Къде в Бургас 27

• 85 911
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
препоръчайте магазин за GSM, че спешно се налага да купя нов телефон на детето

# 376
препоръчайте магазин за GSM, че спешно се налага да купя нов телефон на детето

На Александровска (до кафе Унисон)срещу  Бохем.Аз съм доволна от този магазин,защото продават с по-ниски цени от всички други.А телефона ми не е мръднал.

# 377
Момичета Джъмбо отвори днес!Ние вече напазарувахме...Има доста богат избор -общо взето за всеки по нещо!

# 378
Момичета, някой знае ли д-р Катя Паздерова дали преглежда някъде в Бургас, колко дни предварително трябва да си запазим час за преглед, и дали преглежда бебета?
Благодаря ви!

# 379
Момичета, някой знае ли д-р Катя Паздерова дали преглежда някъде в Бургас, колко дни предварително трябва да си запазим час за преглед, и дали преглежда бебета?
Благодаря ви!
Кожен доктор ли е?Имам спомен,че съм виждала кабинет ако не се лъжа в една пресечка на "Александровска" над Райфайзенбанк".Дано някой по-запознат се включи. Peace

# 380
  • Бургас
Момичета Джъмбо отвори днес!Ние вече напазарувахме...Има доста богат избор -общо взето за всеки по нещо!
Имаше ли много хора на откриването? И ще работи ли през почивните дни, че както е тръгнало на дъжд, няма да има плаж и да се разходим до там...  umbrella

# 381
  • Бургас
цирк балкански ще е до 24.07 в града
цена на билета - 15-20-25лв в зависимост от мястото
билет за деца с място - 10лв, ако седи детето в родителя - 3лв

обаче забравих какви са часовете на представлянията  Turn-l

# 382
цирк балкански ще е до 24.07 в града
цена на билета - 15-20-25лв в зависимост от мястото
билет за деца с място - 10лв, ако седи детето в родителя - 3лв

обаче забравих какви са часовете на представянията  Turn-l
Мен ме интересуват часовете на представленията и дете на 15г на каква цена се таксува. Thinking

# 383

# 384
  • у нас

Айде, стига бе, как така не направиха реклама по радиото или в нета или някоя брошура  Shocked Rolling Eyes Thinking Откриването на магазин така тихо, тихо малко странно ми се струва newsm78

# 385
аХ`не,чудих се кога ще почерпиш. Laughing

# 386
От персонала на един от магазините в Мола знам че дрехите идват с бълхи и ги водят на обезпаразитяване. А хората, които ги разопаковат са зверски нахапани  Close
еееййй тва ме утепа ...  #Crazy  кви работи чувам за ''МОЛ''(бълхомол)

# 387
  • Бургас
Да знаете каква е цената на кафето в сладкарница Неделя .......питам защото трябва да разбера ,а живея доста далече от нея за да прескоча да проверя.

# 388
Не съм сигурна колко точно, но е около 1 лев Лаваца
Защо не се обадиш да ги питаш?

# 389
Търся си хубав чадър. Къде сте виждали да продават и горе долу на каква цена, че тези китайските се чупят постоянно?!

Общи условия

Активация на акаунт