Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 3

• 164 036
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
Guess,  досега   от всичко   което  съм ползвала  за варовик -   това е най-доброто -http://www.bring24.com/bref-power-kalk-schmutz.html
за съжаление   тук  в БГ не  го намирам. Много  успешен и  силен   препарат .
Също  в  червена  опаковка  има   гел  за  тоалетна,  Доместоса и  др. препарати  за  тоалетна  - пасти  да ядат.
Тъкмо този Бреф имам и споменах. Grinning Супер е, макар и с доста задушлива миризма. Наистина е силен, но големи вертикални повърхности е ужасно трудно да се почистват с него. Стича се и трябва да го разнасяш с гъбката. Докато тази пяна си стои на място, ако повърхността е суха.

# 361
Gess , аз   чистя   само  когато  съм  намокрила  повърхността предварително -  намокрям  , оставям няколко  минути -  да се  накисне   някак си  и  тогава  нанасям  препарата. По-лесно   си го чистя  варовика  така - като  леко съм  го  накиснала  и  по-лесно  се маха .
Всъщност   тук  в Сф - всякак си  чистя -   и на  сухо и на  мокро,  но във  Варна пада яко  въртене  на гъбата.

# 362
Мойта микрофазерна кърпа се изложи. Ще кажеш не чисти  Thinking Мокрите ли я? Препарат, нещо?

Кърпата се мокри. Изисква и малко търкане, особено при по-замърсени повърхности. Аз съм я ползвала и с препарат за метални повърхности, но не пенест.

# 363
Гес, след измиване на пяната , остават ли бели петна ,които искат да се забършат с кърпа?
Досега всички препарати за чистене на варовик са ми правили бели петна след измиване на плочките /кафяви са /и трябва да бърша допълнително  с кърпа.
Иначе, аз ги пръскам с обезмаслител и търкам с тел /оная , домакинската, не ги наранява/ ,почти всеки ден се налага , заради цвета им.

# 364
Не оставя бели петна. И моите са някакви кафяви. Напръсках ги с пяната, оставих за 10 мин., тръкнах леко с гъбата и изплакнах с душа. После подсуших с кърпа. Блестят.

# 365
Имам две питания-препоръчайте ми хубаво веро,/имам алергия от препаратите/  и препарат за почистване на душ кабини/все остават петна по стаклата и./Благодаря.

# 366
За петната по-стъклата- ако се забърсват веднага след всяко ползване на душа, няма да ги има/ знам, че е досадно, но е истинското спасение/. Иначе, пробвай с пяната цилит бенг, за която Гес пише по-нагоре

# 367
  • София
За веро - аз алергия нямам, но ноктите ми почват да се чупят, ако ползвам нещо, различно от Сано. Поне засега на друго подобно веро не съм попадала.

# 368
Течното Роли в бяла опакова за много замърсени повърхности (мазнина) е страхотно.
Веро взимам най-често на Pur.

# 369
  • София
Момичета, в кои магазини в София мога да купя препарата Пулирапид?
Благодаря и хубав ден на всички!

# 370
Аз го взимам от кауфланд

# 371
Има ли представа някой къде в Пловдив може да се намери спрея за фурни k2r? Преди го взимахме от Пикадили, но вчера проверих, нямаше го. Става въпрос за това, което е до Бао Макс. В другото в Мола не съм ходил.  Rolling Eyes  Или може евентуално да кажете някой сайт, откъдето да се поръча.
Предварително благодаря.

# 372
Ferrum , скоро го гледах някъде, стига да си спомня....Не го ползвам, но ми направи впечатление, че го има.

# 373
Ако в Пловдив си имате Метро, там го има.

# 374
bgroza, напрегни сили, моля те  Grinning  защото нямам карта за Метро.
В краен случай ще проверя в онова магазинче до Душо Хаджидеков - нали е с немска стока, а спреят е австрийски. Мисля си, че евентуално пък може и да го имат.

Общи условия

Активация на акаунт