Къде в Пловдив???-22

• 56 798
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
може и да не е за тази тема,ама да си питам Simple Smile някой да знае басейн около или в  Пловдив ,но да е спокойно и да няма лудница..Благодаря ви. Hug

# 571
  • Пловдив
басейн Нептун в Кючука

# 572
Извинявам се, че не е по темата. Но в старите теми коментирахте новата педиатрия в Транспорта болница. Имат спешен кабинет. Но моля, който е ползвал услугите им - платено ли е или се поема от касата?

# 573
  • Пловдив
За спокоен басейн препоръчвам Рачич.Пътя за Войводиново,от лявата страна Peace

# 574
  • Майничка
Извинявам се, че не е по темата. Но в старите теми коментирахте новата педиатрия в Транспорта болница. Имат спешен кабинет. Но моля, който е ползвал услугите им - платено ли е или се поема от касата?

Доколкото зная - платено е, тя си е частна клиника, на принципа на "Вела", има абонамент и свободен прием.

# 575
басейн Нептун в Кючука
В тази връзка да попитам, прочетох, че в този басейн имало детски курсове по плуване. Някой има ли по-подробна информация?

# 576
  • Пловдив
Да,на Нептун има детски курсове по плуване,треньорката е Месробович.Има тренировки и сутрин и вечер,но е най-добре да се пита на място за точните часове Peace

# 577
Да,на Нептун има детски курсове по плуване,треньорката е Месробович.Има тренировки и сутрин и вечер,но е най-добре да се пита на място за точните часове Peace
Благодаря  bouquet

# 578
Пловдимед е специализирана денонощна детска поликлиника.
Предлага договорно обслужване за деца от 0 до 18 години. В пакета са включени: Безплатни прегледи, изследвания и рентгенография за прецизиране на диагнозата , детска консултация, домашни посещения за новородени до навършване на 1 месец. Абонаментната такса е 35 лв.
Промоция за 1 юни при сключване на договор плащане две месечни такси и ползвате услугите на денонощна детска поликлиника "Пловдимед" третият месец -безплатно.
Ако не желаете да сключите абонаментен договор МЦ"Пловдимед"извършва и свободни прегледи - денонощно.
Доцент Шмилев- дава безплатни консултации за деца от 0 до 18 години всеки вторник от 14 до 16 часа. За преглед можете да се запишете на безплатният ни телефон 080015060 Дано не го сметнат за СПАМ!Не съм ползвала услугите им,просто са ми приятели във Фейса!

# 579
  • Бг
Плантерс съм взимала от билковата аптека до Тунела, но това беше преди година и половина, сега не знам дали все още предлагат.
Да дам и аз мнение за "Солис"-а, мога да кажа, че също не съм от доволните. Преди две години сменяхме дограма на жилището на баба ми, и бяха объркали дограмата на едната стая, бяха разменили ляв и десен прозорец.  За щорите не знам до колко са изпълнителни, т. к. сменяхме само дограма.

# 580
  • Пловдив
Пловдимед е специализирана денонощна детска поликлиника.

къде се намира
не знаех,че я има и ми е полезно,че споделяш

още един глас против СОЛИС-отврат са.два пъти объркаха външните щори.хеле монтираха ги и около 6 м след това едната даде фира

на другите две стаи са ни на Теолино пласт-доволна съм

# 581
# 582
  • Пловдив

ооо,близко ми е и то много

# 583
Къде в Пловдив има магазин за футболни фенове? Да се продават разни дрехи, топки, шапки примерно с лого на известен футболен клуб или с името на футболист?
Имаше един такъв магазин  в подлеза на Гарата, но не съм минавала оттам сигурно от 2 години и не знам дали го има още.
Имаше такъв и пред стадион Ботев, но него със сигурност го няма от години. Откакто разширяваха булеварда. А не знам къде го преместиха.

# 584
  • Пловдив
Къде в Пловдив има магазин за футболни фенове? Да се продават разни дрехи, топки, шапки примерно с лого на известен футболен клуб или с името на футболист?
Имаше един такъв магазин  в подлеза на Гарата, но не съм минавала оттам сигурно от 2 години и не знам дали го има още.
Имаше такъв и пред стадион Ботев, но него със сигурност го няма от години. Откакто разширяваха булеварда. А не знам къде го преместиха.

Е как,там е само че с/у входа на стадиона-Златна топка! Peace

Общи условия

Активация на акаунт