Къде в Бургас 27

• 85 911
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Предлагам ти да ползва www.bgmaps.com . Виждам че имате точните адреси, можете да зададете маршрут и ще ви излезе на картата. За паркирането до Делфин е сложно, но можете да ползвате платения паркинг на операта или синята зона.

Благодаря ти. То малко акъл му трябва на човек, но на време да му дойте doh

А този Делфин сигурно е някъде  в центъра щом, е зад операта?

в центъра е
като питате ще ви опътят хората,ако не можете да се оправите с картата.За другия магазин в к-с Меден Рудник-не знам къде е ,не съм ходила.

Благодаря ти, Denito.
А в Делфин дали имат всичко на Espiro, защото се колебаем между няколко модела и ми се иска да може на едно място да ги сравнят (брат'чедката и мъжа и)? Все пак ще се вдигнат от Варна само заради това!

За първи път чувам тази марка и не съм я търсила.Но щом вносителя ви е казал че има там,значи има.Иначе аз доколкото съм оглеждала при тях-има основно Бертони и Чиполино.Но като гледам има телефони на двата магазина,по-добре се обадете и питайте колко модела имат,за да не се разкарвате евентуално.

# 436
В магазинн Делфин /зад Операта/ има няколко модела колички Еспиро Peace
Момичета, къде в центъра има пюрета на Милупа?

# 437
Благодаря ти, 30god! Трябваше да се сетя, че мога да разчитам на съдействие от теб!   bouquet

# 438
  • Бургас
Знаете ли дали в някоя аптека продават Билкови свещи за уши? Не мога да намеря.

# 439
  • София
къде провеждат компютърни курсове с ваучери от европейската програма "Аз мога" ?

# 440
bubabo, не знам дали са билкови, но съм взимала свещи за уши, мисля, че с пчелен клей, от магазинчето за диабетични и диетични храни до църквата Кирил и Методий. Peace

# 441
  • Бургас
Къде в центъра ремонтират прхосмукачки. Или някой човек, който идва на място?  newsm78

# 442
Търся телефона на един авто - инструктор . Казва се Вълкан Иванов.
Някой да е карал курсовете при него и да има координати?

# 443
  • Бургас
А знаете ли колко струва 1 час кормуване за човек който вече има книжка?
Искам да взема няколко часа, защото имам книжка, но не шофирам. Предполагам всеки един инструктор ще може да ми свърши работа?

# 444
  • Бургас
Издирвам телефона на шивачката, която работи в Ролман. Някой познава ли я?

# 445
  • Burgas, Bulgaria
Момичета да ми повогнете малко -  под Златна котва и по-точно под заведението с белите столове и евтините вина, има едно друго, то е и с хотел-как се казва ......

# 446
  • Бургас
Момичета да ми повогнете малко -  под Златна котва и по-точно под заведението с белите столове и евтините вина, има едно друго, то е и с хотел-как се казва ......

Булевард, след това Нептун...

# 447
  • Бургас
Здравейте дами днес  трябва да си  купя бански  въпроса е от къде 

Peace

# 448
Някой ползва ли за лятото против пързаляне на крака силиконови стелки и има ли впечатления? Виждала съм в Дайхман, но може би вие ще ме упътите къде другаде има. Чудя се дали да си взема едни?

# 449
  • Бургас
Някой ползва ли за лятото против пързаляне на крака силиконови стелки и има ли впечатления? Виждала съм в Дайхман, но може би вие ще ме упътите къде другаде има. Чудя се дали да си взема едни?

Аз си купих от "Джъмбо", но не цели стелки а само предна част и още едни  само за пети. Доволна съм, не ми се пързалят напред краката.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт