Къде в Пловдив???-22

• 57 372
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Топла-топла информация за тортите в Скалата, от събота. Поръчахме детска торта с Том и Джери, Аз не съм била, че съм със счупен пръст на крака и нямаше как да се придвижа, но майка ми заведе Виктор да си избере. Поръчали кръгла торта, тя дойде правоъгълна, но нищо. С най-обикновена картинка от тия, дето ги печатат на вафлена кора. Като вкус - абсолютно нищо особено, бели блатове, бял крем. Със същия успех можех да я поръчам и зад Военна болница, вероятно на половин цена  Peace Става въпрос за стандартна торта от каталога с детски торти на Скалата. Вероятно все пак има възможност да се избере конкретен пълнеж според асортимента им, но не са предложили такъв вариант на майка ми, макар че е попитала. Та така. Те децата не че много се впечатлиха от тортата, все тая им беше, но все пак.
Иначе звънях по телефона да попитам и в италианската сладкарница Dolce Mela правят ли детски торти - при тях си избираш торта от асортимента им и ти я украсяват по твоя идея, нямат готов каталог. Ако поръчвах аз, тях щях да избера, защото им харесвам тортите, но нищо, другия път Simple Smile

# 301
  • Пловдив
Някъде из Пловдив да сте виждали това или това ?
Sad В Мадъркеър нямало. А ми се искаше да го видя наживо... Все пак си е една кофа за около 50 лв  Mr. Green
В Касида мисля да ходя тези дни и там ще питам...
Търся и сенник с УВ защита,  Rolling Eyes такъв  или друг...

# 302
Топла-топла информация за тортите в Скалата, от събота. Поръчахме детска торта с Том и Джери, Аз не съм била, че съм със счупен пръст на крака и нямаше как да се придвижа, но майка ми заведе Виктор да си избере. Поръчали кръгла торта, тя дойде правоъгълна, но нищо. С най-обикновена картинка от тия, дето ги печатат на вафлена кора. Като вкус - абсолютно нищо особено, бели блатове, бял крем. Със същия успех можех да я поръчам и зад Военна болница, вероятно на половин цена  Peace Става въпрос за стандартна торта от каталога с детски торти на Скалата. Вероятно все пак има възможност да се избере конкретен пълнеж според асортимента им, но не са предложили такъв вариант на майка ми, макар че е попитала. Та така. Те децата не че много се впечатлиха от тортата, все тая им беше, но все пак.

И ние в Събота ядохме торта Том и Джери от Скалата на един детски рожден ден. Същата каквато я описваш. Ами, блатовете бяха сухички..

# 303
Благодаря, момичета.
Аз ядох "нормална" торта - не беше детска, а от тези за възрастни. Супер прясна и супер вкусна, просто уникална. И се замислям за нея, защото при нас РД няма да е детски - децата ще бъдат само моето и братовчедка му, другите сме дърти Laughing Моето сигурно няма и да опита, другото и то...
Та, така.
Благодаря ви много за споделените впечатления, имам време да помисля така или иначе.  Hug

Вера - миналата година за първия РД на детето поръчахме Спондж Боб - детска. беше вкусна и изключително красива, но - има и далеч по-вкусни торти, както казваш Laughing Hug

# 304
  • Пловдив
.:.Stef.:.,коя торта толкова ти е харесала?Аз още не мога да попадна на тяхна торта,която да ми хареса.Но не съм опитала всичките-надежда има още  Laughing

# 305
Не помня името...Беше предимно с крем - нещо като брюле, или домашен, не съм сигурна...горе о долу тънък блат, и в средата мнооого крем. Беше една от първите в менюто им, друго не помня Simple Smile

# 306
  • Пловдив
Не помня името...Беше предимно с крем - нещо като брюле, или домашен, не съм сигурна...горе о долу тънък блат, и в средата мнооого крем. Беше една от първите в менюто им, друго не помня Simple Smile

С няколко вида крем и еклери?Simple Smile

# 307
Здравейте!
Може ли да ми кажете къде в Пловдив да търся шалте за спалня?  Rolling Eyes По-известни магазини, или пък ателиета, където шият добре?
Благодаря ви   bouquet

# 308

Май да, имаше нещо еклерово Embarassed

# 309
  • Пловдив

Май да, имаше нещо еклерово Embarassed
Преди беше страхотна Heart Eyes, последния път обаче останах доста разочарована...

# 310
Ами, преди 2 седмици ходихме там, явно сме изкарали късмет да е хубава тортата Rolling Eyes
Извинете, че ви занимавам с моите скалисти торти, обсебих последната страница Embarassed

# 311
Здравейте!
Може ли да ми кажете къде в Пловдив да търся шалте за спалня?  Rolling Eyes По-известни магазини, или пък ателиета, където шият добре?
Благодаря ви   bouquet
Нашето го взехме от Бриколаж. За спалня 180/200 , 50 жълтици. Peace

# 312
  • Пловдив
Сори за включването, но аз съм от недоволните от скалата. Точно те ме мотивираха да започна да правя аз торти.
За първият РД на Любомир поръчах това:
А получих това:

На място ми казаха, че ще е същата като вид, а за вкуса няма да коментирам... макар, че исках нещо по-специално и с течен шоколад в крема.

В града определено има и други места където да се поръчат вкусни торти.

# 313
Здравейте!
Може ли да ми кажете къде в Пловдив да търся шалте за спалня?  Rolling Eyes По-известни магазини, или пък ателиета, където шият добре?
Благодаря ви   bouquet
Нашето го взехме от Бриколаж. За спалня 180/200 , 50 жълтици. Peace

провери и в Jysk  Peace

# 314
Знаете ли къде мога да намеря широка лента от бяла  памучна дантела, която се пришива на ръба на бяла рокля.

Общи условия

Активация на акаунт