Къде в Пловдив???-22

• 57 665
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
Момичета,насочете ме от къде да купя обръч за въртене,че моята дъщеря ме подлуди вече с този обръч   ooooh!  ooooh!
Днес видях в Хипото,но имаха само шарени на цена 10 лева,които ми се сториха доста тънки и едни такива меки /в сравнение с тези,които са в детската градина на дъщеря ми/   Rolling Eyes  Rolling Eyes

# 391
Момичета, искам да пробия ушичките на малката, но знам,че пробиват в дома на красотата и в мед.център кючука. В кючука има ли и други места и как са цените, знаете ли?
Преди 2 седмици пробихме ушичките на дребосъчка в Медикус Алфа.Цена 20 лв. Peace

# 392
  • В царството на мечтите
ние пробихме ушите в Тракия в 100 блок при лекар и цената беше 9 лв. с обичките

# 393
  • Майничка
Момичета,насочете ме от къде да купя обръч за въртене,че моята дъщеря ме подлуди вече с този обръч   ooooh!  ooooh!
Днес видях в Хипото,но имаха само шарени на цена 10 лева,които ми се сториха доста тънки и едни такива меки /в сравнение с тези,които са в детската градина на дъщеря ми/   Rolling Eyes  Rolling Eyes

Почти във всички квартални магазинчета за играчки, в магазина на "Гладстон", преди кръстовището на Дома на техниката, има различни диаметри. По-малките са към 70см, по-големите - към 80см и като че ли са по-твърди (ама пак се огъват).

# 394
Къде могат да ми направят дупка на колан? Питах днес в един магазин на Арт93 (може и да не им беше така името Simple Smile) и ми казаха, че само на техни колани правили.

Кажете какво трябва и какво се плаща за записване в градската библиотека? По колко време мога да задържам книга или колко пъти имам право да презаписвам? И най-вече ме интересува, дали имат специализирана, компютърна литература?

# 395
  • Пловдив
Къде могат да ми направят дупка на колан? Питах днес в един магазин на Арт93 (може и да не им беше така името Simple Smile) и ми казаха, че само на техни колани правили.

Кажете какво трябва и какво се плаща за записване в градската библиотека? По колко време мога да задържам книга или колко пъти имам право да презаписвам? И най-вече ме интересува, дали имат специализирана, компютърна литература?

Дупка на колан можеш при някой обущар да си направиш  Peace

# 396
  • Майничка

JeniB, в магазинчето на стълбичките (с/у Маркет център) ще ти пробият.

Годишната карта е 6лв. за читатели с пловдивска регистрация, такива без постоянен адрес в П-в внасят депозит 20лв.
Срокът е 2-3 седмици, мисля, имаш право поне 3 пъти със сигурност.
На последния въпрос не мога да отговоря, но можеш да го зададеш на сайта им: http://www.libplovdiv.com/

# 397

Книгите се дават за срок от 1 месец,например днес взимаш 16.06.11,трябва на 16.07.11 да я върнеш,за презаписването не съм сигурна, аз съм презаписвала два пъти една и съща книга.Имат специализирана литература за компютри всякаква,аз съм редовен читател,понякога и такива книги си взимам,ще те упътят ако търсиш нещо конкретно,библиотеката е доста добре заредена.Напоследък чета много нови специализирани издания с различна тематика.

# 398

Почти във всички квартални магазинчета за играчки, в магазина на "Гладстон", преди кръстовището на Дома на техниката, има различни диаметри. По-малките са към 70см, по-големите - към 80см и като че ли са по-твърди (ама пак се огъват).
gargamela,благодаря ти много /не се сетих за този магазин,а е близо до нас/  Laughing
Още в събота ще отида да ги видя и надявам се да и купя най-после  Peace

# 399
  • Пловдив
искам да попитам за кожен лекар за бебе на 9 месеца
Водила съм голямата ми щерка при д-р Чапанова - работи със ЗК, а кабинетът и на ул."Волга" №49 срещу 2-ро РПУ. Останах изключително доволна.  Peace

# 400

трябва да търсиш български обръч, а не китайски
българските са много хубави и здрави.
ако не намериш по магазините - малката търговия, караш почти до дъното, гледаш вляво, има голям склад за салфетки и тоалетна хартия, 3 склада преди него е като склад книжарница - книжки, пъзели, топки, там винаги има хубави български обръчи. по 5 лв са.

# 401
Момичета, а какво стана с онзи прословут склад зад Бирената, който беше така популярен тук точно преди година?  Mr. Green
Тези дни се сетих за него и се чудех дали още работи... Thinking

# 402
  • София
Момичета, въпросът ми не е много за тук, обаче знам, че бързо ще ми отговорите - имам нужда от детски алерголог - моля, ако знаете да ми дадете координати, няма значение с ЗК или без.

Складът зад Бирената си работи, но няма нищо общо с миналата година по това време, увеличени са цените и няма чак толкова много стока. В последния месец минах 2 пъти от там, но нищо не си харесах. Основно стоката е на Ле кок спортиф и Спридер.

# 403
Момичета, някой случайно да знае кой е управител на заведението Мегдана?

Сервитьора се държа отвратително преди два дни, направо не е за вярване как се разкрещя-а бях направила резервация за позната англичанка да си празнува рождения ден и й развалиха празника. Много съм разочарована!

Управителя тогава почиваха , на следващия ден ми дадоха мобилен номер и говорих с една дама Елена Кузманова, но искам да се убедя, че наистина е тя, че като знам сервитьорите какви номера въртят.....

# 404
Виж  тук , но трябва да кликнеш на Пловдив. Аз съм водила детето при д-р Димова.

Общи условия

Активация на акаунт