записвам да ви следя!

# 593
Щом има масово недоволни от Солис, моля за предложения за друга фирма Simple Smile
Явно нещата са се променили за 5 години, не към добро, уви.

# 594
  • Пловдив
Пловдимед е специализирана денонощна детска поликлиника.
Предлага договорно обслужване за деца от 0 до 18 години. В пакета са включени: Безплатни прегледи, изследвания и рентгенография за прецизиране на диагнозата , детска консултация, домашни посещения за новородени до навършване на 1 месец. Абонаментната такса е 35 лв.
Промоция за 1 юни при сключване на договор плащане две месечни такси и ползвате услугите на денонощна детска поликлиника "Пловдимед" третият месец -безплатно.
Ако не желаете да сключите абонаментен договор МЦ"Пловдимед"извършва и свободни прегледи - денонощно.
Доцент Шмилев- дава безплатни консултации за деца от 0 до 18 години всеки вторник от 14 до 16 часа. За преглед можете да се запишете на безплатният ни телефон 080015060 Дано не го сметнат за СПАМ!Не съм ползвала услугите им,просто са ми приятели във Фейса!

Един глас и от мен за Пловдивмед - отскоро сме им абонати, но сме много доволни!  Peace

# 595
  • Пловдив
Някой знае ли къде мога да намеря магнитни карти (като тези в хотелите, за отваряне на врати)

# 596
  • Пловдив
Къде в Пловдив има магазин за футболни фенове? Да се продават разни дрехи, топки, шапки примерно с лого на известен футболен клуб или с името на футболист?
Имаше един такъв магазин  в подлеза на Гарата, но не съм минавала оттам сигурно от 2 години и не знам дали го има още.
Имаше такъв и пред стадион Ботев, но него със сигурност го няма от години. Откакто разширяваха булеварда. А не знам къде го преместиха.

Магазина за сувенири на Маркет Центъра на ул.Кап. Райчо...................

# 597
  • Майничка
Някой знае ли къде мога да намеря магнитни карти (като тези в хотелите, за отваряне на врати)

Зная, че Comitex предлагат, но не съм сигурна дали имат офис в П-в. Питай на телефоните от сайта им.

# 598

с какво записано на полето?
дизайн?
правят се по поръчка, чукни в нета и ще ти излезнат поне 10 фирми за изработване на карти
ако не ти се занимава, всяка агенция рекламна ще ти свърши работа с подходящия процент отгоре

# 599
  • Пловдив
Щом има масово недоволни от Солис, моля за предложения за друга фирма Simple Smile
Явно нещата са се променили за 5 години, не към добро, уви.

теолинопласт

Общи условия

Активация на акаунт