Къде в Пловдив???-22

• 57 358
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте! Да ми препоръчате добър майстор от Пловдив, който да слага външна изолация на 6 етаж, също така майстор за улуци и обшивка.

# 271
Още един въпрос: от къде мога да купя CD с хубава българска народна музика?
А ако имате други идеи за рожден ден на мома англичанка ще съм много благодарна да споделите!:)

Благодаря!

# 272
  • Пловдив
За изолация мога да препоръчам добър майстор - алпинист. Peace Само не знам в момента как е с работата - дали има много планирани обекти занапред....  
Владо - 0878 955836

# 273
  • Москва
Още един въпрос: от къде мога да купя CD с хубава българска народна музика?
А ако имате други идеи за рожден ден на мома англичанка ще съм много благодарна да споделите!:)

Благодаря!

На главната в посока от Джумаята към пощата в ляво имаше магазинче, в което продаваха традиционни сувенири. Провери там ( мисля,че магазинчето още би трябвало да го има. на входа има знамена и разни подобни) Също провери и в книжарницата на "хермес" в ТЦ срещу МакДоналдс. От там родителите ми бяха купували разни сувенирчета
За идея- не мога да ти кажа. Аз подарих на тукашните си съквартирантки парфюмчета и сапунчета розички от Рефан. Харесаха ги момичетата.

П.С. Сетих се-красив албум-гид с места,които трябва да се посетят в България, снимки и кратка история. Със сигурност ще намериш на английски

# 274
Гласувахте ли, пловдивчанки? Wink
Преди малко се върнахме от нашата секция - до 15,30ч. - 50 души гласували. Rolling Eyes
За какво се гласува? Simple Smile

Гласуват тези, които са за Синята Коалиция, но аз не съм....затова и не съм гласувала  Wink

# 275
Препоръчайте ми фирма за направата на  "комарници" на прозорци newsm78

# 276
  • Пловдив
Препоръчайте ми фирма за направата на  "комарници" на прозорци newsm78

Нашите ги правиха преди години заедно с дограмата. Но сигурно ще направят и само комарници.
Ето тази фирма

# 277
Azazel, благодаря ти!:)

# 278
Здравейте, знаете ли къде има цветен ксерокс или принтер в района на централна гара? Благодаря предварително.   bouquet

# 279
  • Москва
Около техническия и ПУ-то има много ксерокси ( ако не ти е далеч). Иначе ( може и да греша) на централна нямаше ли Офис 1?!

# 280
Около техническия и ПУ-то има много ксерокси ( ако не ти е далеч). Иначе ( може и да греша) на централна нямаше ли Офис 1?!
Има.

# 281
  • Пловдив
Търся автотапицер в Пловдив, конкретно авто, защото те си знаят как да свалят седалките, от къде да вземат малко парче плат от резервите на самата седалка.

# 282
Моля, кажете ми къде мога да намеря по-евтини раници на Габол  newsm78

# 283
  • Пловдив
Евтини раници видях вчера във Форума в Тракия  Peace

Евтини...евтини,колко да са евтини-30 лв,а и ми казаха,че в края на месеца ще дойдат новите,от новата колекция  Peace

# 284
  • Пловдив
Моля, кажете ми къде мога да намеря по-евтини раници на Габол  newsm78

Миналата година ги купих от тук:

http://www.babybubu.com/store/index.php?route=product/category&path=91

Бях обиколила целия град и накрая ми ги донесоха в къщи.

Общи условия

Активация на акаунт