Къде в Пловдив???-22

• 56 638
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, търся да си купя хубава пощенска кутия, преди в Баумакс бях виждала, но последното като гледах преди време нямаше никакво разнообразие, някакви идеи къде да търся? А също и за покривала за легла да попитам... Благодаря предварително!  Flutter   bouquet

# 691
  • Пловдив
Момичета, търся да си купя хубава пощенска кутия, преди в Баумакс бях виждала, но последното като гледах преди време нямаше никакво разнообразие, някакви идеи къде да търся? А също и за покривала за легла да попитам... Благодаря предварително!  Flutter   bouquet

има различни видове в Практикер-погледни и там

# 692
Благодаря, търся по-голяма, ще я слагам на вила, искаше ми се да е от онези по-масивните и големи...

# 693
И аз да се включа за италианска кухня. За мен най-добрата такава в Пловдив е Пикантино, на мен кухнята там много ми допада! Много ми харесва и кухнята на Оригинале, но само за вкъщи съм поръчвала и не знам самото място какво представлява, иначе е някъде на центъра. Пикантино е доста обикновено на вид, не знам колко изискан ресторант ти трябва, но ако храната ти е по-важна, можеш да хвърлиш едно око:) Пиците от Ориджинале са като италиански, останахме очаровани!

Ако ходите някъде сподели впечатления моля те, за да може и ние да се облажим с хубава храна хи хи:)

# 694
Момичета, какви са отзивите за торти Чочко?
Вече съм пред дилема относно тортата за РД на детето...Първо мислех Неделя да поръчвам, после от Скалата, сега се разубедих (не знам дали да поръчам детска торта, при условие, че от 12 гости само 2 деца ще има...)...
Ще се радвам на споделени впечатления!

# 695
Stef,   на мен ми идват малко изкуствени кремовете им, но последно ни донесоха една, която беше с 5-6 много тънки блата и много вкусен и лек крем. Аз се бях подготвила с една торта на Неделя , но тя така си и остана. Според мен опитай от парчетата и ако ти хареса -поръчвай. За домашното парти аз ще взема торта за възрастни с надпис и ще компенсирам със свещи и други декорации.

Въпрос: има ли все още места, където боядисват кожа, по-точно обувки?

И един въпрос към Ерин Брокович, че в момента не мога да изпращам лс, а не знам кога ще имам възможност пак да пиша. Сори за спама.
Пакетната цена за рд включва ли аниматор, или трябва да се поръчва допълнително? Аз разбрах, че е без аниматор, а сега получих смс, в който пише за аниматори и става обркано.

# 696
Благодаря, че се сетихте, че съм именичка!

За пакетните рождени дни - до 3 години - момичета, които ги гледат са аниматорите - защото за бебетата не се изисква толкова игри и сюжети.
Над 3 години - цената е малко по-нагоре, но вече има и професионален актьор в тематичен костюм, който си прави сценария.
Ако си получила смс за двегодишен рожден ден - цената е без актьора. въпреки това, ако решиш може да си вземеш и актьор -ако има по-големи деца гости, или детето ти мислиш, че би му бил интересен куклен театър. иначе е излишно. обикновено не го предлагам, защото реално бебета не го отразяват. разбира се, всяко правило си има изключения или има рождени дни на бебета, където гостите са все големи деца...

за поканите - ако дамата я интересува, може да ми пише лс или да се обади по тел
поканите, които мога да предложа са:
различни видове на дисни /тематични/
ръчно изработени - квилинг примерно, под различна форма и съдържание /примерно правихме наскоро бутилка пластмасова и пълна с бонбони и отгоре от детско чорапче направено човече - стана много оргинално,/, или покана под формата на количка бебешка
друго са поканите със снимки - последно правих тематични с детска снимка, пак станаха много интересни
разбира се, персонализираните покани /често според тематичното парти се измисля и спец текст/ са по-скъпи - започват от 2,50 лв бройката
обикновените на дисни започват от 0,50 лв и стигат до 0,99 лв
разбира се, има и от братята китайци по 0,10 лв... кой каквото му е на душа

# 697
  • Пловдив
Моля за помощ  Praynig трябва ми кана за кафе-машина Ровента /счупих я/.

# 698
  • Пловдив
Въпрос: има ли все още места, където боядисват кожа, по-точно обувки?

До ОББ срещу пощата,до ресторант Греми отвориха нова работилница за обувки-на рекламата пишеше,че и боядисват-проверете там,аз не съм им ползвала услугите още.

# 699
Искам за рожденния ден на племенницата ми да направим покани за децата и родителите...
попитай в магазина за опаковане на подаръци по Хр.Данов в посока към енергото-от лявата страна.Момичето има въображение и идеи  Peace

# 700
Искам за рожденния ден на племенницата ми да направим покани за децата и родителите...
попитай в магазина за опаковане на подаръци по Хр.Данов в посока към енергото-от лявата страна.Момичето има въображение и идеи  Peace

радка
за мен пък те са  се излагали доволно много, за да дам категорично мнение
всъщност ако ще се ползва такъв човек, майсторът според мен е друг
отец паисий, магазинът за опаковане на подаръци с зелената тента, където има уестърн юниън

# 701
  • Пловдив
Аз искам само да кажа за тортите- в Пловдив няма хубави такива (които да отговарят на критерия вкусна, красива и добра цена). Трите неща са неразделни и за това ако искате вкусна и красива торта се пригответе да си платите цената и, но не и от сладкарница ширпотреба- поръчайте си най-добре торта от някоя сладкарница в София, която прави доставки до Пловдив.

# 702
Момичета, преди време препоръчвахте специалист за бенки. Ако, някой помни или си е записал, може ли да даде някакво име и телефон, че не намирам нещо из темите.

# 703
Отново да благодаря на всички които ми дадоха информация,сега остава най-трудното- да се направи избора.

# 704
Жени, за Д-Р Ваня Балева говорихме, Танзен писа, че е ходила във ВМИ в онкологията,
а на ул. Костаки Пеев №5 е частният кабинет
 телефон: 0887 943756,( от гугъл излиза, че приема също в МЦ Християнска
грижа на ул. Акад. П. Динеков 14 (032/ 677 968 ) и в Медлайн клиник).

Общи условия

Активация на акаунт