Къде в Пловдив???-22

• 56 636
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Предложете ми хубав хотел за семейство с деца, чужденци.

# 721
  • Москва
Дами, къде в Пловдив мога да намеря парфюм Prada Amber ?

# 722
  • Майничка
Kori_1, имам отворен пакет гипсова шпакловка на Теразид, ако ти върши работа, отсипвам ти веднага.

# 723
  • Пловдив
Предложете ми хубав хотел за семейство с деца, чужденци.

Ами щом са с деца може Акваленда  хотела тъкмо и развлечения в аквапарка ще има. Ако искат да е по в центъра може Каменица , Империал те са с големи стаи  и реновирани. Ленинград също предлага забавления за деца -басейна.

# 724
Къде се сменя адресна регистрация в П-в - в РПУ или в общината?

# 725
  • Пловдив

В община  Peace Аз поне моята там я смених .

# 726

В община  Peace Аз поне моята там я смених .
В служба ГРАО към съответната община. Ако сменяш и лична карта - тогава  първо ГРАО в общината и после РУП.

# 727
Няма "ако".
След като си смени постоянния адрес, веднага отива в съответното районно да подава за нова ЛК, иначе подлежи на снакция.

# 728
  • Пловдив
Няма "ако".
След като си смени постоянния адрес, веднага отива в съответното районно да подава за нова ЛК, иначе подлежи на снакция.

Нищо подобно не ми казаха в РУП. Аз тъкмо си бях сменила личната карта и най-накрая се натутках да се регистрирам на новия адрес и ми казаха, че не е необходимо да сменям отново личната карта. Аз живея в собствено жилище, но хора, които често сменят квартири трябва непрекъснато да вадят нови лични карти. То затова си има постоянен и настоящ адрес.

# 729
Да, ако си правиш само настоящ адрес, няма проблем.Ако си в собствено жилище.Ако си на квартира се иска съгласие на наемодателя. Ако искаш постоянен адрес, тогава личната карта задължително се сменя.И двата адреса са към служба Грао в съответната община.Ако е за Кючука се ходи в Кючука, ако е за центъра ,в Централен и т.н

# 730
Няма "ако".
Няма такова нещо!Личната карта си остава с постоянния адрес,а за настоящия който се води временен за определен период от време се издава документ при регистрацията.И на мен ми се наложи същата процедура непосредствено след като бях сменила ЛК.

# 731
  • Пловдив
Няма такова нещо!Личната карта си остава с постоянния адрес,а за настоящия който се води временен за определен период от време се издава документ при регистрацията.И на мен ми се наложи същата процедура непосредствено след като бях сменила ЛК.

не бъркайте постоянен с настоящ
ясно е,че за настоящия издават жълта регистрация от общината и не се сменя ЛК

# 732
  • Пловдив
Здравейте,
искам да разгледам цветова гама на двойни роло щори или т.нар "Ден и нощ" на  Ролпласт, Double Solis на Солис и щори "Импресия" на Ал Мода.
Ходих в Ал мода, но там имат ограничен брой цветове, а мернах из нета и с разни шарки.
За ето такива иде реч http://almoda-bg.com/product/tekstilni-rola-impresiia/gallery

# 733
  • Пловдив
Местим се в НОВАТА ТЕМА

# 734
Аз искам само да кажа за тортите- в Пловдив няма хубави такива (които да отговарят на критерия вкусна, красива и добра цена). Трите неща са неразделни и за това ако искате вкусна и красива торта се пригответе да си платите цената и, но не и от сладкарница ширпотреба- поръчайте си най-добре торта от някоя сладкарница в София, която прави доставки до Пловдив.

да, и знаеш ли защо според мен няма - защото няма търсене, защото го няма клиентът с вкус и искане.
хората предлагат едни колкото могат, други колкото виждат, че хората са готови да платят, но общо взето навсякъде едно и също най-ниско ниво качество. на никой обаче не му пречи, така че проблем няма.

Както винаги с твърдо мнение:)Дали пък няма нещо общо с платежоспособност...не всеки човек може да отдели средно 500 лв. за детски рожден ден, като имаш и две деца и много поводи....
Както и да е, най-приятелски ти споделям, че си леко високомерна към нас клиентите:)

Общи условия

Активация на акаунт