Къде в Бургас 27

• 85 911
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
смело ще си пробвам и аз ваучера в Tea House. Мерси за отзивите   bouquet

и сега да питам нещо
Къде в Бургас има фризьорски салон за кучета? а отзиви имате ли? 

# 61
  • Бургас
аз в "на пазар" да питам за хм...църквите. интересуват ме таксите за кръщене какви са. въобще предлага ли се някъде безплатно кръщене или ако не си платиш не може да си християнин. православен  ooooh!

За съжаление не вярвам някъде да има безплатен вариант! Една приятелка също коментираше колко много е платила за опело на майка си, а после и за 40 дни. И тя питаше ако си християнин, но нямаш пари какво правиш?

[/quote]

Виждала съм преди на ул. "Елин Пелин".Скоро не съм минавала, но ако искаш ще ти обясня къде е.

# 62
  • Бургас
Моми4ета Simple Smile за първи път пиша в тази тема,моля за помощ Praynig
изчетох за всички парти центрове,но искам мнение от 1 ръка ако може Wink
Синът ми ще става на 6 и искам да си прекараме добре Simple Smile

# 63
# 64
  • Бургас
Мацки, дали знаете къде се е преместил магазина за дънки и т.н. спортни дрехи, който беше от дясно на бингото на Богориди, срещу градинката на х-л България? Дали е затворен или е преместен, че отидох да си купувам дънки пък го нямаше Rolling Eyes

# 65
 pafal, да ще се радвам да обясниш къде точно е, мерси предварително

# 66
  • Бургас
Тръгваш от магазин "Европа"/до централния пазар/ по ул'"Калоян" в посока към ул'"Иван Вазов" т.е. заставаш пред магазина и входа му да ти се падне отляво.Пресичаш ул'"Фердинандова",още една улица и стигаш да последната пресечка преди да достигнеш ул'"Иван Вазов".Завиваш надясно.Вървиш и гледаш надясно.Там е.
Ако си по-млада не го знаеш, но се пада някъде на гърба на бившия "Дом на облеклото".
Дано си ме разбрала, но не се сещам как да ти обясня по-лесно.
Ако обяснението ми е неразбираемо,ще се опитам пак от изходна позиция Старата поща.
Майка ми живее в района.Току-що я питах, знае ли дали жената работи.Каза,че не е минавала,но днес е видяла да водят кученце натам.

# 67
  • Бургас
Днес видях едно куче с прическа и питах стопанката му. Каза че са ходили на ул. Калоян до Борисовата градина. Момичето, което работело там е карала курс за фризьор на животни.

# 68
  • Бургас
Мацки, дали знаете къде се е преместил магазина за дънки и т.н. спортни дрехи, който беше от дясно на бингото на Богориди, срещу градинката на х-л България? Дали е затворен или е преместен, че отидох да си купувам дънки пък го нямаше Rolling Eyes

Аз, също останах много разочарована, когато преди два месеца разбрах че са го закрили. Малко след това попаднах на продавачката, тя ми каза, че магазина е закрит, но собственика е взел за лятото магазин в Сл.бряг, около х-л Котва, където ще предлагат същата стока .

# 69
  • Бургас
смело ще си пробвам и аз ваучера в Tea House. Мерси за отзивите   bouquet

и сега да питам нещо

Нямам лични впечатления, но мисля че във всяка ветеринарна клиника подстригват кучета и котки. Със сигурност на ул.Дебелт, знам от приятелка че до зоомагазина има и фризьорски салон, стилиста подстригва също и дом.любимци. Wink

# 70
  • Бургас
смело ще си пробвам и аз ваучера в Tea House.

Къде се намира салона, чух добри отзиви за почистването на вежди с конец?

# 71
  • Бургас
Къде мога да намеря този топ лак, в Бургас?

# 72
Здравейте момичета, бихте  ли подкрепили  страницата ми в фейс бук   bouquet
http://www.facebook.com/pages/%D0%9B%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%BF%D0% … 000748412?sk=wall

# 73
  • Бургас
Здравейте момичета, бихте  ли подкрепили  страницата ми в фейс бук   bouquet
http://www.facebook.com/pages/%D0%9B%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%BF%D0% … 000748412?sk=wall

Имаш моя глас. Успех!!! Пожелавам си да не се налага да се обръщаме към теб за професионална помощ! Grinning

# 74
Добро утро,трябват ми телефони на фирма,от тези които мият прозорците на магазините.

Общи условия

Активация на акаунт