Къде в Пловдив???-22

• 56 807
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, искам да пробия ушичките на малката, но знам,че пробиват в дома на красотата и в мед.център кючука. В кючука има ли и други места и как са цените, знаете ли?
Аз ги пробих в едно козметично студио. Намира се на Пещерско, кръстовището с ул. Царевец, на ъгъла има аптека денонощна /ЗАПАД май се казва/. Точно над тази аптека е козметичното студио. Струваше 10 лв, пробиването с медицинските обици. Почти навсякъде правят.

И на дъщеря ми там и пробихме ушите /беше преди 4г./,но останах много доволна   Peace  Peace

# 376
  • Пловдив
Аз на моите дъщери им пробих ушите в един слаон,който се намира в Кичука на Ул.Георги Кирков,близо до Ком.възел,ако се интересува някой на лични Peace

А за пектинова захар може да се провери в Диетичния магазин на Опълченска,ама и моят съвет е да не рискуваш с хлебопекарната Peace

Някой беше питал за хубави шалтета за спалня-такива има в магазина,който се намира на Опълченска,близо до гостилница Ася,на ъгъла.

# 377
  • Пловдив
Пак имам питане:) Искам да правя мармалад от ягоди в пекарната за хляб, но в рецептата е записано да се ползва пектинова захар.Някаква идея какво е това и къде се продава? Благодаря:)
Бях чела ,че правенето на сладко прецаква пекарната,провери...и да черпиш после по една снимка Wink за захарта да попиташ по здравословните магазини ?!

За пектинова захар не знам, аз слагам кафява и ползвам хлебипечката.............. Нищо и няма, има програма точно за сладка. Ползвам я вече 3-4 години и съм правила с боровинки, ягоди, малини и всякакви горски плдове

# 378
  • гр.Пловдив
Мацки спешна помощ - бои за рисуване върху лице - къде има, направо да ида и да взема, че не мис е обикаля насляпо -  приемам оферти за Пловдив и Асеновград

# 379
  • Пловдив
Момичета, въпрос относно безкасовото плащане (чрез банков превод) на глоба за неправилно паркиране към Община Пловдив- къде мога да намеря какви данни трябва да съдържа бланката. Имам IBANа , но се чудя в основание за плащане какво трябва да се напише, че да знаят, че се отнася за моята глоба. Нямам писмото което са ми пратили и затова питам.

# 380
  • Пловдив
Мацки спешна помощ - бои за рисуване върху лице - къде има, направо да ида и да взема, че не мис е обикаля насляпо -  приемам оферти за Пловдив и Асеновград
В книжарница Дали съм виждала, но дали има сега на 100% не знам. Но по принцип в художническите магазини би трябвало да намериш. Има и един на Гладстон.

# 381
Пак имам питане:) Искам да правя мармалад от ягоди в пекарната за хляб, но в рецептата е записано да се ползва пектинова захар.Някаква идея какво е това и къде се продава? Благодаря:)

В магазините за здравословни храни.   Правила съм сладко в машината за хляб, но на мен не ми се получи добре. От въртенето на перката плодовете стават на каша, а сгъстяването не беше достатъчно. Боровинките стават на парцали.

# 382
  • Пловдив
Момичета, въпрос относно безкасовото плащане (чрез банков превод) на глоба за неправилно паркиране към Община Пловдив- къде мога да намеря какви данни трябва да съдържа бланката. Имам IBANа , но се чудя в основание за плащане какво трябва да се напише, че да знаят, че се отнася за моята глоба. Нямам писмото което са ми пратили и затова питам.

Ако е съставен по рег.номер на колата,тогава трябва да впишеш поне 3-те имена и Егн-то на който се води колата...

# 383
  • Пловдив

Ако е съставен по рег.номер на колата,тогава трябва да впишеш поне 3-те имена и Егн-то на който се води колата...

tandonova79, благодаря!

# 384
Търся това плажно мляко, преди го купувах от Сани, но сега естествено няма. Ако някой го е виждал, моля да сподели.   bouquet

# 385
  • Пловдив
Търся това плажно мляко, преди го купувах от Сани, но сега естествено няма. Ако някой го е виждал, моля да сподели.   bouquet

Cabana Sun доколкото си спомням има в Метро.

# 386
Потвърждавам и аз Simple Smile

# 387

от днес в Метро има промоция на плажни млека и това го имаше в каталога  Peace

# 388
Благодаря ви, точно там не пазарувам, но май ще се наложи.
  bouquet

# 389
  • В царството на мечтите
искам да попитам за кожен лекар за бебе на 9 месеца

Общи условия

Активация на акаунт