Къде в Бургас 27

• 85 913
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
цветиту , ние ползваме "Щуромания", на ул. Апостол Карамитев. Към самия детски център има кафе, а в непосредствена близост има доста заведения.
Благодаря   bouquet
Присъединявам се към това питане, но ако знаете за ресторант с детски кът, а не само кафене?

Детски кът, но без аниматор има в ресторант "Златна котва" на Богориди, преди входа на Морската градина  Peace

# 586
  • Бургас
Здравейте, понеже не знаех къде да питам, та ще задам въпроса тук:"къде в Бургас мога да отида да ми установят кръвната група?

# 587
  • Бургас
в Кръвен център при МБАЛ Бургас.  Peace

# 588
в Кръвен център при МБАЛ Бургас.  Peace

да, срещу 20лв., в други градове това се постига и за 5лв.
мисля, че някои лекари дават дори направление за това, особено при бременност.
в Св. Николай Чудотворец до I поликлиника, също установяват кръвна група.

# 589
Във всяка лаборатория! От лентичката ви се вижда, че вече сте раждали веднъж, това със сигурност означава, че вече би трябвало да си я знаете...

# 590
Здравейте, понеже не знаех къде да питам, та ще задам въпроса тук:"къде в Бургас мога да отида да ми установят кръвната група?
Бонбонче,как така не са ти пуснали изследване на кръвна група?Моят доктор още с първите изследвания на кръв и урина ми пусна и за кръвна група въпреки,че и при първата бременност ми пуснаха такова и дори си пазя картончето в портфейла.Моите изследвания ги направих в "Лина",включително и за кръвната група. Peace Peace

# 591
  • Бургас
Мерси за бързите отговори, мами!Аз картонче с първата бременност имах, ама къде е, не мога да го намеря.Та затова ще трябва наново да си правя.Ако моя лекар ми беше пуснал за кръвна група, нали трябваше да знам и да си имам картонче, щом нямам, значи не е.На следващата консултация ще го питам.

# 592
Къде продават електронни игри - преносими. Търся нещо като Тетрис, а преди много години имаше едни готини - дето се събираха яйца в една кошничка. Виждали ли сте някъде?

# 593
Къде продават електронни игри - преносими. Търся нещо като Тетрис, а преди много години имаше едни готини - дето се събираха яйца в една кошничка. Виждали ли сте някъде?

тетрис видях в Джъмбо. Peace

# 594
  • Paris
Момичета, спешно ми трябва тел. номер на ресторант Рубаят на Богориди. Благодаря ви!

# 595
jaklins, аз телефона не го знам, но ако си решила да го посещаваш си вземи една кофа търпение. Обслужването е под всякакво ниво и  храната не си струва изобщо.

# 596
jaklins, аз телефона не го знам, но ако си решила да го посещаваш си вземи една кофа търпение. Обслужването е под всякакво ниво и  храната не си струва изобщо.

И аз да пиша  , обслужването  е на много много  ниско ниво !  Кухнята също ,салатите  бяха под всякаква  критика  ooooh! Алкохола е много  евтин за сметка на това...( Бутилка Траминер -5-6 лв)

За заявки и резервации
Ресторант "Рубаят" ул."Шейново"32
телефони: 056840929,0886604605
Ресторант "Рубаят" ул."Оборище 1"и
Ресторант "Рубаят" ул."Oборище" 1a
телефони: 0887574070
Ресторант "Рубаят" Ж.К."П.Р.Славейков"
блок 135
телефон:0879259957
e-mail:rubaiyat@rubaiyat.eu

# 597
  • Paris
Много ви благодаря!   bouquetОтказахме се да ходим там.

# 598
Много моля, да ми препоръчате обущар в центъра.

# 599
 Подкрепям изцяло мненията за "Рубаят" на "Богориди". И няма случай до сега едно и също нещо поръчано втори път да е същото. Но за сметка на това мога само суперлативи да пиша за този в "Славейков". Кухня, обслужване, всичко е на далеч по-високо ниво. Препоръчвам го с чиста съвест  Peace

За обущар в центъра, аз съм много доволна от този, който е до "Дупките". Като се подмине "Бродуей" се влиза в едно дворче за работилницата му.

Общи условия

Активация на акаунт