Къде в Бургас 27

• 85 912
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
A аз аъм фен на РОЗАта. newsm38

# 571
Розата ме загуби преди години като ми развалиха любимия сладкиш там  Cry Но виж другите три ще ги посетя! Дори не знаех за тях. Срамувам се, от което

# 572
  • Бургас
Момичета знаете ли къде се продават слингове в града.

# 573
Захаро, Амадеус и Ани - това са тортите Peace
Харесват ми Захаро но освен в комплекс Лазур не знам дали имат магазин
Марс е до нас ща неща купувам от тях като ми се прияде  newsm78
дайте малко инфо моля  къде  се продават Амадеус и Ани

# 574
Захаро има и в една миниатюрна сладкарница на Гладстон / между Л.Каравелов и Левски/
Ани има на Краснодар, а Амадеус на няколко места,но се сещам за Славейков 10бл

# 575
  • Бургас
Elia , слингове гледах в детския аутлет на Богориди, в сградата на СДС-то, срещу улица Райна Княгиня. Цена около 40 лв. Знам и за шиене по поръчка на по-ниска цена, ако те интересува , пиши на лични, ще ти дам координати за връзка.

# 576
Здравейте момичета ! Със сигурност е питано и преди , но не можах да намеря отговор , така че да питам : Има ли в Бургас някакво заведение с детски кът или детски кът  близо до заведение , на който може да оставиш детенце за час ,два ?  Wink

# 577
  • Бургас
цветиту , ние ползваме "Щуромания", на ул. Апостол Карамитев. Към самия детски център има кафе, а в непосредствена близост има доста заведения.

# 578
  • Burgas
Сладкарница Ани има и в Славейков.

# 579
  • Бургас
Някой да е виждал завеси срещу мухи? Такива, дето се слагат на вратите на магазини и салони, ама ако може с хубави цветове и дизайн.

# 580
  Не съм виждала, но ако провериш в Домашните потреби newsm78

# 581
  • Бургас
Някой да е виждал завеси срещу мухи? Такива, дето се слагат на вратите на магазини и салони, ама ако може с хубави цветове и дизайн.

В "Айко" и в "Джъмбо" съм сигурна, че има  Peace

# 582
цветиту , ние ползваме "Щуромания", на ул. Апостол Карамитев. Към самия детски център има кафе, а в непосредствена близост има доста заведения.
Благодаря   bouquet

# 583
Някой да знае къде в Бургас продават Перли на късмета http://vip-gsm.net/products/%D0%9F%D0%95%D0%A0%D0%9B%D0%90-%D0%9 … 0%BD%D0%B0-.html#

# 584
  • Монреал
Благодаря   bouquet
Присъединявам се към това питане, но ако знаете за ресторант с детски кът, а не само кафене?

Общи условия

Активация на акаунт