Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 3

• 164 036
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
  • По света и у нас! Най - често у нас!
Аз използвам един мултифункционален препарат Asprins
...и го купуваш от?
Първия път си го купих от кварталния магазин а после нещо не го зареждаха и си го поръчах от фирмата,  която го продава http://www.detergent.groupbg.com/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=27. Купих го за 5,07лв ,а в магазина за 7,50лв.  newsm78 То е ясно, че всеки трябва да печели ама ми се вижда голяма надценката.
От тях си поръчах и веро и обезмаслител. И пак съм доволна и пише, че са направени с дестилирана вода - не знам дали има значение, но ми звучи добре. Joy /Така ги нахвалих, че прозвуча като реклама/

# 256
Здравейте,момичета!Сложихме си ламиниран паркет,но при внасянето на мебелите майсторите оставиха следи-не е надрано,а като черти които остават като се мести мебел.Искам да попитам има ли такъв препарат,който заличава тези следи?Или да се примиря със следите Cry.

# 257
  • По света и у нас! Най - често у нас!
Здравейте,момичета!Сложихме си ламиниран паркет,но при внасянето на мебелите майсторите оставиха следи-не е надрано,а като черти които остават като се мести мебел.Искам да попитам има ли такъв препарат,който заличава тези следи?Или да се примиря със следите Cry.
може и да стане с този препарат, който така го хваля, че трябва без пари да ми го дават Embarassed по нагоре съм писала, че си чистя с него дограмата имаше следи от гумата на колелото, като съм го внасяла и изнасяла на терасата.

# 258
Здравейте! Някой да ми препорча препарат за почистване на паркет. Нашия е доста стар и няма почистване Sad

# 259
Циклене и лакиране ще препоръчам.
Едно време имаше "Паркетин". Тази вакса правеше чудеса с нашия стар, но нелакиран дъбов паркет.

# 260
Едно време имаше "Паркетин". Тази вакса правеше чудеса с нашия стар, но нелакиран дъбов паркет.

Той нашия е циклен и лакиран преди 1 година, но под него има нещо като сгория и все чорапките стават замърсени-не се изчиства много добре.

# 261
Момичета помагайте! Мъж ми си поля новия анцунг с грунд и сега не знам с какво да го изпера.Накиснах го с прах и го пуснах в пералнята резултат никакъв. Дайте съвет с какво да го третирам

# 262
  • Варна
За какъв грунд става въпрос?

# 263
  • София

Той нашия е циклен и лакиран преди 1 година, но под него има нещо като сгория и все чорапките стават замърсени-не се изчиства много добре.

Чака ме търкане на стар и много мръсен паркет, няма пари за циклене тъй че съветите ви ще ми бъдат от полза.

# 264
Момичета помагайте! Мъж ми си поля новия анцунг с грунд и сега не знам с какво да го изпера.Накиснах го с прах и го пуснах в пералнята резултат никакъв. Дайте съвет с какво да го третирам
За какъв грунд става въпрос?
Грунда е за латекс на някаква гръцка фирма

# 265
  • Варна
Можеш да го почистиш с разтворител за боя, но не знам как ще се отрази на материята. Опитай се механично да го отстраниш доколкото е възможно и след това опитай да го натъркаш са малко разредител /с напоено памуче или кърпа/.
Ако материята е изкуствена обаче риска да се съсипе още повече е много голям.

# 266

Първо се чистеше с "Паркетол" - това е течен препарат за почистване. На терпентинова основа. Чак тогава се полираше с пастата "Паркетин".
Чака ме търкане на стар и много мръсен паркет, няма пари за циклене тъй че съветите ви ще ми бъдат от полза.

# 267
  • София
А от тези новите, няма ли някой магьосник, който да чисти добре нелакиран паркет.
 тези старите не знам къде да ги намеря.

# 268
Явно ги има :

http://www.citymarket.bg/pr_info.php?pid=2114 - паркетин

http://www.citymarket.bg/pr_info.php?pid=2114 - паркетол

Предполагам в големите строителни магазини ги има ..

# 269
И като е станало дума за паркети - нашия това лято изциклен и три ръце лакиран с двукомпонентен лак (демек отровния, дето смърди като за световно) трябва ли да го поддържам с паркетини и паркетоли или няма нужда? Знам, че нелакирания веднъж годишно се е мазал с тия неща. Майстора твърдеше, че те са го запазили в добро състояние. Сега, през лака, май няма смисъл да слагам каквото и да е?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт