Къде в Пловдив???-22

• 56 809
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, имате ли идея дали някъде се продават протектори за голям матрак (не за детски)? Трябва ми размер поне 180/200. Става въпрос за истински протектор - който да пази матрака от напишкване.

# 361
  • Пловдив
Здравейте момичета, някаква идея от къде да си купя класическо черно сако на нормална цена и с добър вид? Както и къде се продават дрехи подходящи за офис, като една пола не е 120...

Ако харесвате дрехите на марка  Елизабет, имат намаление 50%.Не съм сигурна за  сака,аз гледах рокли излизаха около 50-60 лева.

# 362
Момичета, имате ли идея дали някъде се продават протектори за голям матрак (не за детски)? Трябва ми размер поне 180/200. Става въпрос за истински протектор - който да пази матрака от напишкване.
В санитарните магазини и аптеките може да намериш протектор за голям матрак - подпъхва се напречно и пази от колената до средата на гърба горе долу. Еднократни са, отдолу е найлон и затова не ги правят като чаршаф за целия матрак, че ще се спари човек. Ползвала съм ги детето, че спеше на голямо легло - както и да се въртеше, не ми е опишквало матрака  Peace

# 363
Ясно, благодаря ти!  bouquet
А според теб, ако купя 2 и ги сложа един до друг, с цел да покрия цялото легло - ще се получи ли?

# 364
Навсякъде Simple Smile Но, имам предвид нееднократни Simple Smile Нашият е на Магнифлекс и по спомен е купуван от Метро. Пере се в пералня. Да допълня, че покрива цялото легло и беше към 40-50лв.

# 365
Жени - сигурна ли си, че е такъв протектор, непромокаем? Не че се съмнявам в думите ти Hug, просто и аз съм гледала в Метро разни протектори, но не съм виждала непромокаем, а просто служещ за калъф на матрака. Ако наистина има такова чудо в Метро, още утре купувам!

Редактирам се - сега видях в сайта на Магнифлекс въпросните протектори, точно това ми трябва, непромокаемо е. Жени, благодаря Hug

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 20:34 от .:.Stef.:.

# 366
Здравейте момичета, някаква идея от къде да си купя класическо черно сако на нормална цена и с добър вид? Както и къде се продават дрехи подходящи за офис, като една пола не е 120...

Ако харесвате дрехите на марка  Елизабет, имат намаление 50%.Не съм сигурна за  сака,аз гледах рокли излизаха около 50-60 лева.

Чудесна идея, благодаря  bouquet

# 367
  • Майничка

В Карфур, с ластици са.

# 368
Някой случайно да е виждал машина за звуци, нещо такова: http://www.amazon.co.uk/HoMedics-SS-2000-Sound-Relaxation-Machin … 67909&sr=8-10

Служи за лесно заспиване като издава природни звуци разни.

Но не намирам из нет в България, но ако все пак някой е виждал?
Благодаря:)

# 369
  • Майничка
Такова не, ама съм попадала на оферти за дискове с природни звуци.

# 370
Пак имам питане:) Искам да правя мармалад от ягоди в пекарната за хляб, но в рецептата е записано да се ползва пектинова захар.Някаква идея какво е това и къде се продава? Благодаря:)

# 371
Момичета, искам да пробия ушичките на малката, но знам,че пробиват в дома на красотата и в мед.център кючука. В кючука има ли и други места и как са цените, знаете ли?

# 372
Пак имам питане:) Искам да правя мармалад от ягоди в пекарната за хляб, но в рецептата е записано да се ползва пектинова захар.Някаква идея какво е това и къде се продава? Благодаря:)
Бях чела ,че правенето на сладко прецаква пекарната,провери...и да черпиш после по една снимка Wink за захарта да попиташ по здравословните магазини ?!

# 373
Бях чела ,че правенето на сладко прецаква пекарната,провери...и да черпиш после по една снимка Wink за захарта да попиташ по здравословните магазини ?!
И аз мисля, че може д апрецакаш пекарната. Що не го сложиш в тава и да го мушнеш във фурната?  Wink

# 374
Момичета, искам да пробия ушичките на малката, но знам,че пробиват в дома на красотата и в мед.център кючука. В кючука има ли и други места и как са цените, знаете ли?
Аз ги пробих в едно козметично студио. Намира се на Пещерско, кръстовището с ул. Царевец, на ъгъла има аптека денонощна /ЗАПАД май се казва/. Точно над тази аптека е козметичното студио. Струваше 10 лв, пробиването с медицинските обици. Почти навсякъде правят.

Общи условия

Активация на акаунт