ЯНУАРИ 2012 е далече, расти ти мъничко човече :) - тема 2

• 27 476
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • гр.Пловдив
 Здравейте и от мене, днес е денят. Моля Ви стискайте палци - в 19:00 имам нужда от много морална подкрепа. Всеки е минал през това и знаете как се чувствам - за първи път видени две чертички и преглед след две седмици (ужассссс), не знае никой друг освен мъжо и Вие тук - направо ужасът ми е пълен. Вярвам, че всичко ще е наред и утре или късно вечерта ще се похваля Simple Smile.
 А иначе да ви и поразсмея малко - винаги съм махала растителността там долу изцяло  с топла кола на козметик (от десетина години сигурно) - но четох, че сега не бива а и неисках преди да питам и док. Снощи реших да се справя сама с депелатоар - ауууу ако знаете станах идеална за реклама на фанта, та накрая пак довършвах с бръснача колкото и да не ми се щеше. Как действате вие?

# 106
Невидимо дете, съжалявам за това което ти се е случило.  Hug
Писах.....трих...писах...трих.....не мога да намеря подходящите  думи..................., но едва ли има такива. Пожелавам ти много сила, кураж и вяра! Hug  

# 107
Невидимо дете, много съжалявам за случилото се! Дано намериш сили да опиташ пак и всичко да е наред!

# 108
  • Габрово
Невидимо дете, съжалявам. Сигурна съм, че ще откриете и отстраните проблема и ще си имате здраво бебче  Hug.

smarfietka_ , стиснати палци за прегледа.

Дидка-бандитка, честито сърчице  Grinning.

И аз се чудя какво става с Поспаланчо. Дано всичко е наред.

И аз съм поспалива напоследък и не ми се прави секс.

# 109
Невидимо дете, много съжалявам...  Hug Пожелавам ти да откриете причината, бързо да я отстраните и скоро да се похвалиш е една прекрасна бременност и здраво, хубаво бебе на финала!  Praynig

Относно секса и желанието, аз имам в излишък  Embarassed ( желание де ) И се получава нещо много странно - както имам желание, така като правим секс единственото за което мисля е бебо и се чуват постоянно възклицания: "Внимавай!", "По-бавно!"...  Laughing

# 110
Невидимо дете  Hug Hug Hug разбирам те миличка, дано се устано проблема, купаж мила
smarfietka_ успех на прегледа - аз съм с браснача и това е
Поспаланчо мися те и аз мила, драсни един ред поне
Лек ден сладурки

# 111
На мен от много спане, накрая секса ми се присъни и взех, че се събудих. Simple Smile От 2 дни се чувствам нормално и се радвам на това.
smarfietka_ и аз се чудя какво да правя с растителността. Особенно като порастне корема и не може да се свиеш, да се справиш сама...

# 112
Аз карах бъдещия татко да ме оправя, ама колко ме оправяше е отделна тема  Laughing
Имам една приятелка, която до последно си ходи на кола маска и нямаше проблеми

# 113
Чудя се защо не ми излизате в нови публикации, а аз не съм се разписвала в новата тема. Днес се "светнах" и взех да търся темата, ама кой знае защо гледам февруарките и недоумявам къде сте.  newsm78 Аууу много съм зле. Спя по-лошо, нещо не мога да се наспивам и в комбинация с бременността съм ужасно разсеяна. В скоро време май ще имам нужда от придружител, един вид резервна памет.  hahaha
За списъкът - казвам се Теодора, на 40 г., 5-та бременност, термин 27.01. Преди 2 г. направих спонтанен аборт, надявам се сега всичко да е ок. Отивам да чета, хубав ден да всички.  Grinning
Невидимо дете, съжалявам, мила.

# 114
Много положителна енергия и от мен, Невидимо дете, сигурна съм, че ще решите проблема и ще се радвате на здраво бебче! Млада си, животът е пред теб, стискам ти палци!

Твоят личен лекар знае ли, че кърмиш? Най-добре е да се посъветваш с него, защото аз съм консултант по кърмене, но не съм медицинско лице и не е редно да давам такава информация...
Благодаря ти за информацията, доста успокоително ми дойде, з-то вече бях кърмила след прием на Дуфастон, когато я прочетох.  bouquet Малкият се разболя за пръв път през живота си и нямаше как при темп. 39.5 да не го успокоя на гърда. Дилемата беше убийствена. Знае личният ми лекар, че кърмя (майка ми работи в екипа й), както и всички лекари около нея, съветват ме да отбивам на всяка цена. Голям бил вече, не знам си какво. За сега нямам такива намерения, така или иначе зацапването спря и се чувствам почти отлично. Това кървене може би си го докарах с едни по-бурен секс, от тогава сме супер предпазливи. В тази връзка, желание имам огромно, ама огромно. И с предишната ми бременност така беше.

В този ред на мисли някоя от препатилите мами знае ли за лекар от София, който има по-голям % нормални раждания от секцио и който да не си измисля причини за да направи такова? В крайна сметка държа ако ще е секцио, да има наистина обоснована причина за това. А дали е обоснована все пак лекар трябва да каже ... някой на когото да имам доверие ...
Цялото Родилно на Втора градска болница води политика ЗА естественото раждане. На повечето лекари там може да се разчита и да се има пълно доверие. Виж тази тема. Аз там раждах, 16 часа естествено при доста показатели за секцио. Имам обаче известни резерви, но те са от друго естество. Ако се интересуваш ще ти пиша ЛС, или пък ще разбереш, ако изчетеш темата.

# 115
Невидимо дете съжалявам за загубата, знам какво е моята най-добра приятелка има проблем и тя със задържането та знам какво е преживявам го всеки път с нея стискам палци следващия път всичко да е наред и да имаш най хубавото бебче, много кураж и спокойствие всичко ще е наред. Hug Hug Hug

# 116
Благодаря ви, момичета  Hug
Голямото ми момченце ми дава сили да не рухна психически. Не искам повече да ме мислите, аз ще съм наред, радвайте се на бременността Hug
Във всички теми, в които съм влизала досега (а те са 4), не е имало повече от две загубени бебчета, така че аз, заедно с момичето, което загуби бебчето си още преди почти месец, сме точната статистика, а с вас просто няма какво да се случи от тук нататък, освен здрави, пухкави и ревящи човечета Simple Smile Стискам ви палци! Прегръщам ви и ще влизам да ви наглеждам тайничко  Hug  bouquet

# 117
Привет, приемате ли нови попълнения?
Това ми е дълго желана втора бременност, термин 30.01.2012 г.
Днес бях на преглед и бебчето вече има ембрионална структура и сърдечна дейност.
Засега единствения симптом на бременност е, че нямам никакви симптоми
/дано така  бъде и следващите осем месеца Praynig/

# 118
Невидимо дете, сега видях подписа ти - 3 аборта за 6 месеца.   action032 Сигурно ти е много тежко. За съжаление и аз съм изпитвала тези чувства. И ако приемаш съвет - изчакай малко да се възстановиш напълно физически и психически. Може би имаш нужда от това, а хубавите неща често стават, когато най-малко очакваме.  Hug

# 119
Здравейте и от мен, до сега все не ми оставаше време да се запиша, от толкова неща който да прочета. Явно аз също ще бъда от януарските мамчета, макар че не съм 100@ сигурна защото доктора ми все още се колебае, тъй като овулацията ми беше на 20 ден. Както и да е, по моите сметки ще е Януари. Затова просто казвам здравейте, надявам се да виждаме често тук и да си споделяме случващото се.

Общи условия

Активация на акаунт