ЯНУАРИ 2012 е далече, расти ти мъничко човече :) - тема 2

• 27 757
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте момичета, аз да се разпиша на бързо Simple Smile

Честито на новозаписалите се мами и на тези, които са видяли сърчице!!!  Hug Така искам и аз вече, а чак на 23 имаме час за доктор. Аз и затова не пиша много, викам си че няма много много какво да споделя.

Тялото на мен хич не ми се е променило, малко ми е отпуснат коремът, ама на там бях тръгнала от няколко месеца, че спрях да правя всякакви упражнения напоследък... Аз все си викам, че е заради бебо, да се успокоявам, защото преди никога не ми е бил толкова голям. Ама май не е много много  Whistling

Гърдите ме понаболяват, ама май и те не са мръднали Sad

Но аз не бързам, че в работата нямам намерение да казвам скоро. Ще си натискам парцалите до последно.

Къде изчезна Катето дето щеше да вдига сватба, да разкаже как вървят приготовленията Simple Smile

# 451
so sad мен ако питаш самоназначи си утрогестан 2х1 и се поуспокой. Това кървене при имплантация се появява при датата на М., която явно не можем да установим при теб  newsm78 Стискам силно палци и потрай 10-тина дни и ще видиш как са нещата, но даааа много рядко с коремен могат да се доловят пулсации и да се определят размерите на ембриона.
Атадарче, радвам се че пишеш и сте добре  Hug
Аз по принцип съм подута и корема ми е като на бремена в 5-тия месец  Sad , шефа знае защото предната бременост не му бях казала и се наложи екстремно да се прибирам като започнах много да кървя, затова му казах, та хем и да ме щади от към задачи и нерви  Laughing

# 452
  • Бяла Слатина
Привет на всички Simple Smile
При мен определено има промени. На мен най много ми прави впечатление лицето. Изглеждам някак сънена ,всеки път като се погледна в огледалото ми прави впечатление. Коремчето ми расте и мога да кажа че ми личи, бюста също.
Искам да ви попитам относно Папаверина, как го пиете? На мен доктора ми е написал 3х1, но ми каза да го пия само когато усещам придърпвания долу ниско. Миналата седмица постоянно си имах от тези леки придърпвания и си го пиех 3х1,но тези дни изобщо не съм имала проблеми и го спрях.

# 453
so sad, всичко ще е наред. Само спокойствие.
Днес и аз кръвнах след секс, но доктора каза, че няма проблем щом е от това. Сега ще следя до утре дали всичко ще отмине, ако не - ще ходя на преглед. Лошото е, че най-вероятно всеки път ще е така. И сега какво въздържание или всеки път треперене - кофти избор отвсякъде.  Wink
Не съм качила, но аз като разбрах, че съм бременна минах на лека диета, т.е. спрях да се тъпча с шоколад и сладкиши. Явно има ефект, даже имам чувството, че и гърдите ми са една идея по-малко надути, но може и да си внушавам.  Grinning

# 454
Здравейте майчета, може ли да ви се оплача... Cry
Днес трябваше да чуя сърчице, вместо това чух ,че имам кухо яйце. Дойде ми като гръм от ясно небе. Док. ме успокояваше, че често се случвало, че било грешка при оплождането, да не се отчайвам и да не си мисля, че нещо ми има и т.н ... и повечето неща не ги и чух. Само разбрах, че трябва да чакам тялото ми да се осети, че няма бебе и да направя спонтанен аборт, иначе ме чака кюртаж. А аз вече планирах ремонта в къщи за да сме готови за новия член на семейството ни... Явно не е бил момента сега, ама в момента ми е много гадно. Не искам да развалям настроението ви майчета, но ако някоя от вас е имала същия проблем нека да сподели как се е справила с него... ще съм много благодарна. Стискам ви палци на всички... Heart Eyes

# 455
Миличка аз също имах кухо яице преди 2год. При мен всичко стана толкова бързо че лекаря ми каза и веднага ме извика в операционната за кюретаж без да знам защо, без никакви обясения. След 2 часа се събудих и когато се прибрах в къщи, всеоще не осъзнавах какво е станало...след доста четене разбрах че понякога поради късната овулация може бебето да не отговаря на г.с.но аз даже не си спомнях кога ми е била последната ме струация

# 456
Така че съветвам те да ходиш и при друг лекар,за второ мнение и да изчакаш. Много мами след диягноза кухо яице са родили здрави бебета.
Извинявам се за правописните грешки че ви пиша от тел.

# 457
rme... Кураж мила ...  Hugтова е едно най-тежките неща които една мама може да преживее ... ужасното е че нищо не можеш да направиш, но животът не винаги е справедлив ... За съжаление има много мами, които сме минали по този път и не че това е утеха, но ние сме тук за морална подкрепа!  Hug Hug HugЩе стане следващия път, не се отчайвай!

Сега ми е криво да се похваля, но аз днес чух сърчицето и всичко е наред Simple Smile Все пак си е успокоение като чуеш какво става в коремчето Simple Smile

Реших да си запиша и час за ФМ ... Аз дълго се колебаех - със сина ми не сме правили никакъв скрининг, но сега вече съм на 32 и исках да съм по-сигурна ... От мои приятелки знам че понякога резултатите са грешни, но се надявам всичко да е наред ..

За гимнастиката - аз имам няколко ДВД-та с упражнения за бременни и гледам да ги правя сутрин ... Малко по-нататък ще се запиша и на водна аеробика - предишния път ходех и ми харесваше, но сега с 3 годишния батко не знам дали ще имам време след работа да ходя ...

За казването - никoй не знае освен мъжът и и майка ми - не страдам от суеверия, но след 2 спонтанни аборта не искам да обяснявам на хората, а и не искам да карам близките ми приятели да се вълнуват излишно. Като станат 13 седмици ще им кажа! То тогава сигурно няма и да имам избор, защото дрехите започват да ми омаляват  Joy

# 458
r_m_e, съжалявам, мила. Не мога да дам съвет, защото не ми се е случвало, но винаги може да пробваш с още едно мнение, ако имаш някакви съмнения в лекаря.

# 459
r_m_e - и аз много съжалявам Sad . *Bibi* обаче е права и трябва задължително да идеш за второ мнение след 2-3 дни. 

Дори и да се потвърди, не се притеснявай да опиташ отново. Моя близка прителка имаше същия проблем, а сега си дондурка здраво, пухкаво и ревливо бебече  baby_neutral. Така че не се отчайвай миличка!  Heart Eyes

# 460
r_m_e, горещо се надявам при теб да се окаже лекарска грешка, но не искам да те окуражавам, че да няма по - голямо разочарование след това. Каквото и да се случи, така е било писано. Нали казват всяко зло за добро. Пак ще гушкате бебче, но може да се наложи да изчакате малко.

Погледни форум "Искам бебе". Там има много мами, които са се сблъсквали със същото преживяване и ще могат да ти помогнат със съвети.

# 461
r_m_e - и аз много съжалявам,но съм съгласна с Bibi и с irchony ,най-добре се посъветвай с още един специалист и не губи надежда,ако найстина е така бъди силна.

# 462
r_m_e, кураж мила...

# 463
  • София
Добро утро, не ви бях чела снощи и сега много ме разтревожихте-r_m_e с какъв ехограф те гледаха? Според мен иди и на друг лекар. А първият път нали видяха ембриом 13 мм? Не се шашкай мила иди на друг лекар с по-добър ехограф (вагинален). Стискам палци  Hug.
Да се отбележа и аз с промените във фигурата-корема ми личи вече,никога съм нямала такъв, винаги е бил плосък и залепен за гърба, а гърдите с един размер по-големи и леко болезнени, за лицето не знам  Rolling Eyes. Скоро се събирахме с компания на ресторант и аз бях с една черна рокля по мен и после на една снимка се видях в профил  Shocked, и аз се чудих защо приятелката до мен ме гледа толкова странно-май се е усетила  Embarassed.
  bouquet на всички.

# 464
r_m_e, съжалявам миличка ... Пиши пак, ако отидеш и на второ мнение ... Ако се потвърди - наистина вярвам, че ще е за добро и съвсем скоро ще тръгнеш пак по този път  Hug , за да се гушкате с бебо.
Днес следобед е моят преглед ... не вярвах, че ще съм толкова нетърпелива и ще кърша палци тук, но ... дано всичко да е ок, че утре отиваме на море при нашия тати  sun

Общи условия

Активация на акаунт